adamo Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 myslis tento modell? Ano ten. Tak příště, díky za tip. Originály to asi budou?
jovani Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 zaujimavy modell ake su tie gradalove skla?
adamo Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Wayfarery mi bohužel nesedí, tyto ano. Mám nakonec model 854/7Z s hnědými skly a gradované překvapivě nevadí.
Návštěvník admira Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 http://chotovelli.com/collections/chotovelli-avaitor-sunglasses
rorda Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Mám dotaz ke slunečním brýlím, třeba bude někdo vědět ... Vlastním už několik let sluneční brýle Hugo Boss, skla mají zevnitř klasický modrý antireflex, z vnější strany jsou trochu poškrábaná. Tyto brýle mi sedí úplně dokonale, proto nemám důvod je měnit, resp. kupovat nové. Chci se zeptat znalých - je možné nechat skla "opravit", tzn. odstranit škrábance a případně opravit i ten antireflex, nebo mě nová skla vyjdou levněji?!?
sibirnaya Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 kup novy skla - pokud teda budou demontovatelny..
rorda Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Jo, jasně, jsou demontovatelný, obruby mají standardní šroubky ... Koukal jsem se teď do vlákna, kde se řeší dioptrické brýle a skla, pochopil jsem, že nechat do nich dát nějaká plastová skla s dobrými vlastnostmi nebude nikterak složité ... Nebo mi doporučíte něco jiného?!?
People Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Dneska mame radost. Okuliare dorazili. Moje legendarne Jaguary 33513 a s nimi nove slnecno-dioptricke davidoff mod 97321. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ked tam nad tym rozmyslam, tak viac peniazi mam v okuliaroch ako v hodinkach.
Serhij Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 V pondělí jsem pořídil Oakley Gascan , zatím sama spokojenost
Gustaf Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 V pondělí jsem pořídil Oakley Gascan , zatím sama spokojenosttož vítej do klubu...já je mám v bílé a veliká spokojenost. Teď přemýšlím, že objednám ještě jedny skla... http://www.ebay.com/itm/New-Walleva-Polarized-Fire-Red-Replacement-Lenses-For-Oakley-Gascan-Sunglasses-/300904919426?pt=US_Sunglasses&hash=item460f54b182
Chumpus Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Nevíte, kde je v Praze nejlepší výběr Ray Ban? Potřebuji se mrknout na Caravany a nejsem si jistý, jestli to v Grand Optical apod. budou mít, resp. jestli to vůbec bude někde u nás skladem.
kamilb Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 (upraveno) Nevíte, kde je v Praze nejlepší výběr Ray Ban? Potřebuji se mrknout na Caravany a nejsem si jistý, jestli to v Grand Optical apod. budou mít, resp. jestli to vůbec bude někde u nás skladem. Vyzkoušej ještě Randlolph,podobný koncept jako Caravan,bytelnější konstrukce,taky jsem před lety řešil mezi těmito dvěma.Spokojenost. Jake´s Rolex World Upraveno 16. května 2013 uživatelem kamilb
F.B. Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Vyzkoušej ještě Randlolph,podobný koncept jako Caravan,bytelnější konstrukce,taky jsem před lety řešil mezi těmito dvěma.Spokojenost. Apocalypse Now.jpg "I love the smell of napalm in the morning. You know, one time we had a hill bombed, for 12 hours. When it was all over, I walked up. We didn't find one of 'em, not one stinkin' dink body. The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like... victory. Someday this war's gonna end..." MASTERPIECE, tento Ale aby som nebol úplne mimo misu: ja som to skúšal s viacerými (lacnými) pilotkami, no nejako sme si zatiaľ nesadli. Časom skúsim určite i niečo poriadne, a verím že si na svoj nekomformný ksicht niečo nájdem Momentálne teda stále už roky rokúce frčím na (kedysi málo rozšírenej a dobrej) značke Arnette, ale asi to už s ňou zabalím. Na Isl. som si vzal tento model... F.
Gustaf Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 (upraveno) Ikdyž je to OT, tak Arnette mám brejle na lyže a jsem s nima docela spokojenej....:-) ani nevím, že dělaj i sluneční :-DDD Upraveno 20. května 2013 uživatelem Gustaf
F.B. Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Ikdyž je to OT, tak Arnette mám brejle na lyže a jsem s nima docela spokojenej....:-) ani nevím, že dělaj i sluneční :-DDDJj, a IMHO ich robili veľmi dobré. Pred nástupom (masívnym) Oakley ich nosila hlavne určitá skupina ľudí, s ktorými som sa stýkal (kiteri v ČR)...ach, staré časy dnes už je všetko ta-tam. Sorry za OT. F.
GSIA79 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Tak tuhle značku(Arnette) jsem do téhle chvíle neznal, jsou FAKT moc pěkný. Díky za inspiraci F.B., zítra budu shánět!
F.B. Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Tak tuhle značku(Arnette) jsem do téhle chvíle neznal, jsou FAKT moc pěkný. Díky za inspiraci F.B., zítra budu shánět! Je mi potešením, a rád šírim to, čo za to stojí! Prajem štastnú ruku - čo ja viem, tak to bol napr.v Prahe už i minulý rok problém! Ja som ich vychytal v lete, dva kusy, v skate shope v tej pasáži pri Světozore...tak vzadu, pri vstupe do tej záhrady, na ľavo cestou od kina bol (a hádam ešte i je) skate shop. A ak nie tam, tak Ti prajem nech na ne narazíš i inde .-) F.
Bob Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 tož vítej do klubu...já je mám v bílé a veliká spokojenost. Teď přemýšlím, že objednám ještě jedny skla... http://www.ebay.com/itm/New-Walleva-Polarized-Fire-Red-Replacement-Lenses-For-Oakley-Gascan-Sunglasses-/300904919426?pt=US_Sunglasses&hash=item460f54b182Taky Oakley Gascan, uzmam druhy a super!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se