Přejít na obsah

Omega Seamaster GMT - Přeleštit?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S ohledem na to, že 1128 je modifikovaná ETA, tak se mi ta cena zdá docela vysoká. Nechtěl bych vidět ceny servisu co-axu nebo nějaká chrona.

Anebo třeba jejich in house, že? Nebojím si tipnout, že servis bude tak za třicet :-) A měl by se dělat minimálně každých pět let....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky, to je dobrej typ. zkusim to.

Nejlepší jim poslat email s tvým požadavkem, jsou velice vstřícný, budou ti volat zpět vcelku rychle a řeknou ti veškeré podrobnosti včetně ceníku.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Přiznám se, že ty 3 měsíce moc nechápu. Podle mě vlastní servis může trvat několik dní plus cca týden až dva na následné pozorování. Pokud mají hodně zakázek, tak můžou vytvořit pořadník. Člověk by alespoň bez hodinek nemusel být tak dlouho ....

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Já to asi nedám, to je ale opravdu strašná doba ty tři měsíce :-( souhlasím s tím pořadníkem, nosit a až přijde na řadu tvá objednávka, zavolat, oservisovat a nazdar...tři měsíce bez oblíbených hodinek je trochu zuviel'

Odkaz ke komentáři

Druhý týden v červnu, nic moc :-( jakou přesnost mají tvé SO?

Aha, tak to jsem si myslel, že je to dřív. Mně od K&M psali v Pá.

SO naprostá bomba, pořád jsem nadšený. Design nádherný, mikroregulace super, i přesnost na to, že jsou hodinky v záběhu, vynikající (cca 2,5 s do plusu).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...