eskimak Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Sice to není do slunka, ale brýle to jsou, tak položím dotaz sem. Máte někdo zkušenosti s oranžovýma brýlema do tmy, šera, vánic a podobných podmínek? Já kolikrát, když jedu potmě, tak nevidím ani prd, kór když prší. Tak bych si chtěl nějaké pořídit, ale nechci kupovat zajíce v pytli. Ahoj, uz dlhsiu dobu (~rok) pouzivam do tmy zlte bryle urcene na soferovanie znacky Kontrol (su to tieto). Pokial viem, TagHeuer vyraba taketo zlte bryle (asi za 250 eur) na soferovanie, povodne pre LeMans (Night Vision). Mne to osobne pomaha velmi, neboli ma hlava/oci od oslepujucich aut v protismere, vidim kontrastnejsie. Chvilu som si ale na to zvykal, mal som taky "zlty" pocit. Okuliare su ale certifikovane pre pouzitie v aute, i.e. nemenia farby semaforov/znaciek.
Mike-72 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 http://sunglasses.lovetoknow.com/Night_Sunglasses
Mirek Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Mate nejaky tip na prodejce Oakley bryli? Muj zdroj z ebay je uz prestal nabizet..... a ja nutne potrebuju dalsi Oil drum BTW nevi nekdo od kdy se meni ta dan od 22EUR? DPH za zásilky přesahující hodnotu 22? se bude platit od 1.dubna 2011, takže doporučuju rychle nakoupit!
Mirek Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Tak přidávám něco ze svého vozového parku
noviisek Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 (upraveno) Zdravím, budu si kupovat své první pořádné brýle, tak bych se chtěl zeptat na pár věcí ohledně tohoto tématu: Mám na brýle jen pár požadavků: polarizovaná skla, kvalitní zpracování a samozřejmě se mi musí líbit. Cena by měla být do 4ooo,- , nejlépe 35oo,-. Brýle si chci, pokud možno, někde u nás vyzkoušet a podívat se na ně. Jsem z Hradce králové, ale už jsem zahrnul i optiky v Pardubicích, kam se v blízké době vypravím na návštěvu. Pokud nepochodím tam, tak bude na řadě Praha, ale tam se mi moc nechce Zatím jsem si prošel zájmem o brýle Oakley (asi nejvíce model Holbrook a Jury, ale ten je už cenově jinde, ale má slušně vypadající panty), ale jak jsem zde četl o Ray Ban, tak možná bych uvažoval i o nich, a pak mě trkly do očí brýle Rudy Project, ale ty jsou cenově asi někde nad moji hranici: ( Zatím nevím, kde je sehnat. U brýlí Oakley se mi nezdají ty panty. Je to pouze plast. Kdo máte tyto brýle dlouhou dobu, napište mi prosím jak je to s panty u těchto brýlí. Děkuji U Ray-Ban se mi ke mě moc nehodí ten jejich styl. Ale to se třeba změní až půjdu vybírat s přítelkyní 1) Na co u brýlí koukat po stránce zpracování? 2) Chci polarizovaná skla, mám od toho ustoupit, není to na běžné denní nošení přežitek? 3) Koupit u nás v kameňáku, neno na netu, či z ciziny? Pokud z ciziny odkud? 4) Nevíte o něčem co by mi mohlo pomoct v rozhodování? Díky mockrát Upraveno 20. února 2011 uživatelem noviisek
quequeek Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Na mých Fives Squared jsou panty vyřešený takto možná, že to bude podobné i u dalších modelů. Ale u brýlí co projdou takovým testem, bych se nekvalitně zpracovaných pantů nebál http://www.youtube.com/watch?v=SDtazhqy0xs 1) Pokud je budeš kupovat z netu, u oakley si je můžeš prohlédnout ve 3D, myslím že tam maj i šířky prostoru na nos 2) Nosím je hlavně při ostrým slunci, teď bych si určitě polarizovaný skla koupil 3) např. tady http://www.ebay.co.uk/ lepší ceny jak v čr a doručení do týdne (často mi zásilka přišla do 3 dnů) 4) Netuším, ale doporučuju dlouho vybírat nebo to jedním exemplářem neskončí
farářskej Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Ale u brýlí co projdou takovým testem, bych se nekvalitně zpracovaných pantů nebál Nojo, mně někdo strká důlčík do oka (resp. střílí flusbrokem) v podstatě každej den, toseví Pokud můžu mluvit za sebe, tak jde spíš o to, jestli si je nerozsednu - což by ostatně většina oakleyů zvládnout měla. Abych ale jen nepindal, mám otázku k věci - je tu někdo, kdo od Oakley nosil/nosí Whisker, případně Tightrope? Mně přijdou strašně elegantní, ale říkám si, jestli nejsou moc úzký...
quequeek Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Nojo, mně někdo strká důlčík do oka (resp. střílí flusbrokem) v podstatě každej den, toseví bude to něco jako heliový ventil na PO, mizivé procento lidí to skutečně využije....jenže vypadá to zatraceně Upraveno 21. února 2011 uživatelem quequeek
pavča Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 (upraveno) Jsem nemehlo, rozsedl jsem si dnes mé jediné sluneční brýle a sluníčko začíná vykukovat a já jsem tak trochu dost světloplachý. Tak jsem vyrazil do nákupního centra Nový Anděl jsa rozhodnut nakoupiti nějaké slušné brýle. Navštívil jsem jednu prodejnu, chtěl jsem nějaké slušné, ale lacinější brýle (zase je třeba rozsednu), prodavačka nadšeně vyrazila ke stojanu a podala mi brýle za cca 4.500,- Kč. Zopakoval jsem svoji žádost o laciné brýle, změřila si mě úkosem a vyndala brýle za cca 3.500,- Kč. Potřetí mi připadalo blbé chtít lacinější brýle, tak jsem poděkoval a navštívil další obchod a pak další obchod a ono to bylo podobné a koukali na mě jako na dementa, že se mi i třeba 2.500,- Kč za brýle zdá moc. Tak nevím, to nejsou ke koupení solidní brýle ztřeba za 600,- až 800,- Kč ? To už se mi za brýle, které mohu ztratit, rozsednout, nebo jinak zničit zdá až dost peněz. edit: Ještě doplním - chápu, že hodinky stojí pár (nebo i hodně pár) tisíc korun. Je to nádherná precizní mechanika, kvalitní meteriály, hodně lidské práce, atd. Ale brýle mi připadají na to, aby stály pár tisíc korun, nepoměrně jednodušší výrobek. Upraveno 23. února 2011 uživatelem pavča
farářskej Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Pavčo, zkus se podívat po brejlích český výroby Relax. Já s nima byl vždycky spokojenej (měl jsem asi čtvery) a na Andělu měli krám v prvním patře...
pavča Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 (upraveno) Pavčo, zkus se podívat po brejlích český výroby Relax. Já s nima byl vždycky spokojenej (měl jsem asi čtvery) a na Andělu měli krám v prvním patře... Díky, v pondělí se tam podívám, třeba budu mít štěstí. Já jsem asi hroznej blb, neustále ničím brýle. A nebo je to právě tím, že si kupuji laciné brýle a ony se snadno zničí, já nevím. Já bych zrušil Sluníčko a byl by pokoj. Upraveno 25. února 2011 uživatelem pavča
pavča Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Nenene, Sluníčko nerušit! Tak se to, kamaráde, provalilo, Ty máš zcela jistě podíly ve firmách vyrábějících sluneční brýle. Kdo jiný může mít zájem na tom, aby Slunce furt ještě svítilo.
Andrew Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Tak se to, kamaráde, provalilo, Ty máš zcela jistě podíly ve firmách vyrábějících sluneční brýle. Kdo jiný může mít zájem na tom, aby Slunce furt ještě svítilo. Co ještě majitel sluneční elektrárny?
farářskej Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Tak se to, kamaráde, provalilo, Ty máš zcela jistě podíly ve firmách vyrábějících sluneční brýle. Kdo jiný může mít zájem na tom, aby Slunce furt ještě svítilo. Teda jako sorry, ctím tvoje šediny, ale měnit celou kosmografii jenom kvůli tomu, že nekoukáš, kde parkuješ...
pavča Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Co ještě majitel sluneční elektrárny? Majitel sluneční elektrárny Slunce vůbec nepotřebuje, protože to může fungovat i tak, že vybuduje fiktivní sluneční elektrárnu s prakticky nefunkčními slunečními kolektory, pak nakoupí elektrickou energii od dodavatele za nízkou cenu a obratem ji prodá jako vyprodukovanou sluneční energii za vysokou, státem zaručenou, cenu. Prý to tak i v praxi občas chodí. Ale v našem případě jsem ochoten věřit tomu, že farářskej určitě nějaký podíl ve slunečních elektrárnách má, jeho zájem o fungování Slunce je dosti podezřelý.
FrantisekH Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 a ani bych se nedivil, kdyby v takovýhle elektrárnách měli zásadní podíly vysocí manažeři čezu
WATCHES Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 To Pavča: Cena odpovídá kvalitě. Zkus si jednou koupit RayBan a sám uvidíš, že uvidíš . Je to jako u všeho. Cena odpovídá kvalitě. Jak u hodinek, tak u aut, tak u potravin atd....Nebo zajeď do Holešovic a tam za cenu jedněch slušných brýlí pořídíš 40 ks a máš tak na 10 sezon klid .
Gorgiano Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 Oakley jsou fajn a outdoorova znacka Julbo..kvalita kvalita!
noviisek Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Tak už jsem se rozhoupal, objednal jsem si Oakley Sideways. Jsou stylově podobné těm, co mám a panty vypadaly velice slušně snad příjdou co nejdříve.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se