Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na sport mám OAKLEY M-frame, na ven OAKLEY FIVE SQUARED a WHISKER....kdysi jsem si řekl, že mi ta značka nesmí domů, ale postupem času jsem přišel na to, že to na té hlavě fakt drží a skla jsou docela odolná...

Odesláno

Nemůžu si vynachválit Ray-Bany. Jen si chce zvyknout na to, že jsou trochu těžší. Holt skla jsou fakt skleněný.

tito jsou nadherne a klasika http://www.eurooptik.cz/Ray-Ban-ORB-3025.954

Zajímavý topic - konečně odlehčení od hodinek! Letos jsem si pořídil hromadu brýlí, předchozí dioptrické RayBany jsem nosil neuvěřitelných 7 let. Takže dioptrické Police, potom Okula Kerr se samozabarvovacími skly (bohužel uvnitř auta se nezabarvují, kvůli čemuž jsem si je pořizoval, takže 8k letělo z okna sakra) a včera tyhle sluneční Cardiny, ještě na střídačku k slunečním Emporio Armani sport, cílem je model Emporio Armani EA 9570/S D28, které se mi tu zatím nedaří sehnat a to jsem prošel minulý týden snad všechny optiky v Práglu :(

no neni to sice 9570 ale tito se jsou krasne EA 9490 http://www.eurooptik.cz/Emporio-Armani-EA-9490.799

Odesláno

Hmmm, este aj o okuliaroch topic tu je. Ja pokukujem po nejakych ray banoch, asi to uz neni to co byvalo, ale moc sa v tom nevyznam. Chcel by som pilotky ci nieco podobne tomu tvaru. Za par dni sa chystam do USA, neviete mi odporucit nejake obchody, kde by som si vybral (konkretne NYC). Dakujem za kazdu radu.

Odesláno (upraveno)

Já už se z toho picnu... koukám na fotky a furt si nejsem jistej. Prosím vás, vy co se vyznáte - jsou to oakleye, co má Kerry King, nebo ne?

Posted Image

edit: Po chvilce pořádně hlubokýho hledání: jo, jsou. Bože, další zbytečnej příspěvek :D

Upraveno uživatelem farářskej
Odesláno

Tak to je nádhera, ty oil drumy to je můj sen. Snad se někdy poštěstí.....

taky jsem chtěl oil drum, ale vypadal jsem v nich prazvláštně :D. Mám tedy Fived Squared

Posted Image

Ale radši bych tuhle šílenost :D Myslím, že ji tady kdysi nosil Jirka Korn.

Posted Image

Odesláno

tak pěkné brýle si koupil, líbí se mi. Já bych přece jenom chtěl ty drumy , ale je fakt že jsem je na hlavu nedával takže jak by případně seděly nevím. Tu medůzu fak nosil Korn , je to brutal, já bych na to odvahu neměl i když se mi to moc líbí.

Odesláno

tak pěkné brýle si koupil, líbí se mi. Já bych přece jenom chtěl ty drumy , ale je fakt že jsem je na hlavu nedával takže jak by případně seděly nevím. Tu medůzu fak nosil Korn , je to brutal, já bych na to odvahu neměl i když se mi to moc líbí.

Dík. Zatím jsem moc spokojenej a docela mě zaujalo, že přežijí výstřel z brokovnice z 12-ti metrů, nevíš co je na tom pravdy?

Někam do města bych si Medusu asi taky nevzal...:D, ale na kole nebo na bruslích, si ty vlající kožený dredy docela představit umím.

Odesláno

Taky přispěju troškou do mlýna.

dík za video :thumbsup_anim: myslel sem, že to je jen nějaký "reklamní slogan"

ja dneska nosil celej den tyhle slunecni bryle :D

připomínaj mi jeden oakley model...:D

Posted Image

Odesláno

Doporučete pls v Praze slušnou prodejnu se slušným výběrem brýlí Ray Ban za nepřepálené ceny. Dík

Mrkni na Fokus Optik...měli tam 50% slevu na sluneční brýle a Ray Bany tam byly taky.. konkrétně jsem viděl Wayfarery za 2400... :)
  • po měsících...
Návštěvník TRX2010
Odesláno

Když brejle, tak Oakley. Když Oakley tak rozhodně nekupovat v ČR! Tolik moje doporučení.

Odesláno

na toto tema som aj zabudol :) Vecer nahodim fotky, par mesiacov som stastny majitel Raybanov, klasika Aviator, zrkadlove polarizovane skla a nemozem sa vynachvalit... Nekupil som ich na Slovensku, a ked som ich tu nasiel, tak som aj rad. Radovo vychadza cena o cca 80-90% viac ako v amerike,kde som ich kupil. Ked som videl tie ceny u nas, tak sa mi az hlava zatocila, neuveritelne,co si dovoluju niektori predajcovia. Ale tak asi to ludia kupuju...

Odesláno

Sice to není do slunka, ale brýle to jsou, tak položím dotaz sem. Máte někdo zkušenosti s oranžovýma brýlema do tmy, šera, vánic a podobných podmínek? Já kolikrát, když jedu potmě, tak nevidím ani prd, kór když prší. Tak bych si chtěl nějaké pořídit, ale nechci kupovat zajíce v pytli.

Odesláno

Mate nejaky tip na prodejce Oakley bryli? Muj zdroj z ebay je uz prestal nabizet..... a ja nutne potrebuju dalsi Oil drum :D BTW nevi nekdo od kdy se meni ta dan od 22EUR?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...