p3k Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 ...a nechtěl bys mi pustit ty svoje Primky? Primky mám v digi jen dvoje, tak z toho nic nebude:-)Tudlety znáš? jenom mi došla baterka, tak nejdou seřídit ani ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 To má modul z Tissot Two timer, že? Dlouho mi trvalo, než jsem přišel na to, jak sladit ručky s digitálem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 No vypadá to tak. To seřizování mi dalo taky zabrat, abych zase zapomněl, jak to bylo... Hodinky nenosím. Přesto, že jsou i dnes nositelné, působí na ruce jako náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 (upraveno) No vypadá to tak. To seřizování mi dalo taky zabrat, abych zase zapomněl, jak to bylo... Hodinky nenosím. Přesto, že jsou i dnes nositelné, působí na ruce jako náramek. Koukl jsem se dovnitř, a zároveň vytáhl baterku.Je to stejné jako ten Tissot two timer. Jenom si tam vyrazili nápis Longines a L 192.2 když už to bylo otevřené tak jsem to vyfotil Upraveno 19. března 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Jo jo, to je ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Tak dnes zase něco staršího a plastovějšího. (Nejsou to géčka a tak to nevadí.)JE50W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Moc pekne. Co je v tom za modul, resp. ma to nejake nadstandardni funkce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 (upraveno) Je to modul 471. Má to stopky s metronomem, odpočítávání s rytmy a budík. Prostě taková digi "fajnšmekrovinka". Jen jsou na dnešní poměry extremě malinké. Upraveno 19. března 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Nosím tu digi jen já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Ale kdepak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Já je nosím většinou taky, ale nestřídám je tak často, většinou mi na ruce stejné vydrží třeba dva týdny a do teď jsem zase delší dobu nosil skoro denně jen DBX-100, které jsem sem už dával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 W-39? Nosím tu digi jen já? y20150322_141419.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 W-34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Dnes odpoledne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Po čase zase některé z mých vraků. Nenastavenýho data si nevšímejte jediný co se dá regulovat je chod času jde/stojí. Takové digi s hackingem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Ale displej máš téměř perfektní !!! Já jich mam několik, ale ani jeden tak pěknej. Když už je jeden bez bleeding, tak zase úplně slaboučkej, už skoro nekontrastní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Kosmeticky jsou perfetkní, jen jim chybí klávesnice. Funkčně těžko soudit, mode občas funguje a tlačítko JPN zastavuje běh času. Je to sběratelské peklo. Měly být jedním z vrcholů sbírky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 (upraveno) Těch já mám ani nevím kolik plně funkčních kusů, jsou to moje BEST digitálky a nedám na ně dopustit i přes všechny jejich vady, ale to tu všichni asi víte.... DBX-100 FOREVER!!! EDIT: ale ten displej máš fakt pěkný, ani jedny z těch mých nemají takhle zachovalý. EDIT2: ještě taková pro někoho možná zajímavost - tyhle hodinky, i když nemají ani světlo, docela žerou. Mají 2 baterie a vydrží tak rok, pak si řeknou o nové baterie. Źe by byl náročný ten starý matrixový displej? Upraveno 24. března 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 To asi ne, já mám ve sbírce DB-1000, který jsem léta i nosil a mají jen jednu baterku a ty vydrží strašně dlouho... Ty jsou funkčně i displejově asi nejpodobnější DBX-100 a jsou ještě starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se