bohus76 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Jaká je dostupnost náhradních dílů pro hodinky Orient,je u nás nějaký autorizovaný servis který disponuje díly na hodinky Orient? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 autorizovaný prodejce, který je zároveň skutečným hodinářstvím je hodinářství Volavka ( http://www.volavka.eu/ ). Když jsem chtěl měnit sklo, tak se tvářili, že by tam dávali originální. Když jsem poptával sponu, tak to zkoušeli u českého distributora. Těžko říct, co všechno jsou schopni sehnat a jak budou ochotní, ale za zkoušku to stojí (byť se jen telefonicky zeptat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Spíše mne zajímá,zda jsou díly dostupné stejně dobře jako na Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Bohužel nejsou. Zatím jsem nic nepotřeboval, ale mám z toho pocit, že Orienty jsou u nás z tohoto hlediska na tom velice špatně. Něco jako nos, dokud jdou, pokud nejdou, kup nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Jedná se mi o díly na nové hodinky /zatím nebude potřeba a doufám,že vlastně vůbec,ale nikdy neříkej nikdy/,jde o Mechanical movement: ORIENT Caliber 55741 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Pokud se jedná o novodobou kolekci, tak bych se toho nebál... V nejhorším si to přes českýho distributora objedná hodinář z Japonska. Bude to dlouho trvat, ale nakonec se to sežene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aliento Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 V nejhorším si to přes českýho distributora objedná hodinář z Japonska. Bude to dlouho trvat, ale nakonec se to sežene.Tak na to by som sa moc nespoliehal. Akoze autorizovany servis Orient v CR nebol schopny dat dokopy zaseknutu lunetu na Rayoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Zatím není potřeba,doufám,že schopný hodinář si dovede sehnat díly na Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) V nejhorším se ND dají doplnit ze Seika. Říkal mi hodinář, že ty strojky vykazují shodu víc než 90%. Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Zkusil bych se poptat na ND u autorizovaného servisu a dovozce http://www.tophodinky.cz/contact_us.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Jak jsem se v jiným vlákně chlubil,že mi brácha Orientky dovezl přímo z Japonska,sám bych tomu nevěřil,v záručáku mezi spoustou adres jejich záručních opraven je i tadle adresa http://www.orienthodinky.cz/ ,tak předpokládám,že by tam nějaký ND mohli být schopni sehnat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Link nad tebou odkazuje kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Vykopu tuhle mrtvolu. Bohužel se mi podařilo drbnout sklo na lunetě u mých Orient Nami FAC09004D0. Bohužel to není úplně běžný model, tak se mi nedaří najít ND. Máte někdo odkaz, kde by se daly objednat díly klidně i neorigo. Případně kontakt na hodináře, který by to byl ochotný řešit a nestálo to jako nové Orienty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Nikdo nic? Případně nějaký nápad, jak to vyřešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se