Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 461
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

šum: MM300 skoncia a ich nastupca bude nelimitovana verzia na baze novych SBEX (mensie, ocel, no gold, 8L / nie hi beat kaliber). co vy na to? :)

Ses nudil při obědě, nebo co? :)

Odesláno

teraz som si vsimol, ze dial nie je plochy! Je to mierny kuzel, vidiet to najma na indexoch 15 a 45, su zosikmene. A tiez prechod medzi rovnou a sikmou castou. Takze parada, nie je to len jednoducha placka... tato plasticita je velmi pekna na zivo, sudiac podla SD tuny a landmastra. Navyse je to technologicka vychytavka - indexy su nie nanesene, ale naliate v diere. Vzhladom na tento "objav" s dialom to meni sutuaciu a prijal by som novy model :-) Zrejme ale velkost ich bude drzat dalej odo mna, SD tuna je ozaj maximum co som ochotny nosit.

Odesláno

Dial je zaujimavy ale to je u Seika skoro vzdy (na l.e. 100% vzdy). Skor ma zaujima vlozka lunety, z coho je, na pohlad je to ako makcene pvc.. a matros shroudu posobi naozaj kozmicky, aj ked na mna asi az prilis.

Odesláno

ta vlozka na lunete mi pride navlas rovnaka ako na darth tuna, vsak CEGY ?

Ano, shroud uz moc kozmicky... niet nad titan... ale najlepsie zase vyzera keramika na darth, taka matna.

skoda ze neskusia urobit z kobalt/chromu... nie je to krehke a tvrde je to dost... a leskle ako psie gule

Odesláno (upraveno)

ta vlozka na lunete mi pride navlas rovnaka ako na darth tuna, vsak CEGY ?

Ano, shroud uz moc kozmicky... niet nad titan... ale najlepsie zase vyzera keramika na darth, taka matna.

skoda ze neskusia urobit z kobalt/chromu... nie je to krehke a tvrde je to dost... a leskle ako psie gule

No jo. Vypada uplne stejne..

edit foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem CEGY
Odesláno

Jestli to sem nepatří, tak se omlouvám....

Co říkáte na tyhle? 

Seiko SRP580K1, mám je v hledáčku a docela o nich uvažuji. Máte s nimi někde zkušenosti? A brali byste tyhle bronzové anebo klasika kovové (ocelové).

Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Už to tu někde bylo a neberu to jako divery :) Jinak to není bronz, ale PVD. A já bych si radši koupil klasická Monstra...

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno

Když pouzdro Monster, tak Monstra. Nic lepšího nejde vymyslet.

Pravdu má, předseda :)

Odesláno

Děkuju. Mělo by se jednat o mé druhé hodinky (volnočasové). Chtěl bych, aby to byly právě ty Seika. I když není to nutné. Někdo nějaký typ?

Odesláno

Děkuju. Mělo by se jednat o mé druhé hodinky (volnočasové). Chtěl bych, aby to byly právě ty Seika. I když není to nutné. Někdo nějaký typ?

Vem ty sbdb009 od kamila, co jsou v inzerci. Volnocasovky jak vino.

Odesláno (upraveno)

Jestli to sem nepatří, tak se omlouvám....

Co říkáte na tyhle?

Seiko SRP580K1, mám je v hledáčku a docela o nich uvažuji. Máte s nimi někde zkušenosti? A brali byste tyhle bronzové anebo klasika kovové (ocelové).

Díky.

Nazivo su super oboje. Vyber si ktore sa ti viac pacia. Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...