Jump to content

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Chilliluk

Recommended Posts

...a nechtěl bys mi pustit ty svoje Primky?  :D

Primky mám v digi jen dvoje, tak z toho nic nebude:-)

Tudlety znáš?

post-20625-0-38533400-1426752701_thumb.jpg

jenom mi došla baterka, tak nejdou seřídit ani ručky

No vypadá to tak. To seřizování mi dalo taky zabrat, abych zase zapomněl, jak to bylo... Hodinky nenosím. Přesto, že jsou i dnes nositelné, působí na ruce jako náramek.

No vypadá to tak. To seřizování mi dalo taky zabrat, abych zase zapomněl, jak to bylo... Hodinky nenosím. Přesto, že jsou i dnes nositelné, působí na ruce jako náramek.

Koukl jsem se dovnitř, a zároveň vytáhl baterku.

Je to stejné jako ten Tissot two timer. Jenom si tam vyrazili nápis Longines a  L 192.2

když už to bylo otevřené tak jsem to vyfotil

post-20625-0-01709200-1426768772_thumb.jpg

Edited by p3k

Je to modul 471. Má to stopky s metronomem, odpočítávání s rytmy a budík. Prostě taková digi "fajnšmekrovinka". Jen jsou na dnešní poměry extremě malinké.

Edited by t2

Já je nosím většinou taky, ale nestřídám je tak často, většinou mi na ruce stejné vydrží třeba dva týdny a do teď jsem zase delší dobu nosil skoro denně jen DBX-100, které jsem sem už dával.

post-12565-0-88285100-1427054578_thumb.jpg

Kosmeticky jsou perfetkní, jen jim chybí klávesnice. Funkčně těžko soudit, mode občas funguje a tlačítko JPN zastavuje běh času. Je to sběratelské peklo. Měly být jedním z vrcholů sbírky..... 

Těch já mám ani nevím kolik plně funkčních kusů, jsou to moje BEST digitálky a nedám na ně dopustit i přes všechny jejich vady, ale to tu všichni asi víte.... DBX-100 FOREVER!!!  :)

EDIT: ale ten displej máš fakt pěkný, ani jedny z těch mých nemají takhle zachovalý.

EDIT2: ještě taková pro někoho možná zajímavost - tyhle hodinky, i když nemají ani světlo, docela žerou. Mají 2 baterie a vydrží tak rok, pak si řeknou o nové baterie. Źe by byl náročný ten starý matrixový displej?

Edited by Chilliluk

To asi ne, já mám ve sbírce DB-1000, který jsem léta i nosil a mají jen jednu baterku a ty vydrží strašně dlouho... Ty jsou funkčně i displejově asi nejpodobnější DBX-100 a jsou ještě starší.