jendazhor Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Vím, trochu na hraně zdejšího téma, ale nedá mi to. Rok 2009. Garmin 310XT. S původní baterkou a šlapou pořád příkladně. Potřebovaly nabít, tak jsem je rovnou trochu provětral. A hračička si s něma i dnes vyhraje. Koneckonců, už se mi stýskalo po větě: "Kolik máš satelitů?". 5
casiotron Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 9 hodinami, MartyH napsal: Já mám něco podobného. 1
MartyH Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 2 hodinami, casiotron napsal: Já mám něco podobného. Ty jsou o něco sofistikovanější. 1
Hantronix Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Já tady mám jeden modul se solárem a vůbec nevím, z čeho to je. Má čas, datum, stopky a budík. Světlo nemá. A funguje i bez baterie. Stačí aby na něj trochu svítilo světlo. Samozřejmě že když ty články zakryju, tak se po pár vteřinách nastavení vymaže. A teď vidím, že je to stejný modul, co má @casiotron. Je tam Japan, ale co je to za značku?
MartyH Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července před 1 minutou, Hantronix napsal: Já tady mám jeden modul se solárem a vůbec nevím, z čeho to je. Má čas, datum, stopky a budík. Světlo nemá. A funguje i bez baterie. Stačí aby na něj trochu svítilo světlo. Samozřejmě že když ty články zakryju, tak se po pár vteřinách nastavení vymaže. A teď vidím, že je to stejný modul, co má @casiotron. Je tam Japan, ale co je to za značku? Hodně mi to připomíná zpracování Alba, tak třeba je to z jejich produkce.
casiotron Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července před 12 hodinami, Hantronix napsal: Já tady mám jeden modul se solárem a vůbec nevím, z čeho to je. Má čas, datum, stopky a budík. Světlo nemá. A funguje i bez baterie. Stačí aby na něj trochu svítilo světlo. Samozřejmě že když ty články zakryju, tak se po pár vteřinách nastavení vymaže. A teď vidím, že je to stejný modul, co má @casiotron. Je tam Japan, ale co je to za značku? Je to v podstatě Citizen/Alba/Phasar. Ten rukopis tam je znát. 1
jendazhor Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Pěknej model v takovým devadesátkovým techno vzhledu. Líbí se mi velké znaky uprostřed displeje, solár i jejich malá tloušťka těla. Jen ty dlouhý řemeny, co pak na menších obvodech zápěstí trčí jak anténa, jsou pro mě obecně zlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se