Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

V typech Casií se vůbec nevyznám, tak jsem si ty  CA 53W musel vygůglit. A musím říct, že jsou to parádní klasický kalkulačky. Ty bych tu moc rád viděl  :D 

Ty Superie jsou takový vzor hodinek, jaké se mi líbí nejvíc. Podobných ještě pár mám. Navíc by mi tento týden měl přijít konvolut 10 hodinek velice podobného střihu. Už se nemůžu dočkat  :clap: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

No, škoda. Hned, jak je sem Lub upnul, uvažoval jsem, že bych si je koupil. Už jsem měl prst na myši. Pak jsem si to rozmyslel. 900 korun není sice moc, ale za to bych měl něco mnohem kvalitnějšího vintážního.

To máš pravdu. Já jak nedávno koupil ty zlatý Casia A500WE, pár lidí mi je chválilo, jsou fajn, ale dva dny na ruce a jsou na nich nepatrně znát jemné škrábance, to jsem s nima nic pořádně nedělal. Nedokážu si je představit po půl roce nošení. To mě konečně přimělo koupit pořádný kovový hodinky, ty DEP-600. Je to jako kdybys porovnával papírovou vlaštovku s Antonovem, a to samý, co se týče radosti z nich - to pak vlastně peníze nehrají roli, zátímco u těch DEP-600 vůbec nelituju několikanásobně vyšší částky, u těch A500WE je mi dneska těch několika stovek skoro líto. Ale švagrové se moc líbily, tak jí je asi dám k narozeninám  :)

Tak dneska DW 7000

attachicon.gifx20150331_180334.jpg

Ty DW-7000 jsou perfektní - jsou to přesně takové ty poctivé digi na úrovni, jaké už se dneska nedělají, a pro které stojí za to pustit nějakou tu korunu.

Odkaz ke komentáři

To máš pravdu. Já jak nedávno koupil ty zlatý Casia A500WE, pár lidí mi je chválilo, jsou fajn, ale dva dny na ruce a jsou na nich nepatrně znát jemné škrábance, to jsem s nima nic pořádně nedělal. Nedokážu si je představit po půl roce nošení. To mě konečně přimělo koupit pořádný kovový hodinky, ty DEP-600. Je to jako kdybys porovnával papírovou vlaštovku s Antonovem, a to samý, co se týče radosti z nich - to pak vlastně peníze nehrají roli, zátímco u těch DEP-600 vůbec nelituju několikanásobně vyšší částky, u těch A500WE je mi dneska těch několika stovek skoro líto. Ale švagrové se moc líbily, tak jí je asi dám k narozeninám  :)

Mám podobnou zkušenost - koupil jsem si takový hranatý digi casia, připomínaly mi takový ty modely z 80 let, asi za litr. Skoro jsem je nenosil, jen jsem si s nima hrál a hadříkem přelešťoval sklíčko (plastové). A pak koukám, že na tom sklíčku je pod určitým úhlem vidět miliony vlásečnic. To nebyly škrábance, ale prostě ten hadřík dokázal povrch sklíčka takto porušit. Ničemu to sice nevadí a nedá se to ani moc registrovat, ale mě to sralo. Tak bych rád naše takový retro digi, aby bylo pouzdro z kovu a sklíčko minerál. 

Odkaz ke komentáři

No já jsem taky digitálkář a vystřídal (a vyhodil) jsem jich od dětství dost. Jedny krásné mi ukradli asi před dvěma lety na hotelu na pokoji, těch je mi fakt líto. Velmi oblíbené mám CAsio DW-9000 green (jelly) ale jsou momentálně vybité a řeším, kde by mi vyměnili baterku a přetěsnili je (Ostrava, Olomouc). Mate někdo tip? 

Momentálně nosím tedy casia v příloze, ale je to drek, tváří se to jako kov, ale je to nějaký pochromovaný plast nebo něco takového a kolem tlačítek už se to loupe. Mám je zhruba 2 roky, takže vlastně skoro nové.

post-213-0-91559300-1427976190_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sakryš, jak to tady sleduju, už mám zase svrbění na nějaký nový hodinky... taky bych sem něco dal, ale mohl bych se jen opakovat, nic novýho nemám. Teď střídám soláry AQ-S810 (aby se pěkně dobíjely) a Mudmany. Při přechodu na letní čas ze mě žena nemohla, když jsem vytáhl svoje dvě hodinkovnice a začal postupně seřizovat všech 12 mých hodinek :-)

Odkaz ke komentáři

Proč přetěsnit? Pokud se s nima nerácháš denně ve vodě nebo nepotápíš, tak je to zbytečné. Stačí vyměnit baterku a udělat zkoušku vodotěsnosti. Ty, co nosíš, je taková ta dnešní laciná klasika (modul 590 nebo 593?), takže modul nesmrtelnej, ale pouzdro prostě jen pochromovaný plast, co se za chvíli zničí.

No já jsem taky digitálkář a vystřídal (a vyhodil) jsem jich od dětství dost. Jedny krásné mi ukradli asi před dvěma lety na hotelu na pokoji, těch je mi fakt líto. Velmi oblíbené mám CAsio DW-9000 green (jelly) ale jsou momentálně vybité a řeším, kde by mi vyměnili baterku a přetěsnili je (Ostrava, Olomouc). Mate někdo tip? 

Momentálně nosím tedy casia v příloze, ale je to drek, tváří se to jako kov, ale je to nějaký pochromovaný plast nebo něco takového a kolem tlačítek už se to loupe. Mám je zhruba 2 roky, takže vlastně skoro nové.

attachicon.gifcasioPanzer.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...