siwi Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Tyhle zas leží v hlavě mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 5 hodinami, siwi napsal: Dneska nový celokovový přírůstek: Veľmi pekne. Tento štýl sa mi páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 17 minutami, siwi napsal: Tyhle zas leží v hlavě mně Nehnevaj by som sa keby som mal také v zbierke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Tvl... já ten adidas prostě nedám, do pytle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 17 hodinami, geometr napsal: Tvl... já ten adidas prostě nedám, do pytle. Mně to vůbec nevadí. V časech mého mládí bylo fakt jedno, co je na digitálkách napsáno A navíc, už staří Číňané tvrdili, že čím víc proužků, tím víc Adidos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 ...a ještě detail: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 na špinavou práci teroristy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 (upraveno) Siwi to s Adidaskama rozjel. Teď je budou chtít všichni, to abych si koupil minimálně ještě jedny do zásoby, než jejich cena vystřelí k nebesům Ale v poměru cena / výkon teroristky jednoznačně vedou Upraveno 29. července 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Dnes na ruke poriadny kus kovu od Casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 před 2 hodinami, t2 napsal: Tak to sa podarilo samé trojky na displayi. Pekný kúsok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Celkom pekný dizajn a hlavne sú nadpriemerne presné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Jeste se vratim k ten adidaskam.Nasel jsem na nejmenovanem ceskem aukcnim portale toto.Tedy ,ten kus historie v digitalnich adidaskach opravdu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 (upraveno) před 6 hodinami, bleriot11 napsal: Jeste se vratim k ten adidaskam.Nasel jsem na nejmenovanem ceskem aukcnim portale toto.Tedy ,ten kus historie v digitalnich adidaskach opravdu je. Adidas měl i moderní ledky a ne všechny byly špatný: Upraveno 1. srpna 2022 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se