gougy Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Tak koníčků je dost, co třeba staré veterány Hele nepřemlouvej ho moc, jó? Afri ještě ani nezačal pravidelně přispívat do foťáků a Ty hned auta.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 S ohledem na to, že 1128 je modifikovaná ETA, tak se mi ta cena zdá docela vysoká. Nechtěl bych vidět ceny servisu co-axu nebo nějaká chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 S ohledem na to, že 1128 je modifikovaná ETA, tak se mi ta cena zdá docela vysoká. Nechtěl bych vidět ceny servisu co-axu nebo nějaká chrona.Anebo třeba jejich in house, že? Nebojím si tipnout, že servis bude tak za třicet :-) A měl by se dělat minimálně každých pět let.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Abych dal příklad, Breitling chce za komplet servis stroje ETA 7750 nějakých 660 dolarů a za B01 (in-house) je to 750 dolarů. Rozdíl tedy není tak veliký, jak by se mohlo zdát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) Tak to je ok, když nad tím tak přemýšlím, ona je to vlastně stejná procedura. Pokud to tedy není nějaká inhouse masírka plná komplikací" Upraveno 3. března 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Jo, rattrapante a další komplikace mají v ceníku zařazené v kolonce "na vyžádání" :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) panove, nema nekdo zkusenost, kolik si rika dusak za IWC kalibry? Edit. mysleno eta kalibry v IWCckach:) Upraveno 3. března 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 asi ne jejich vlastní kalibr,že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Nejlepší jim poslat email s tvým požadavkem, jsou velice vstřícný, budou ti volat zpět vcelku rychle a řeknou ti veškeré podrobnosti včetně ceníku. panove, nema nekdo zkusenost, kolik si rika dusak za IWC kalibry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 tak tak, modifikovany etyasi ne jejich vlastní kalibr,že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) diky, to je dobrej typ. zkusim to.Nejlepší jim poslat email s tvým požadavkem, jsou velice vstřícný, budou ti volat zpět vcelku rychle a řeknou ti veškeré podrobnosti včetně ceníku. Upraveno 3. března 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 diky, to je dobrej typ. zkusim to.Psal jsi tam? Zajimala by mě take cena IWC, když tam máme stejný kalibr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Už jsou to dva týdny a hrozně mi začínají chybět, ty tři měsíce nedám :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Přiznám se, že ty 3 měsíce moc nechápu. Podle mě vlastní servis může trvat několik dní plus cca týden až dva na následné pozorování. Pokud mají hodně zakázek, tak můžou vytvořit pořadník. Člověk by alespoň bez hodinek nemusel být tak dlouho .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Já to asi nedám, to je ale opravdu strašná doba ty tři měsíce :-( souhlasím s tím pořadníkem, nosit a až přijde na řadu tvá objednávka, zavolat, oservisovat a nazdar...tři měsíce bez oblíbených hodinek je trochu zuviel' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Jestli se ale nepletu, tak se už brzy dočkáš, ne?I když jinde to není o moc lepší, já u K&M čekal na své Omegy taky 3 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Druhý týden v červnu, nic moc :-( jakou přesnost mají tvé SO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Psal jsi tam? Zajimala by mě take cena IWC, když tam máme stejný kalibr :-)generalka ne-inhouse kalibru iwc u dusaka podle ceniku 2015 - cca. 13+ K Zadna slava.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Druhý týden v červnu, nic moc :-( jakou přesnost mají tvé SO? Aha, tak to jsem si myslel, že je to dřív. Mně od K&M psali v Pá.SO naprostá bomba, pořád jsem nadšený. Design nádherný, mikroregulace super, i přesnost na to, že jsou hodinky v záběhu, vynikající (cca 2,5 s do plusu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 generalka ne-inhouse kalibru iwc u dusaka podle ceniku 2015 - cca. 13+ K Zadna slava....Hm,za ETU to teda neni malo,u inhauzu bych to bral.Pokud pamatuju,Hasna psal,ze ho servis Ingenieuru stal cca 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se