bleriot11 Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Zlaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Ty jo, kdes to vzal? Nádhera, ty jsem ani nikdy neměl v ruce. Tam mam ve sbírce velkou mezeru... Vypadají N.O.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Jinak příspěvky předtím: Je zajímavé, že v USA byly v drtivé většině v 70. letech digitálky ve zlatě. Co mám, tak cca 80 % je "zlato". Tady narychlo vycvaklá krabička s vraky, zde je to stopro, ale jinde mám i pár chromovaných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Jirko koupil jsem je v jednom zapadlem hodinářství možná už dva roky zpět..skončila na ně záruka..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Casiotron:tu krabici beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Dneska jsem do nich dal novou nabíjecí baterii, tak zase oživly. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Před hodinou, Olin.uj napsal: Jirko koupil jsem je v jednom zapadlem hodinářství možná už dva roky zpět..skončila na ně záruka..;-) Super kauf! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Taky se mi letos poštěstily jedny Nationalky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 před 10 minutami, MartyH napsal: Dneska jsem do nich dal novou nabíjecí baterii, tak zase oživly. Ty jsou parádní! Kov, illuminator, 200M Ty bych asi chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 před 10 minutami, MartyH napsal: Dneska jsem do nich dal novou nabíjecí baterii, tak zase oživly. Sent from my iPhone using Tapatalk Ty jo! TIC-10, moje vysněný. Pamatuju ještě dobu, kdy byly normálně na trhu a doprodávaly se levně. A já je blb nekoupil. Na ebay se objevují opravdu sporadicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Tu dobu si taky pamatuji. Taky lituji, že jsem je tenkrát nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 před 2 minutami, t2 napsal: Ty jsou parádní! Kov, illuminator, 200M Ty bych asi chtěl před 1 minutou, casiotron napsal: Ty jo! TIC-10, moje vysněný. Pamatuju ještě dobu, kdy byly normálně na trhu a doprodávaly se levně. A já je blb nekoupil. Na ebay se objevují opravdu sporadicky. To mě těší pánové, že se vám líbí. Musím přiznat, že jsem se k nim dostal vlastně náhodou a až když jsem je měl v ruce, dostaly mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 před 6 minutami, t2 napsal: Taky se mi letos poštěstily jedny Nationalky: Krásně zachovalé, málokdy se mi dostanou do ruky takto pěkné. Soudruzi v jůesej to holt nějak moc rasili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Krásně zachovalé, málokdy se mi dostanou do ruky takto pěkné. Soudruzi v jůesej to holt nějak moc rasili.To teda jo, jako nové! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 před 3 minutami, MartyH napsal: To mě těší pánové, že se vám líbí. Musím přiznat, že jsem se k nim dostal vlastně náhodou a až když jsem je měl v ruce, dostaly mě. Tak až Tě omrzí, tak víš co s nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Ty jo, kdes to vzal? Nádhera, ty jsem ani nikdy neměl v ruce. Tam mam ve sbírce velkou mezeru... Vypadají N.O.S.Tu sú vraj skladom. Pozeral som na nich dlho, ale pre mňa to je moc retro...Ale či sú a v akom stave by trebalo zistiť https://www.casnahodinky.sk/hodinky-casio-g-shock-mrg-200tOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se