george69 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Paráda, taková klasika 80' Tehdy jsem v tom žil - totálně mě digi. braly! Dnešní "chytré hodinky" - ok, ale tehdy ta změna v osobním měření času= digi versus většinou ošoupané natahovací Primky, byl skok do jiného světa! Alespoň pro mě! Fakt super! 1
MartyH Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
jendazhor Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Zítra už jim zase bude o rok víc, tedy kalendářně. Takže 46. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
MartyH Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 před 13 minutami, jendazhor napsal: Zítra už jim zase bude o rok víc, tedy kalendářně. Takže 46. Ale vůbec na to holky nevypadají.
t.p Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník STRKKT Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Spravoval jsem výběh u stáda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Hantronix Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
t2 Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Letošní první nákup: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Jerryl Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Začínaji se mi líbit, ale mohly by mít aspoň safír a kdyby bylo řízení rádiem, tak bych skákal radostí.
t2 Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
bleriot11 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bleriot11 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna před 12 hodinami, t2 napsal: Týjo, fíky kalkulaček jsem snad ještě neviděl. Hlavne je smutny,ze vetsinu šmejdu a fejků se podari ozivit bez problemu a znackovy hodinky jsou neopravitelny mrtvoly.jako treba CA-951.
t2 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Taky mám jedny "neposlušný" C 70. Když byl modul venku fungoval na 100 pro. Ale když jsem ho vložil do pouzdra a zavřel tak po chvilce začal pohasínat display až čísla úplně zmizela. Teď jsem je vzal po letech do ruky a koukám, že jim začal blending po obvodu celého diyplaye. Chjo.
jendazhor Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Mlaďoši Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Harwey Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna To vyzera na peknu citelnost aj z roznych uhlov
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se