george69 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 2 hodinami, ... napsal: "Pedometer" a obrázek dítěte (pokud to tedy není kosmonaut) - číňan evidentně nic neřeší. Aby si nakonec jejich uživatelé ve Státech při letištních kontrolách nevysloužili zvláštní zacházení, jako ti s F-91W... Tak spíš bych řekl, že je to taikonaut! No a pedometr funguje naprosto noumáulně Úďo! Takže za mě úplně v poho! Jsou to jedny z mých cca 20 ti hodinek, podle toho kde mám baterií, ve velmi širokém cenovém rozpětí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Příprava dřeva na zimu ... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října před 50 minutami, Lisky napsal: Tak to je bomba! Super stav 1A! Gratuluji, myslím, že jich bude dnes minimum, natož v tomto stavu! Za socíku, cca v r. 1984-5 jsem je měl také od někoho nefunkční na opravu, dal jsem je tehdy dohromady a vyměnil za podomácku vyrobenou elektrickou kytaru! haha! Taková byla doba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Před hodinou, Lisky napsal: Tak to je bomba! Super stav 1A! Gratuluji, myslím, že jich bude dnes minimum, natož v tomto stavu! Za socíku, cca v r. 1984-5 jsem je měl také od někoho nefunkční na opravu, dal jsem je tehdy dohromady a vyměnil za podomácku vyrobenou elektrickou kytaru! haha! Taková byla doba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října No ani nie george69. Už majú čosi za sebou, fotka trochu klame, ale teším sa z ních. Včera oživené aj vyčistené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Já něco obyčejnějšího, W-62 s nic moc sklíčkem. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Dopol: odpol: 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Oboje paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu před 20 hodinami, george69 napsal: Tak to je bomba! Super stav 1A! Gratuluji, myslím, že jich bude dnes minimum, natož v tomto stavu! Za socíku, cca v r. 1984-5 jsem je měl také od někoho nefunkční na opravu, dal jsem je tehdy dohromady a vyměnil za podomácku vyrobenou elektrickou kytaru! haha! Taková byla doba! Vidíš. A já jsem si myslel, že tyto zrovna nijak vzácné nejsou. Mám jich hromadu. Asi v 7 různých verzích. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu No ty kráso! Pán je troškař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu MartyH pekné sú aj s tou patinou. Hlavne že modul funguje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Strašně rád jsem měl/mám rád analogové digi! Luxusní gratuluji!!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu před 11 hodinami, Hantronix napsal: Vidíš. A já jsem si myslel, že tyto zrovna nijak vzácné nejsou. Mám jich hromadu. Asi v 7 různých verzích. Tak to je pecka, jestli ta fotka je váš pracovní stůl! No, pokud by bylo možné jedn před 15 minutami, Lisky napsal: MartyH pekné sú aj s tou patinou. Hlavne že modul funguje y až dvoje funkční nebo s lehkou opravou i bez tahu, bych za rozumnou cenu koupil!! Co vy na to? Díky předem za odpověď a přeji hezký den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se