Lopatamp Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Zdravím, dotal jsem hodinky RAKETA, ale bohužel mají popraskané krycí sklo :/ je nějaká možnost sehnat na ně nové sklo?
Dor Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Sklíčko má originální a poměrně výjimečný tvar. Obávám se, že sehnat vhodné sklo je téměř nemožné. Jinak pěkné hodinky.
Lopatamp Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Tak nějak jsem tím počítal, ale stejně náhoda je blbec. Musel jsem to zkusit..Ještě me napadlo vytisknou ho na 3D tiskárně, ale myslím si, že by asi nebylo moc průhledné :/
milan.w Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Teď jsem zahlédl stejné hodinky na akru, vypadají dobře a na sklíčku žádné poškození nevidim. http://aukro.cz/raketa-i5186609817.html
Lopatamp Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Jo jenže asi nemá smysl kvůli sklu kupovat celý hodinky. Potom bych mohl ty co mám zahodit (přihodit ke šrotu co doma skladuju)..
bohus76 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Pak se zase budeš bít do hlavy,že jsi mohl to sklo mít,třeba.Si vyber sám.
Lopatamp Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Máš pravdu, ještě musím zvážit situaci abych toho nelitoval (je to přece jenom pár kaček).. Každopádně děkuji za info
revue gt Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Máš pravdu, ještě musím zvážit situaci abych toho nelitoval (je to přece jenom pár kaček).. Každopádně děkuji za info Teď je prodává od 1,- kč http://aukro.cz/raketa-i5206678171.html
Lopatamp Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Díky za info zkusím je koupit..
Lopatamp Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Špatně někdo mě přehodil a pak už jsem ho nestihl přebít, takže mam bohužel smůlu.. :/
Dor Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Tak to je mi líto. Také jsem tak několikrát dopadl. Někteří uživatelé jakoby měli nějaký sw, který jim umožní přihodit v poslední vteřině. Nicméně se mi osvědčil postup, že pokud něco skutečně chci, tak uvedu max. cenu, kterou jsem ochoten dát. Automat přihazuje za Tebe a včas. Pokud protistrana není ochotna dát víc a jen spekuluje, vyhraješ.
Lopatamp Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Ještě jeden dotaz. Našel by se tu někdo, kdo má nějaké náhradní díly na strojek RAKETA 2628H? Konkrétně pak pružinu západky. Nenašel jsem žádný obchod, kde by tyto díly prodávali..
valjoux Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Pérko pořídíš u každého hodináře a to sklo co takhle Hněvsa PAREXO tam by mohlo být.
Lopatamp Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 OK, zkusím se u nich po skle poptat a stavím se u hodináře jestli bude mít pružinu. Myslel jsem, že bych do nich dal pružinu z PRIM strojku, ale ten ji má menší než RAKETA..
hodinar 1953 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Na 99% sa tento tvar ciselnika a skla mimo rusko nevyvazal.Bol som aj suciastkar,dostavali sme katalogy hodiniek, ktore sa dovazali do CSSR a tam neboli urcite.
ramon Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Docela by mě zajímalo jak je realné vyrobit takové sklo na 3D tiskárně.Nedávno jsem taky podobné zháněl, a je spousta i dobrých hodinek co je kvůli takovému sklu na vyhození. Když by to někdo uměl, měl by asi dobrej byznys.
hodinar 1953 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Nieco ine je podla mna to sklo vyrobit lisovanim a tlaciarnov.Tlaciaren ho podla mna nevyrobi take priesvitne!Ja mam na skoro vsetky damske a panske ruske naramkove hodinky Slava,Caika,Luč,Zaria,Mečta ,Poljotatd skla keby nieco ,ako aj skororo vsetky suc. na hodinky vyrabane pocas RVHP! Velmi ziadane Prim automat cal asi 96 TV sklo nemam!
ramon Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Teď jde na Aukru tadyta katastrofa, tak by to třeba nemuselo být moc drahý, i když, kdo ví?http://aukro.cz/hodinky-vojenske-oficerskije-i5828935607.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se