AndyAaron Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Ja dnes taky dobijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 pracovné suunto observer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Jsou pěkné.. Vůbec by mi nevadilo mít je doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Jsou pěkné.. Vůbec by mi nevadilo mít je doma..Není nic jednoduššího, než např. na Ebayi objednat AQ 230... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 AW 48-7H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 W800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Joo... Honzo, koukám že škádlíš:-) Je to klasika...vím. Jenže já "trouba" na Ebay ještě nenakupoval. Ani ve svém okolí nemám žádného správného tahouna, který by mne do toho zasvětil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Joo... Honzo, koukám že škádlíš:-) Je to klasika...vím. Jenže já "trouba" na Ebay ještě nenakupoval. Ani ve svém okolí nemám žádného správného tahouna, který by mne do toho zasvětil.Ak chces, mozem ti s tym pomoct:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Ak chces, mozem ti s tym pomoct:)Také jsem poslal sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 (upraveno) Vikend byl fajn. Same sporty, tak aspon v nedeli vecer nejaka meducina na spani Upraveno 10. června 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Ak chces, mozem ti s tym pomoct:)Dík moc za nabídku.. Už to mám vyřešené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Idem k vode...takze toto...sorry za kvalitu foto ale rychlocvak a bezim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 ALT 6100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Včera v plném nasazení: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Dnes po vyzvednuti kovopryskyrice takto... Inspirovali jste mne nedavno k nalezeni dostupneho -nekde zde to je, v nejakem vlakne (neumel jsem dohledat - prosim o navedeni)A mate pravdu je to neco uplne jineho a konecne muzu nosit. Zadne zkouseni kera dira ...Ted jsou volne na ruce a protrepnutim se poloha upravi jak treba.A kdyz je clovek sunda a manipuluje tak zadna guma se nesnazi nekam vzpurne pruzit.(no proti gustu... kazdej to mame jinak -mam pochopeni pro jine co to maj radi)Za tu plnou cenu se mi do toho nechtelo a nastesti se objevilo toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se