bubuking Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Keleky jsou bomba. Něco málo ze své zahrádky také přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 .... Něco málo ze své zahrádky také přidámParádní GISA Soleure/BFG 866 Baumgärtner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 libové pouzdro....krása.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Rychlé foto, vytaženo ze šuplíku. Příště nafotím líp. Jsou to kvalitativní protipóly.Lausanne mají 1-kamenný levný strojek, manuální nátah Wittnauer pohání Tenor & Dorly 1393, 21 šutrů, 21600 A/h, automatnavíc mají absolutně zvláštní tvar a blbě se fotí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Taky něco přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Amida Digitrend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Tvl - ty jsou parádní! Až tě přestanou bavit, tak je chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Amida digitrend jsou fakt pecka! Přidám moje bývalé a druhé (zatím) sousedovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Kolegové zeptám se, které z hodinek v tomto vlákně jsou Jump Hour? Měl jsem za to, že ten termín značí bleskové (skokové) přecvaknutí hodin a ne takové to běžné "diskové zobrazení". Předem moc díky Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kolegové zeptám se, které z hodinek v tomto vlákně jsou Jump Hour? Měl jsem za to, že ten termín značí bleskové (skokové) přecvaknutí hodin a ne takové to běžné "diskové zobrazení". Předem moc díky Já chápu pod názvem "Jump hour " všechny hodinky , u kterých je zobrazování času, data apod. jinak než ručičkama a vzhledem ke katogorii "vintage " , že se bude jednat o mechanické hodinky ... Pokud to blbě chápu, také já děkuji za upřesnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 On je v tom označování trochu zmatek. Jump hour by se měly označovat jen ty stroje, kde hodina skokově skáče, nikoliv ty, kde se plynule posunuje. Od toho je i ten samotný název. Ale vžilo se to pro všechny hodinky, kde je zobrazení času pomocí kotoučů s čísly. Ještě se používá označení digital mechanical hour nebo direct read hour a to je už obecnější a odpovídá celé skupině těchto hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 On je v tom označování trochu zmatek. Jump hour by se měly označovat jen ty stroje, kde hodina skokově skáče, nikoliv ty, kde se plynule posunuje. Od toho je i ten samotný název. Ale vžilo se to pro všechny hodinky, kde je zobrazení času pomocí kotoučů s čísly. Ještě se používá označení digital mechanical hour nebo direct read hour a to je už obecnější a odpovídá celé skupině těchto hodinek.Neznám žádné hodinky, kde hodina skokově "skáče" , ale je pravda , že jsem hledač horší než Mužík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Tak zajdi na youtube, zadej tam jump hour a pokochej se. I když to sem nepatří, tak k pokochání je to velmi: Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Tak zajdi na youtube, zadej tam jump hour a pokochej se. I když to sem nepatří, tak k pokochání je to velmi: dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Přidám také jeden svůj kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Tady to nějak zdechlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abrahamovic Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Ja sa priebezne pozeram po tychto. Benrus Dial-O-Rama. Existuje vela kombinacii, ale mne sa paci iba a velmi tato: (foto je z internetov) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 já měl takovýhle Ruhly, jako snad úplně první hodinky, ale nemůžu je najíthttps://www.instagram.com/p/BYBl5CgABE1/?taken-by=wornandwound Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Hop jump skok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abrahamovic Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Zo vcerajsich potuliek ebayom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se