Gombo Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) Ked som bol maly,tak som na Simsona nemal(Musel mi stacit Stadion S22) a teraz by mi bol Simson maly Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Koupit dnes Simsona celkem ještě jde... Je ale napadený domácím kutilem a ulítaný. Sehnat pěkného v původním stavu už problém je.. i ten finanční. Když se náhodou někde objeví, nestačí 30000,- ..Proto raději zůstanu u digi kámošek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Brát si na tuhle vycházku s prckem digitálky byla zásadní chyba. V tuhle chvíli jsem ho už půl hodiny houpal a on pořád výskal, že chce ještě. Nasadit si Seika pětky, měl bych je do plna natažené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Když je ten víkend: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Pane t2: Moc pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 t2: Stylové, nádherné, úchvatné... Už neví, co na ty tvoje kousky psát, dávno jsem vyčerpal všechny slova chvály, co znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Dnes Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Taky jste si všimli, jak digisekce v poslední době ožila? Mám z toho neskonalou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Dnes SeikoKrása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Z eBay z Itálie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Hustokrutě! To ani tak dlouho netrvalo. Jsem tušil, že to bude něco, co jsem ještě nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Hami HamiToto som už kdesi videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Na vecer takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Moc pěkné Hami. Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Na vecer taktoAj toto som mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 V jednoduchosti je krasa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Přesně tak.. Jednoduché, pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 V jednoduchosti je krasa...Přehledné, jednoduché, ocelové. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Souhlas. Co bych za takovýhle hodinky jako kluk dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 a ideme dalej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se