Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 3. 2025 v 18:34, lub napsal:

hustý 👍. modul něco jako al-180 (moje vubec prvni casia, cca rok 1993), ale v titanu? 

Rozšířit  

Je zde použitý stejný modul 668 jako u AL-180. Jak píšeš, je to titanové provedení, konkrétně jde o model LIN-155.

• Dát hlas 1
Odesláno

Před časem jsem tady řešil, že tyto C-701 přestaly reagovat na stisknutí tlačítka. Koupil jsem tedy nové baterie, ale to nic nevyřešilo. Rozhodl jsem se je tedy komplet rozebrat a vyčistit isopropyl alkoholem. Po složení, vložení baterií a AC bohužel žádná změna. Už jsem se tedy smířil s tím, že asi budu muset řešit nový modul. No a dnes, kdy jsem se chystal vložit modul zpět do pouzdra jsem zkusmo zkusil přepnout do režimu a kalkulačky a ono to šlo! Na jednu stranu mám radost, ale na druhou stranu mě trochu znervózňuje, že nevím, co bylo příčinou a zda se problém nebude v budoucnu opakovat.

IMG_9829.JPEG

• Like 3
Odesláno
  V 27. 3. 2025 v 14:12, MartyH napsal:

Před časem jsem tady řešil, že tyto C-701 přestaly reagovat na stisknutí tlačítka. Koupil jsem tedy nové baterie, ale to nic nevyřešilo. Rozhodl jsem se je tedy komplet rozebrat a vyčistit isopropyl alkoholem. Po složení, vložení baterií a AC bohužel žádná změna. Už jsem se tedy smířil s tím, že asi budu muset řešit nový modul. No a dnes, kdy jsem se chystal vložit modul zpět do pouzdra jsem zkusmo zkusil přepnout do režimu a kalkulačky a ono to šlo! Na jednu stranu mám radost, ale na druhou stranu mě trochu znervózňuje, že nevím, co bylo příčinou a zda se problém nebude v budoucnu opakovat.

IMG_9829.JPEG

Rozšířit  

Nádhernej kousek! Dva dotazy - pásek je B-211N a má to díry zboku na pouzdru pro vymáčknutí stěžejek?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...