siwi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 No, ano. Primky jsou vlastně tyto hodinky, jen s jinou značkou na sklíčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Jj, přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Rusové těch variant měly poměrně hodně. Skoro jako základních Swatchek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 To je pravda. Akorát já už žádné další nemám. Ještě by to chtělo aspoň ty základní se čtyřmístným displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 No, ano. Primky jsou vlastně tyto hodinky, jen s jinou značkou na sklíčku.Přesně tak......Jsou parádní a v pěkném stavu ... navíc jsem takové zrovínka ještě neviděl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Těch potisků na sklíčku dokázali Rusové dělat docela dost. Skoro, jako by každý rok přišli s jinou variantou. Asi to nebyl problém ani při "pružnosti" jejich tehdejšího plánovaného hospodářství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak mne to donutilo je dneska taky nasadit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Chjo. Ty asi nutně potřebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak mne to donutilo je dneska taky nasadit. Sent from my iPhone using TapatalkTo jsou frajerky... Ten pásek jim moc sluší.. Siwi... občas se objeví na aukro.. ale chce to hlídat. Tady byly před týdnem také..ale hned prodané .. Já je koupil na veteránské burze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Díky, použil jsem na zkoušku pásek z PSII a sám jsem byl překvapen, jak jim sedne.Jak píšeš, občas jsou, ale velmi rychle pryč a zdá se mi, že i jejich cena stále roste jako u analogů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Manuál na modul 178, tedy TE-2500 je zde. Podle mě to bude prakticky stejný nebo hodně podobný.... No, kdyz uz nemas ani ty a casiotron, tak je asi vymalovano... a troufam si tvrdit, ze ja taky ne... 0178.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Manuál na modul 178, tedy TE-2500 je zde. Podle mě to bude prakticky stejný nebo hodně podobný....Dekuji.Cas, budik, dualtime i stopky se daly v poho(jako skoro vzdy) i bez navodu -ktery timto potvrzuji -souhlasi.Rozdil je asi jen ve verzi jazyka...1500 - JAP?ENG / ENG?JAP2000 i 2500 - ENG?ESP / ESP?ENG asi dela krizovy preklad zakladnich frazi (1500 to asi neumi)1500..............................................................................2000...................................................................2500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 To jsou frajerky... Ten pásek jim moc sluší.. Siwi... občas se objeví na aukro.. ale chce to hlídat. Tady byly před týdnem také..ale hned prodané .. Já je koupil na veteránské burze..Jojo, vím. Ten inzerát tady jsem viděl, ale bohužel pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Wenger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 WengerIMG_20180109_080411.jpgMoc pěkný digi, takový analogový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Jedny "vejletní"..víkendové..joo pěkný víkend:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Takový dost parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Zlatky od Pulsaru: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Moc pěkné...kovové, sklíčkové..klasiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se