Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Těch potisků na sklíčku dokázali Rusové dělat docela dost. Skoro, jako by každý rok přišli s jinou variantou. Asi to nebyl problém ani při "pružnosti" jejich tehdejšího plánovaného hospodářství.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mne to donutilo je dneska taky nasadit. a9f433ed13582b1991aca9f307af7886.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

To jsou frajerky... Ten pásek jim moc sluší..

Siwi... občas se objeví na aukro.. ale chce to hlídat. Tady byly před týdnem také..ale hned prodané .. Já je koupil na veteránské burze..

Odkaz ke komentáři

Manuál na modul 178, tedy TE-2500 je zde. Podle mě to bude prakticky stejný nebo hodně podobný....

Dekuji.

Cas, budik, dualtime i stopky se daly v poho(jako skoro vzdy) i bez navodu -ktery timto potvrzuji -souhlasi.

Rozdil je asi jen ve verzi jazyka...

1500 - JAP?ENG / ENG?JAP

2000 i 2500 - ENG?ESP / ESP?ENG asi dela krizovy preklad zakladnich frazi (1500 to asi neumi)

1500..............................................................................2000...................................................................2500

post-46138-0-26140000-1515436460_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To jsou frajerky... Ten pásek jim moc sluší..

Siwi... občas se objeví na aukro.. ale chce to hlídat. Tady byly před týdnem také..ale hned prodané .. Já je koupil na veteránské burze..

Jojo, vím. Ten inzerát tady jsem viděl, ale bohužel pozdě :(
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...