Lisky Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Jsem naladěn hravě… 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 12 minutami, Kristian.nov napsal: Jsem naladěn hravě… Pecka! Už jsi sundal tu bílou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 6 hodinami, MartyH napsal: Pecka! Už jsi sundal tu bílou? Ta bílá sem já přece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 3 hodinami, Kristian.nov napsal: Ta bílá sem já přece Jj, to byl jen trapný pokus o vtip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 1 hodinou, MartyH napsal: Jj, to byl jen trapný pokus o vtip... Ale dyť já vim Tyhle máš teda v lepším stavu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna před 12 hodinami, Kristian.nov napsal: Ale dyť já vim Tyhle máš teda v lepším stavu… Tak ty mají dobrou patinu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Už je to možná 10 let co jsem si do hodinek nahrál seznam potravin které jsem měl koupit.. No je tam do dneška;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Tak nam to pusti:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Hezký, pánové. Záznamníček a s mapičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 38 minutami, jendazhor napsal: Hezký, pánové. Záznamníček a s mapičkou. Na fotke je plná mapa, inak bliká časové pásmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Jo jo, je to stejné jako na funkčně podobných modulech od Seika, resp. Alby a Casia. I když u Casia většinou zobrazí jen aktuální časové pásmo na pozadí celé mapy Ne že by to snad lidi ve velkém užili, ale vypadá to hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 55 minutami, jendazhor napsal: Hezký, pánové. Záznamníček a s mapičkou. Jsem nevěděl, že Qéčka dělaly takové děla! QaQ superior byla nějaká vyšší řada? Já koupil za komoušů 1988 v ČSSR, v Brně, v Safíru (tehdejší název obchodu) anadigi QaQ za tehdejších 1500 Kčs - (velký frajer!) Komouši občas něco dovezli, co nikdo ve světě už skoro nechtěl, v tůzu Daewo Racer, Austin Allegro, Š 120 GLS s radikálkama ( otázka zda to nebyly naprotektorované Mišelinky?!!?), aby lidi tolik nenadávali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se