Lisky Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 Zdravim všetkych. Ja dnes jedny "otloukanky". Boli za smiešnu sumu, tak som sa ich ujal.
MartyH Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 před 8 minutami, Lisky napsal: Zdravim všetkych. Ja dnes jedny "otloukanky". Boli za smiešnu sumu, tak som sa ich ujal. Parádní nabušený kalkulačky Lisky! Každým dnem netrpělivě očekávám doručení obyč. C-701, tak když budou fungovat, taky se pochlubím.
t2 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 před 6 hodinami, Lisky napsal: Boli za smiešnu sumu, tak som sa ich ujal. Super! Za takových podmínek je nákup povinností a otázkou chronomagorské cti. Já dneska přeřídil jen pár kousků, tak toto je jeden z nich:
jendazhor Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 Jó, ke zlatým chronomagor časem dospěje. A tyhle vypadají jako nějaká součást termojadernýho reaktoru urychlujícího částice na kurňasakravelkou oktagonálně vektorizovanou warp rychlost.
Borra Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Odesláno 30. října 2023 před 17 hodinami, Lisky napsal: Zdravim všetkych. Ja dnes jedny "otloukanky". Boli za smiešnu sumu, tak som sa ich ujal. Twl ty jsou hustý, ty ještě pamatuju jako kluk, když je někdo dospělej měl, tak jsem mu je hrozně záviděl
Lisky Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Odesláno 30. října 2023 před 3 hodinami, t2 napsal: Nádhera. Pekné, veľké v parádnom stave.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Odesláno 30. října 2023 (upraveno) Jó, všechny tyhle kalkulačkový modely jsou super. Kdysi to pro mě byl top všeho hodinkovýho, co jsem mohl mít...a stále tak trochu je, i když se můj vkus za ty dlouhý roky už dost změnil. Kdysi byly takové Casia DBX-100 pro mě nejlepší hodinky světa, ale pak jsem na ně začal čím dál víc mžourat v šeru a náhle mi došlo, že hodinky nevalné čitelnosti displeje bez osvětlení už nejsou nic pro moje oči, a tak jsem přešel k hodinkám, kde nedokázat odečíst čas při letmém pohledu by znamenalo jasnou diagnózu nevidomosti Prostě mám najednou rád pořádně čitelné hodinky, se zhoršujícím se zrakem. Upraveno 30. října 2023 uživatelem Chilliluk
Lisky Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Odesláno 31. října 2023 před 5 hodinami, MartyH napsal: Tak už došli predpokladám. Pekný kúsok.
MartyH Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Odesláno 31. října 2023 před 2 hodinami, Lisky napsal: Tak už došli predpokladám. Pekný kúsok. Jj, už dorazily. Díky. Bohužel byly dost vyteklé baterie, musel jsem je tedy komplet rozebrat a vyčistit. Naštěstí se to obešlo bez koroze a po sestavení hned naskočily.
Lisky Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Odesláno 31. října 2023 před 2 hodinami, MartyH napsal: Jj, už dorazily. Díky. Bohužel byly dost vyteklé baterie, musel jsem je tedy komplet rozebrat a vyčistit. Naštěstí se to obešlo bez koroze a po sestavení hned naskočily. Super. Nech slúžia a robia ti radosť
casiotron Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Odesláno 31. října 2023 před 10 hodinami, MartyH napsal: Bombastickej stav. Gratuluju.
MartyH Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Odesláno 31. října 2023 Děkuji moc kolegové! Jsem z nich nadšen!
t2 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Odesláno 31. října 2023 Gratuluji parádní kousek! Já dneska taky vintage:
Hantronix Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2023 Tak jsem se nechal zlákat a dnes na ruku taky nasadil vědecký kalkulajdy. Jen jsem se nemohl rozhodnout který. Já už ty kalkulačkový skoro nenosím. Mám strach, že si je odřu nebo nějak poškodím. Tak jsou jen ve vitríně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se