Lisky Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna (upraveno) Pozerám že v poslednom čase samé Alby MartyH. Pekné sú Upraveno 5. ledna uživatelem Lisky
MartyH Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna V 5. 1. 2025 v 13:33, Lisky napsal: Pozerám že v poslednom čase samé Alby MartyH. Pekné sú Rozšířit Díky! V poslední době jsem je trochu zanedbával…
akai Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna (upraveno) ...a zase jsem se dovedel neco noveho k temhle. Daji se "servisovat" ... (u techle jenz maj lcd v horsim stavu by se dalo ) Nevim jak dlouho to provozuje, no ja zachytil az ted... Upraveno 5. ledna uživatelem akai link 1
Lisky Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna V 6. 1. 2025 v 9:42, Olin.uj napsal: Rozšířit Paráda. Kalkulačky si vždy rád pozriem 1
Hantronix Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 10:59, Lisky napsal: Paráda. Kalkulačky si vždy rád pozriem Rozšířit To já taky. 4 2
MartyH Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 9:42, Olin.uj napsal: Rozšířit C-701 jsem si tuhle na ruku chtěl vzít taky, ale během nastavování času mi to skočilo zpátky do zobrazení času a od té doby kromě světýlka nereaguje žádné z tlačítek. Pevně doufám, že je to slabšími baterkami, protože reset nepomohl.
Lisky Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 7. 1. 2025 v 6:59, MartyH napsal: C-701 jsem si tuhle na ruku chtěl vzít taky, ale během nastavování času mi to skočilo zpátky do zobrazení času a od té doby kromě světýlka nereaguje žádné z tlačítek. Pevně doufám, že je to slabšími baterkami, protože reset nepomohl. Rozšířit Viem že si skúsený ale nemáš zaseknuté tlačítko nastavovania? Vtedy nič nereaguje preto sa pýtam.
MartyH Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 7. 1. 2025 v 9:52, Lisky napsal: Viem že si skúsený ale nemáš zaseknuté tlačítko nastavovania? Vtedy nič nereaguje preto sa pýtam. Rozšířit Díky za tip , ale tím to nebude, zkoušel jsem to i s vyndaným modulem. Zkusím to s novými bateriemi, popř. to zkusím připojit na externí zdroj a dám pak vědět.
t2 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna V 10. 1. 2025 v 19:46, Josef01 napsal: Předpokládám Digital Automatic, paráda Rozšířit Jojo i s průhledem na rotor. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se