Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak koníčků je dost, co třeba staré veterány :lol2:

Hele nepřemlouvej ho moc, jó? Afri ještě ani nezačal  pravidelně přispívat do foťáků a Ty hned auta.. :D :D

• Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S ohledem na to, že 1128 je modifikovaná ETA, tak se mi ta cena zdá docela vysoká. Nechtěl bych vidět ceny servisu co-axu nebo nějaká chrona.

Odesláno

S ohledem na to, že 1128 je modifikovaná ETA, tak se mi ta cena zdá docela vysoká. Nechtěl bych vidět ceny servisu co-axu nebo nějaká chrona.

Anebo třeba jejich in house, že? Nebojím si tipnout, že servis bude tak za třicet :-) A měl by se dělat minimálně každých pět let....

Odesláno

Abych dal příklad, Breitling chce za komplet servis stroje ETA 7750 nějakých 660 dolarů a za B01 (in-house) je to 750 dolarů. Rozdíl tedy není tak veliký, jak by se mohlo zdát.

Odesláno (upraveno)

Tak to je ok, když nad tím tak přemýšlím, ona je to vlastně stejná procedura. Pokud to tedy není nějaká inhouse masírka plná komplikací"

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

panove, nema nekdo zkusenost, kolik si rika dusak za IWC kalibry?

Edit. mysleno eta kalibry v IWCckach:)

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Nejlepší jim poslat email s tvým požadavkem, jsou velice vstřícný, budou ti volat zpět vcelku rychle a řeknou ti veškeré podrobnosti včetně ceníku.

panove, nema nekdo zkusenost, kolik si rika dusak za IWC kalibry?

Odesláno (upraveno)

diky, to je dobrej typ. zkusim to.

Nejlepší jim poslat email s tvým požadavkem, jsou velice vstřícný, budou ti volat zpět vcelku rychle a řeknou ti veškeré podrobnosti včetně ceníku.

Upraveno uživatelem Kid_A
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Přiznám se, že ty 3 měsíce moc nechápu. Podle mě vlastní servis může trvat několik dní plus cca týden až dva na následné pozorování. Pokud mají hodně zakázek, tak můžou vytvořit pořadník. Člověk by alespoň bez hodinek nemusel být tak dlouho ....

• po měsíci...
Odesláno

Já to asi nedám, to je ale opravdu strašná doba ty tři měsíce :-( souhlasím s tím pořadníkem, nosit a až přijde na řadu tvá objednávka, zavolat, oservisovat a nazdar...tři měsíce bez oblíbených hodinek je trochu zuviel'

Odesláno

Psal jsi tam? Zajimala by mě take cena IWC, když tam máme stejný kalibr :-)

generalka ne-inhouse kalibru iwc u dusaka podle ceniku 2015 - cca. 13+ K :( Zadna slava....

Odesláno

Druhý týden v červnu, nic moc :-( jakou přesnost mají tvé SO?

Aha, tak to jsem si myslel, že je to dřív. Mně od K&M psali v Pá.

SO naprostá bomba, pořád jsem nadšený. Design nádherný, mikroregulace super, i přesnost na to, že jsou hodinky v záběhu, vynikající (cca 2,5 s do plusu).

Odesláno

generalka ne-inhouse kalibru iwc u dusaka podle ceniku 2015 - cca. 13+ K :( Zadna slava....

Hm,za ETU to teda neni malo,u inhauzu bych to bral.Pokud pamatuju,Hasna psal,ze ho servis Ingenieuru stal cca 15.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...