Chumpus Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 šum: MM300 skoncia a ich nastupca bude nelimitovana verzia na baze novych SBEX (mensie, ocel, no gold, 8L / nie hi beat kaliber). co vy na to? Ses nudil při obědě, nebo co?
instant Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 no čo čo, ale jaka paradna diskusia je z toho!
McStinger Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nový logo na korunce, jo? Hm... Já na něj nejsem tak vysazený jako někteří místní členové, ale klasický "S" mi teda na korunce sedí víc.
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Kua to nechápu. Buď se hodinky jmenují Seiko, nebo Xi-Xao. Když Seiko, tak by tam fakt mohlo být to 'S'.
vrcan Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 teraz som si vsimol, ze dial nie je plochy! Je to mierny kuzel, vidiet to najma na indexoch 15 a 45, su zosikmene. A tiez prechod medzi rovnou a sikmou castou. Takze parada, nie je to len jednoducha placka... tato plasticita je velmi pekna na zivo, sudiac podla SD tuny a landmastra. Navyse je to technologicka vychytavka - indexy su nie nanesene, ale naliate v diere. Vzhladom na tento "objav" s dialom to meni sutuaciu a prijal by som novy model :-) Zrejme ale velkost ich bude drzat dalej odo mna, SD tuna je ozaj maximum co som ochotny nosit.
instant Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Dial je zaujimavy ale to je u Seika skoro vzdy (na l.e. 100% vzdy). Skor ma zaujima vlozka lunety, z coho je, na pohlad je to ako makcene pvc.. a matros shroudu posobi naozaj kozmicky, aj ked na mna asi az prilis.
vrcan Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 ta vlozka na lunete mi pride navlas rovnaka ako na darth tuna, vsak CEGY ?Ano, shroud uz moc kozmicky... niet nad titan... ale najlepsie zase vyzera keramika na darth, taka matna. skoda ze neskusia urobit z kobalt/chromu... nie je to krehke a tvrde je to dost... a leskle ako psie gule
blackhead Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Kolegove, kde se nejlepe koupit shrouds na sbbn015 kdybych si chtel hrat a nezlobit?
CEGY Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) ta vlozka na lunete mi pride navlas rovnaka ako na darth tuna, vsak CEGY ?Ano, shroud uz moc kozmicky... niet nad titan... ale najlepsie zase vyzera keramika na darth, taka matna. skoda ze neskusia urobit z kobalt/chromu... nie je to krehke a tvrde je to dost... a leskle ako psie guleNo jo. Vypada uplne stejne.. edit foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem CEGY
kandrdas Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Jestli to sem nepatří, tak se omlouvám.... Co říkáte na tyhle? Seiko SRP580K1, mám je v hledáčku a docela o nich uvažuji. Máte s nimi někde zkušenosti? A brali byste tyhle bronzové anebo klasika kovové (ocelové).Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Už to tu někde bylo a neberu to jako divery Jinak to není bronz, ale PVD. A já bych si radši koupil klasická Monstra... Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem Jörg8X
ggrand Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Když pouzdro Monster, tak Monstra. Nic lepšího nejde vymyslet.
karel hb Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Když pouzdro Monster, tak Monstra. Nic lepšího nejde vymyslet.Pravdu má, předseda
shag Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Tie ocelove su dost v pohode, vobec by som sa za ne nehanbil.
kandrdas Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Děkuju. Mělo by se jednat o mé druhé hodinky (volnočasové). Chtěl bych, aby to byly právě ty Seika. I když není to nutné. Někdo nějaký typ?
CEGY Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Děkuju. Mělo by se jednat o mé druhé hodinky (volnočasové). Chtěl bych, aby to byly právě ty Seika. I když není to nutné. Někdo nějaký typ?Vem ty sbdb009 od kamila, co jsou v inzerci. Volnocasovky jak vino.
instant Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Jestli to sem nepatří, tak se omlouvám.... Co říkáte na tyhle? Seiko SRP580K1, mám je v hledáčku a docela o nich uvažuji. Máte s nimi někde zkušenosti? A brali byste tyhle bronzové anebo klasika kovové (ocelové).Díky.Nazivo su super oboje. Vyber si ktore sa ti viac pacia. Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se