Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Jojo, jsou celé z kovu a pásek je z plných dílků, ale ten pozitivní displej je moje vlastní výroba, dělají se oficiálně jen v negativní verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Šikula, dal jsi tomu normální a použitelné využití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Díky..už jsem se tady s nimi někde kdysi chlubil...ale stejně je skoro nenosím, ani nevím proč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 To jsem možná přehlédl. Nicméně, občasné provetrani jim nezaskodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Dneska ráno při složitém výběru co si vzít jsem uviděl, že poprvé po dlouhé době se synchronizovaly moje WV 58A. Tak jsem si je dnes vzal. Bez fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Seiko digošky. IMG_7584.JPG Ty je ještě máš?! Super kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Jasně, už pátým rokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Dneska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Dneska:Einmal Twincept, bitte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 dnes mám na ruce........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Dnes na běhání sporttester Crivit (z Lidlu). Mám ho už přes dva roky a nemůžu mu nic vytknout, vše funguje jak má a funkcí má možná až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Dneska tyhle: Kdo ví co to je? (vědomostní soutěž) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Casio, ale víc nedám, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Dneska se jde na kolo, automaty leží doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 AW48H-7E...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 AW48H-7E...:-)49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Dneska WQV 1Nosím je velice málo. Mají původní řemínek ( dnes samo nesehnatelný ) ve velice dobrém stavu. Svého času prostě Bond technologie. Bohužel k nim nemám infra snímač do počítače, takže si fotky prolížím jen v hledáčku. Takle nějak ukazuje hledáček: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Tak to je ovsem bomba, temi jsi se onehda nepochlubil, ani se na ne nedostala rec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se