t2 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Moc pěkný a zajímavý kousek! A co je to za Fiata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metallista Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Orientálne digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 17 hodinami, t2 napsal: Moc pěkný a zajímavý kousek! A co je to za Fiata? Dik je to 124 spider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 4 hodinami, bleriot11 napsal: Dik je to 124 spider Parádička! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Kurňa, ten Fiátek, jako jo, krasavec. A s barvitou historií. Nechci dnešním fotbalistům a "podnikatelům" atd. nějak hanit jejich nová Lamba, Ferrari apod., ale osobně bych řekl, že v tomhle relativně maloobjemovým starým fiátku si člověk užije víc. Nevím, jen kecám, neřídil jsem ani Lambo (jen půjčenou novější Carreru), ale když vycházím ze svých zkušeností s motorkama. No a dobový diginy k němu samozřejmě padnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 (upraveno) René, já a Rudolf… Upraveno 11. června 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Pěkně jsi odpálil! Víš, co je to za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 No to neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Dopolední projížďka. Potkal jsem krááásný vitamín E: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Jaguar i digi super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 F91w ideální pro tyhle dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Sice taham “Sovietsku snuru” v inom vlakne, ale menim baterky v digi, tak som chcel vidiet, ako vyzeraju na dennom svetle a podelim sa aj s vami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Jsem jediný, koho při pohledu na tyhle hodinky napadla slova "Darth Vader"? A pak hned "svářečská kukla". Co je to za divočinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Zlato kočičí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Dnes na mě přišla chuť na digitalky a jen jedny měly funkční baterie, tak byla volba jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Já jedu melodický kalkulačky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Rodinná digi vycházka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se