bleriot11 Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Vcera takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 A dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Dnes na mě přišla chuť na digitalky a jen jedny měly funkční baterie, tak byla volba jasná.fuuuuha, krasny kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 před 10 hodinami, bleriot11 napsal: A dnes Nevím, na co se dívat dřív. Jestli na káry, ajroplán, nebo diginy. Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Dneska zase 676. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Také Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Koupil jsem si botičky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 V 29. 6. 2021 v 19:57, t2 napsal: Koupil jsem si botičky: Ale tá keramika je krajšia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Začátek devadesátek s "dorůstáním". Pořád se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Moje oblibene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Cesta byla suchá, místy mokrá. Viditelnost byla celkem dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Červenáčci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Dneska PRTky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Prťky v krásném stavu. Dnes už se většinou vidí dost jeté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Dnes jsme se vypravili do nově otevřeného muzea Svět Škodovek. Naprosto super parádní zážitek! Pro Škodovkáře povinnost a pro motonadšence krásné muzeum. Otevíračka byla teď 10. tak jsem počkal na dnes abych se nemačkal a mohl něco vyfotit. Vážně při příjezdu bylo na parkovišti (free) tři auta. Ale jedno už odjíždělo. Zpočátku jsem zaregistroval dvě malé skupinky návštěvníků. Prolétly to dost rychle a pryč. Naprosté VIP, nikde nikdo až mi bylo hodných majitelů líto. Otevřeno mají do pěti. No my odcházeli před šestou a ještě nás nevyháněli. Doma po zaparkování jsme prošli pod lampou veřejného osvětlení a: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 ...a pozdrav shůry. Samozřejmě krásný diginy. STR-2000, jestli se nepletu. Tak mě napadá, kde se vlastně původně poprvé objevil tenhle pásek s tabulkou pro přepočet rychlosti větru mezi metry a uzly. Ví to někdo? Vidět je na všech možných modelech různých výrobců, takže to vypadá na druhovýrobu Číňana, ale nevím, jestli byl poprvé na nějakém konkrétním modelu. Je to blbost, ale tak mě to napadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Jojo STR 2000. Jinak s tím páskem taky nevím kde se to objevilo poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Jedny z mých nejoblíbenějších: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se