akai Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 V 28. 1. 2022 v 18:30, Kristian.nov napsal: No právě, ty ceny... Se úplně zbláznili co za ně chtějí. Proto sem je ani neplanoval... Ale narazil jsem na něna náhodou na Sbazaru prakticky v NOS stavu jen bez dýnku a náramku za 600,- slovy šeststovek Tak sem k nim za dalších šest stovek vzal z Indie nefunkční vrak a mám kurva radost Nedavno sem si je taky slozil, protoze za celkem pekne a funkcni jsou ty ceny opravdu mimo. O to vetsi je pak z nich i radost. A taktez gratuluji k parade. A ani mne po inspiraci vyse moc nemusely premlouvat, a dnes tedy minimalne dopoledne takto... před 13 hodinami, t2 napsal: Dal jsem jim novou batt, tři měsíce jsem měřil přesnost (ta je příšerná 5min 59sec / 3měíce). Dnes prvně na ruce. Pekne a netradicne umistene tlacitka, to i ten modul nebude as bezny ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 před 13 hodinami, akai napsal: Pekne a netradicne umistene tlacitka, to i ten modul nebude as bezny ze? Ty tlačítka jsou nepravidelně rozházená. Docela mě to udivilo, když jsem je měl poprvé v ruce. Datumové tlačítko a tlačítko světla na druhé straně nejsou v rovině. Modul je tenhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Diky, takhle jsem se chtel kouknout. Horni kontakt baterii vypada jakoby byl jen polozen, ale asi je to spojene a drzi to sroubkem. Pohled na chip(je na nem zluta folie?) taky klame .... -jestli to tedy je on. Parkrat jsem to v nekterych zahlid podobne a mam dojem ze na odvracene strane zalite vyvody pryskyrici. Tys je nemel asi rozlozene ze? Baterie Rayovac? kupujes u nas nebo tam uz byly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Som zase siel okolo Casia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 15 hodinami, akai napsal: Diky, takhle jsem se chtel kouknout. Horni kontakt baterii vypada jakoby byl jen polozen, ale asi je to spojene a drzi to sroubkem. Pohled na chip(je na nem zluta folie?) taky klame .... -jestli to tedy je on. Parkrat jsem to v nekterych zahlid podobne a mam dojem ze na odvracene strane zalite vyvody pryskyrici. Tys je nemel asi rozlozene ze? Baterie Rayovac? kupujes u nas nebo tam uz byly? Jojo ten kontakt vede pod ten šroubek. Rozložené jsem je neměl a ty batt tam byly a já je nahradil Vartou 393. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 V 27. 1. 2022 v 20:01, Kristian.nov napsal: Takhle nějak začíná Chronobundus digitalus... Obávám se, že máš pravdu. Za ty prachy je to super a vydrží to hodne hrubý zacházení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Provetral jsem mbocka,nosi se paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 W 780 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jsem z nich úplně vyprdlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 A zkouška hloubkoměru už byla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 NE! Tyhle hodinky vodu už asi nikdy neuvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jo, rozumím. Čím jsem starší já i mé hodinky, taky už si je sundavám z ruky častěji. Vlastně ty staré už navlékám na ruku, jen když je zrovna čeká něžné zacházení. Stárneme spolu a jsme na sebe ohleduplní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Dnes nejzákladnější Casia, modul 695. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Včera dorazily baterie CR1216, tak hned výměna a dnes šup na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Krásnej stav, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Osmdesátková "hi-tech" klasika. Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 To jsou fantastický hodinky, ve svý době úplná bomba. Škoda, že mají natolik závažné nedokonalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 (upraveno) DBX 100 jsem jednou koupil v krásném stavu, krom klávesnice. Žvejkačka, rozpouštěl jsem jí velmi jemně a pomalu v lihu. Ani tímto opatrným postupem se to nepovedlo. Škoda no. Jinak dneska: Upraveno 10. února 2022 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Dneska jsem, podle bio grafu, neměl radši ani vylejzat z postele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se