jendazhor Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 18:21, t2 napsal: Rozšířit Pěkný hranáče
george69 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Nevím proč, ale prakticky vždy se mně líbí více Seika, než kdejaký Casia!
Lisky Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března george69 záleží od modelu. Aj Casio má mnoho pekných kúskov.
lub Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března hustý . modul něco jako al-180 (moje vubec prvni casia, cca rok 1993), ale v titanu?
MartyH Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března V 23. 3. 2025 v 18:34, lub napsal: hustý . modul něco jako al-180 (moje vubec prvni casia, cca rok 1993), ale v titanu? Rozšířit Je zde použitý stejný modul 668 jako u AL-180. Jak píšeš, je to titanové provedení, konkrétně jde o model LIN-155. 1
MartyH Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Před časem jsem tady řešil, že tyto C-701 přestaly reagovat na stisknutí tlačítka. Koupil jsem tedy nové baterie, ale to nic nevyřešilo. Rozhodl jsem se je tedy komplet rozebrat a vyčistit isopropyl alkoholem. Po složení, vložení baterií a AC bohužel žádná změna. Už jsem se tedy smířil s tím, že asi budu muset řešit nový modul. No a dnes, kdy jsem se chystal vložit modul zpět do pouzdra jsem zkusmo zkusil přepnout do režimu a kalkulačky a ono to šlo! Na jednu stranu mám radost, ale na druhou stranu mě trochu znervózňuje, že nevím, co bylo příčinou a zda se problém nebude v budoucnu opakovat. 3
casiotron Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března V 27. 3. 2025 v 14:12, MartyH napsal: Před časem jsem tady řešil, že tyto C-701 přestaly reagovat na stisknutí tlačítka. Koupil jsem tedy nové baterie, ale to nic nevyřešilo. Rozhodl jsem se je tedy komplet rozebrat a vyčistit isopropyl alkoholem. Po složení, vložení baterií a AC bohužel žádná změna. Už jsem se tedy smířil s tím, že asi budu muset řešit nový modul. No a dnes, kdy jsem se chystal vložit modul zpět do pouzdra jsem zkusmo zkusil přepnout do režimu a kalkulačky a ono to šlo! Na jednu stranu mám radost, ale na druhou stranu mě trochu znervózňuje, že nevím, co bylo příčinou a zda se problém nebude v budoucnu opakovat. Rozšířit Nádhernej kousek! Dva dotazy - pásek je B-211N a má to díry zboku na pouzdru pro vymáčknutí stěžejek?
MartyH Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března V 27. 3. 2025 v 18:06, casiotron napsal: Nádhernej kousek! Dva dotazy - pásek je B-211N a má to díry zboku na pouzdru pro vymáčknutí stěžejek? Rozšířit Díky! Označení tahu souhlasí, otvory po stranách nejsou. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se