MartyH Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 @Hantronix mě inspiroval. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Gombo,ty vzdycky vytahnes nejakou pecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 -jj pekne, pekne i ta batt. muRata se mne tam libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Dnes jedny este o rok starsie od tych vcerajsich. rok 1973 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 To je pecka! Poklady od Gomba jsou prostě jinej level. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Dnes model so Swiss modulom rok 1975 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Já dnes Alba Y770-5000 s neoriginálním tahem.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Alba,seiko i ty orienty krasa.Orienty zadny nemam,musim se polepsit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 B815 s modulem 155Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Casio AL-180 po "renovaci". Již před nějakou dobou jsem je za pár korun koupil ve stavu "vylovení, vysušení, odbahnění" s tím, že je v nejhorším hodím do koše. Tělo jsem zbavil zbytku pochromování kyselinou chlorovodíkovou s bláhovou představou, že je pokovím zinkem a vyleštím. Několikrát jsem tedy provedl kolečko nástřik grafitem -> pomědění -> pozinkování, ovšem vždy to dopadlo tak, že se mi to někde loupalo. Navíc grafit všude, nešlo to dolů, manželka mě málem přizabila, když předložka v koupelně změnila barvu z růžové na šedivou... Zklamaně jsem je tedy odložil s tím, že už na to se*u. No a včera přišel jejich čas . Vzal jsem barvu ve spreji, tělo odmastil a přestříkl s tím, že když se to povede, bude to originál, když ne, půjdou! Žádná hitparáda to není, ale lepší než drátem do oka. Tak co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Musel jsi se s nima neskutecne trapit,ja bych je ale nestrikal.Stejne se to bude odirat.Nicmene jsi mi vnuknul myslenku s tim zinkovanim.Sam to delat nebudu,ale zkusim odnes pouzdro do profi zinkovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Téměř 45 let stará Seika na novém mešu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se