Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak v pátek jsem vyzkoušel taky "kalkulajdy".

Micronta z roku 1985. Konkrétně tyto jsou z Francie.

Zajímavé na nich je to, že už v té době měly phone book (chtěl jsem na displej napsat Chronomag, ale nevešlo se to tam :-) ).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v pátek jsem vyzkoušel taky "kalkulajdy".

Micronta z roku 1985. Konkrétně tyto jsou z Francie.

Zajímavé na nich je to, že už v té době měly phone book (chtěl jsem na displej napsat Chronomag, ale nevešlo se to tam :-) ).

Ty wagi, nádhera!

Odkaz ke komentáři

Dorasované ana-digi MRP 701, tzv. Mongolky, modul 3796. Ale mám je furt rád a přesnost i po 6 letech je cca 6 sec+/měsíc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tak ty už mají něco za sebou.. Myslím ale, že kdyby byla vůle, chuť a čas, zase by mohly vypadat k světu..

to je samozřejmě pravda. Ovšem uvedení do hezkého stavu by několikanásobně převýšilo pořizovačku hodinek, tak to zatím nechávám tak...

Odkaz ke komentáři

Já si takhle "leštil" staré Edifice. Vypadaly dost podobně jako tvé Mongolky.. :) 

Teda, dalo mi to práce na několik večerů. Ale dělal jsem to v práci, takže pohoda. Piplača to byla, docela masakr.. Dělal jsem to šmirglem tuším 600, 800, 1200 - pod vodou samozřejmě, takovým filcovým kotoučkem na fortunce a nakonec cídidlo. Skoro jsem nevěřil tomu, jak vypadají.. Ovšem, musí to bavit..  :boxing:

Odkaz ke komentáři

Já si takhle "leštil" staré Edifice. Vypadaly dost podobně jako tvé Mongolky.. :)

Teda, dalo mi to práce na několik večerů. Ale dělal jsem to v práci, takže pohoda. Piplača to byla, docela masakr.. Dělal jsem to šmirglem tuším 600, 800, 1200 - pod vodou samozřejmě, takovým filcovým kotoučkem na fortunce a nakonec cídidlo. Skoro jsem nevěřil tomu, jak vypadají.. Ovšem, musí to bavit..  :boxing:

No a to je právě ono. Sám to nejsem schopen zvládnout a bojím se toho, že by mne to ani nebavilo. A pokud by to mělo alespoň trošku odpovídat mým představám, nechal bych odborně vyměnit sklíčko, baterku a těsnění, udělat tlakovku a přeleštit a to jsme opravdu vysoce nad jejich pořizovací cenou. Je prostě vidět, že něco zažily, projely kus světa a přiznám se, vůbec jsem je nešetřil. Zatím to tak nechám.

Odkaz ke komentáři

Dorasované ana-digi MRP 701, tzv. Mongolky, modul 3796. Ale mám je furt rád a přesnost i po 6 letech je cca 6 sec+/měsíc.

Toto sú krásne hodinky od Casia, veľmi sa mi páčia, sú veľmi pekne dizajnovo prevedené dúfam, že budú slúžiť ešte dlhé roky (y) :)

Odkaz ke komentáři

Toto sú krásne hodinky od Casia, veľmi sa mi páčia, sú veľmi pekne dizajnovo prevedené dúfam, že budú slúžiť ešte dlhé roky (y) :)

díky, Bohužel už se v této celokovové podobě téměř nedají sehnat a byly nahrazeny MRP 700 s plastovým páskem.

http://www.casio-europe.com/de/produkte/uhren/collection/mrp-700-1avef/

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

No a to je právě ono. Sám to nejsem schopen zvládnout a bojím se toho, že by mne to ani nebavilo. A pokud by to mělo alespoň trošku odpovídat mým představám, nechal bych odborně vyměnit sklíčko, baterku a těsnění, udělat tlakovku a přeleštit a to jsme opravdu vysoce nad jejich pořizovací cenou. Je prostě vidět, že něco zažily, projely kus světa a přiznám se, vůbec jsem je nešetřil. Zatím to tak nechám.

To je jasný, když to vidíš takhle. Aspoň máš s každým šrámem vzpomínku. 

Edit: Já se na to během procesu chtěl vykašlat několikrát, ale zase jsem je nechtěl nechat ve stavu na 1/2.. 

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...