Rumsztyk Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 vintage timeton with a stoper and light function Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 vintage timeton with a stoper and light function TOP! Das ist genau das, was ich mag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Ana digi s kalkulačkou a illuminátorem. To je kombinace. Mám je na sobě asi poprvé od tý doby co je vlastním. Zkrátka úloženky. ABC 30 Tyhle jsou náhodou fakt super - mám i verzi s šedým pouzdrem a kovovým tahem (ciferník černý). Jsou to hodinky, na které dostávám asi nejvíc pozitivních ohlasů ze všech - prostě všichni vždycky tyhle hodinky obdivují, a to i ti, co o hodinkách prakticky nic neví a jiných si ani nevšimnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Dneska sportovní miniatury: JE 50W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Casio + plotny z HDD (ty na ruce nenosim :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoodoo Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 V úterý jsem měl na starost pár kolegů ze států, tak jsem jim připravil nějaké srandy a vyvenčil Protreky PS: fotka je print screen z videa z gopročka, pár vteřin před skokem do lana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Timexy.... odpoledne-večerní koupání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Včera u vody, ale bez hodinek. Dneska s hodinkami, ale v práci. TGW 10 ale nevyfoceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 V práci. Vintage 81QS-33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Vintage digi par excelence! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Tak dneska hi tech z dob nedávno minulých. Barevný dysplay. DB 70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tak dneska jsem počítal s CA 53W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Tak ať tady na to není T2 sama, přidám klasiku, F91W... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Včera moje oblíbené anadigi Casio AQ-S810. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Dneska v práci byla nuda. Ještě že jsem měl DW 403 a dokázal se zabavit:jedna dva tři my jsme bratři! Upraveno 13. července 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Mám dotaz na uživatele hodinek Suunto. Které modely mají vibrabudík? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Seiko digošky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 ...na chvíli jsem měl na ruce i tyhle, ale pak jsem se vrátil k Rangemanům.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Pěkně. To je Celoocelové provedení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se