Lisky Odesláno neděle v 10:54 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:54 Dík moc MartyH. Dobrá voľba z tvojej strany. Klasika, šesťhran puzdro, na displeji všetko potrebné, proste digi ako majú byť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno neděle v 12:17 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:17 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno neděle v 18:41 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:41 Super. Parádny kontrast bielej a čiernej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno neděle v 19:56 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:56 před 10 hodinami, Lisky napsal: Počkat, počkat, to jsou krásný tvary. Model S20 ze 76. roku? Nebo jiný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno neděle v 22:28 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 22:28 Presne tak. Je to Casiotron S20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno pondělí v 11:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:07 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno pondělí v 11:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:25 Takže dnes se raději nepouštěj to žádné intelektuální činnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno pondělí v 11:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:42 před 16 minutami, jendazhor napsal: Takže dnes se raději nepouštěj to žádné intelektuální činnosti... Už se stalo a zdá se, že to byla asi chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno pondělí v 17:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:06 Tak se zadarilo a "zlataky" jsou na ruce 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno pondělí v 18:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:25 Tak to je klasika! A jsem zpět o 45 - 50 let! Asi jsou starší, ale v tu dobu je a podobné nosilo hodně lidí! Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno pondělí v 19:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:40 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno včera v 08:29 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:29 před 15 hodinami, bleriot11 napsal: Tak se zadarilo a "zlataky" jsou na ruce Nevěděl jsem, že Elektroniky se dělaly jinak než stříbrný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami před 14 hodinami, Lisky napsal: Špica! Kalkulačka s páskem. Když nepočítá, ukazuje čas! Co víc chtít?! Od Timexu jsem kalkulačky neviděl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Taky ty kalkulačky od Timex vidím poprvé. A jsou teda parádní! Dneska je sice hnusně, ale v tomto počasí to W-34 vyloženě sluší. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami Před hodinou, george69 napsal: Špica! Kalkulačka s páskem. Když nepočítá, ukazuje čas! Co víc chtít?! Od Timexu jsem kalkulačky neviděl! Vážně? Mám od Timexu 6 typů kalkulačkových. Takže jich dělali dost. A dával jsem je sem už před 4 lety. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami Paráda. Tie posledné sú fakt netradične Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Před hodinou, Hantronix napsal: Vážně? Mám od Timexu 6 typů kalkulačkových. Takže jich dělali dost. A dával jsem je sem už před 4 lety. Paráda všechny!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno před 25 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 25 minutami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se