MartyH Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Jinak dnes plastové ana-digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 3 hodinami, MartyH napsal: Jinak dnes plastové ana-digi. To sú tie na ktorych si puzdro opravoval? Pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 23 minutami, Lisky napsal: To sú tie na ktorych si puzdro opravoval? Pekné Jo jo, to jsou ony, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, t2 napsal: Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Tyhle sportovni Seika neznam... to je neco v rade S6xx ? a @Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Před hodinou, akai napsal: Tyhle sportovni Seika neznam... to je neco v rade S6xx ? a @Gombo Je to model A721-400B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Já bych řekl, že jsou to Seiko A721-400B. Pěkný sporťáčky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Gombo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna ...A721 ok obema diky, jak rikam asi sem fakt jeste neznal. To jich je i vic v rade Axxx? -sem myslel ze zde jen kovove a ty plastove se objevuji pod Sxxx... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Dlouho jsem tu nebyl a jak tak koukám, tak samé parádní kousky Já dnes tyto ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 16 minutami, elde999 napsal: Dlouho jsem tu nebyl a jak tak koukám, tak samé parádní kousky Já dnes tyto ... Paráda. Neokukané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Pěkné kousky pánové. Dnes čerstvý přírůstek do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Dovolená, tak je čas neřešit čas a jen si užívat s bezstarostnými hodinkami, o kterých ani nevím, že je mám na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 8 minutami, MartyH napsal: Pěkné kousky pánové. Dnes čerstvý přírůstek do sbírky. Taky jsem je chtěl, ale nakonec jsem minul konec aukce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se