Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, dotal jsem hodinky RAKETA, ale bohužel mají popraskané krycí sklo :/  je nějaká možnost sehnat na ně nové sklo?

post-36082-0-02499600-1424357515_thumb.jpg

post-36082-0-41797000-1424357526_thumb.jpg

post-36082-0-71611700-1424357538_thumb.jpg

post-36082-0-22360800-1424357585_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak nějak jsem tím počítal, ale stejně náhoda je blbec. Musel jsem to zkusit..Ještě me napadlo vytisknou ho na 3D tiskárně, ale myslím si, že by asi nebylo moc průhledné :/

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jo jenže asi nemá smysl kvůli sklu kupovat celý hodinky. Potom bych mohl ty co mám zahodit (přihodit ke šrotu co doma skladuju)..

Odesláno

Máš pravdu, ještě musím zvážit situaci abych toho nelitoval (je to přece jenom pár kaček).. Každopádně děkuji za info

Odesláno

Špatně někdo mě přehodil a pak už jsem ho nestihl přebít, takže mam bohužel smůlu.. :/

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak to je mi líto. Také jsem tak několikrát dopadl. Někteří uživatelé jakoby měli nějaký sw, který jim umožní přihodit v poslední vteřině. Nicméně se mi osvědčil postup, že pokud něco skutečně chci, tak uvedu max. cenu, kterou jsem ochoten dát. Automat přihazuje za Tebe a včas. Pokud protistrana není ochotna dát víc a jen spekuluje, vyhraješ.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ještě jeden dotaz. Našel by se tu někdo, kdo má nějaké náhradní díly na strojek RAKETA 2628H? Konkrétně pak pružinu západky. Nenašel jsem žádný obchod, kde by tyto díly prodávali..

post-36082-0-58147400-1430893726_thumb.jpg

post-36082-0-30847700-1430893730_thumb.jpg

Odesláno

OK, zkusím se u nich po skle poptat a stavím se u hodináře jestli bude mít pružinu. Myslel jsem, že bych do nich dal pružinu z PRIM strojku, ale ten ji má menší než RAKETA.. :(

• po měsících...
Odesláno

Na 99% sa tento tvar ciselnika a skla mimo rusko nevyvazal.Bol som aj suciastkar,dostavali sme katalogy hodiniek, ktore sa dovazali do CSSR a tam neboli urcite.

Odesláno

Docela by mě zajímalo jak je realné vyrobit takové sklo na 3D tiskárně.Nedávno jsem taky podobné zháněl, a je spousta i dobrých hodinek co je kvůli takovému sklu na vyhození. Když by to někdo uměl, měl by asi dobrej byznys.

Odesláno

Nieco ine je podla mna  to sklo vyrobit lisovanim a tlaciarnov.Tlaciaren ho podla mna nevyrobi take priesvitne!

Ja mam na skoro vsetky damske a panske  ruske naramkove hodinky Slava,Caika,Luč,Zaria,Mečta ,Poljotatd skla keby nieco ,ako aj skororo vsetky suc. na hodinky vyrabane  pocas RVHP! Velmi ziadane Prim automat cal asi 96 TV  sklo nemam!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...