Gombo Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Ranní projížďka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Jedny hezčí než druhý, Gombíku. Já dnes úplně nové Casio B650WD: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 (upraveno) Upraveno 3. srpna 2020 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Na rychlo koupené Gecka pod stany... Musím ale říct že ač jsem je koupil prostě jen tak, abych si nezničil ty dražší automaty, tak se mi začínají tyto líbit čím dál víc... Asi je vytáhnu i mimo stan, někam do města.. Už vás digilidi začínám trochu chápat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Na rychlo koupené Gecka pod stany... Musím ale říct že ač jsem je koupil prostě jen tak, abych si nezničil ty dražší automaty, tak se mi začínají tyto líbit čím dál víc... Asi je vytáhnu i mimo stan, někam do města.. Už vás digilidi začínám trochu chápat...A hlavně z, když s nimi někde mrdneš o strom, zase se až tolik nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Multiband, solar, komplet titan, tloušťka 8,4 mm, výroba v Japonsku. Rok 2006. Něco pro konzervativní nadšence, co ani nechtějí vědět, že mají hodinky na ruce, natož se o ně jakkoliv starat. Pro dřevorubce a potápěče nevhodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Dneska jsem vybíral dlouho. Pořád jsem se nemohl rozhodnout. Ve hře bylo nejmíň šest alternativ. Taky se vám to stává? Nakonec jsem nasadil na zápěstí tyhle kdysi zlaté kalkulačky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Tak s tím výběrem, co nasadit na ruku, máš pravdu. Je to boj. Člověk už si pak říká: "tyhle už jsem dlouho nevyvenčil, tak aby jim to nebylo líto", nebo "tyhle ne, co kdybych je někde škrábnul, a tyhle taky ne, ty se nehodí k téhle košili"... Čím vzácnější nebo starší kousky, tím méně se dostanou na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Ty jo, těchhle modulů mam mraky a nic nejde. Co s tim může být, když je to čisté jako nové a přesto to nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 okolo baterky su vlasocnicove cesticky a obcas pod tu zelenu ochrannu vrstvu prenikne oxid z naterky a prerusi obvod. Videt to je len z poriadnou lupou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 A Gombo, jak to přerušené spoje na tišťáku řešíš? Pájíš tam opravu přímo na tišťák, nebo to nějak přemostíš drátkem? Nebo nějakou vodivou pastou či jinou tekutinou? U jedněch jsem to zkoušel pájením přímo na tišťák, takovou cínovou cestičku, ale vypadá to pak dost prasácky a hrozí nebezpečí studeňáku a i roztavení jiných částí desky. Vím, měli bychom se přesunout do vlákna oprav digi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se