Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O jakém, a jaké?

No mám na mysli ten slavný obchod v Náplavní, plánoval jsem, právě tam, menší nákup- buď Split Jacket/Wind Jacket, nebo... když se budu držet při zemi tak Scalpel...

Bohužel jsem o tom šopu na bikeforu čet, že tam mívaj fejky... pět litrů za čínský oukleje bych dal nerad. Doufám, že to jsou jen pomluvy.

Odesláno

Prosbička o pomoc - mám nové sluneční brýle - klasika RayBan, karbon, pohoda, zpracování excelentní, ale bohužel se mi zevnitř odráží bělmo a nemůžu je nosit. Je možné, že se jedná o chybně aplikovaný AR? (nejdřív jsem myslel, že mi tam jde moc světla zboku, tak jsem je zkoušel upravovat, utáhnout, atp., ale nic nepomáhá a po cca půlhodině nošení jsem je musel dát pryč a nasadit staré plasťáky, doma jsem pak spekuloval, co to vlastně je, a ono mé vlastní oči..) koupeno u nás, slečna v prodejně je na koukání dobrá, ale o brýlích ví maximálně info z googlu, když zrovna nehraje solitaire a tak jen koukala, jak se je snažím nějak přihnout a že by mi nabídla výměnu (byl jsem tam hned na druhý den) to ani náhodou.

Je mi celkem líto brýle s původní cenou skoro deset litrů vyhodit, nějaké nápady prosím ?

Odesláno

Prosbička o pomoc - mám nové sluneční brýle - klasika RayBan, karbon, pohoda, zpracování excelentní, ale bohužel se mi zevnitř odráží bělmo a nemůžu je nosit. Je možné, že se jedná o chybně aplikovaný AR? (nejdřív jsem myslel, že mi tam jde moc světla zboku, tak jsem je zkoušel upravovat, utáhnout, atp., ale nic nepomáhá a po cca půlhodině nošení jsem je musel dát pryč a nasadit staré plasťáky, doma jsem pak spekuloval, co to vlastně je, a ono mé vlastní oči..) koupeno u nás, slečna v prodejně je na koukání dobrá, ale o brýlích ví maximálně info z googlu, když zrovna nehraje solitaire a tak jen koukala, jak se je snažím nějak přihnout a že by mi nabídla výměnu (byl jsem tam hned na druhý den) to ani náhodou.

Je mi celkem líto brýle s původní cenou skoro deset litrů vyhodit, nějaké nápady prosím ?

To se mi taky stalo u jednech serengeti tak jsem je vymenil za jiny typ, podle me s tim nic neudelas, proste Ti nesedi.

Odesláno

To se mi taky stalo u jednech serengeti tak jsem je vymenil za jiny typ, podle me s tim nic neudelas, proste Ti nesedi.

:( škoda, když ony jinak sedí parádně :( no nevadí, poučení, že když je odpoledne zataženo, nemá smysl kupovat sluneční brýle ani ve kšeftě, protože pak člověk za hodinu zjistí, že je vlastně nemůže nosit...
Odesláno

Si zvyknes, kdyz je budes chvili nosit, Gougy... :-)

Ja mam RB3194, dokud mely puvodni skla (s vnitrnim antireflexem!!!) tak se mi v nich taky odrazelo belmo, pozdeji jsem to uz nevnimal... bohuzel se mi pak zrak zhorsil tak, ze jsem v nich narazel do lidi a furt na me troubily auta, tak jsem si do nich radsi nechal dat tmavy dioptricky skla, ktery jsou sice bez antireflexu ale belmo se v nich neodrazi, jsou daleko lepsi nez ty origo RB skla... holt co to vyrabej italove, uz to asi nejni ono... :-(

Odesláno

:( škoda, když ony jinak sedí parádně :( no nevadí, poučení, že když je odpoledne zataženo, nemá smysl kupovat sluneční brýle ani ve kšeftě, protože pak člověk za hodinu zjistí, že je vlastně nemůže nosit...

Nojo, chce to vyzkouset venku kdyz je slunce, nebo objednat pres net a v zakonne lhute vratit. Ja si na to zkousel par hodin zvyknout, ale vadilo me to tak, ze jsem to poslal zpet do UK, v takove mire jsem ty vnitrni odlesky jeste u zadnych cocek nezazil. Neni mi ale uplne jasne jestli to vadi jen nekomu, jinak by to preci nemohli prodavat, jestli je to ocima, nebo zakrivenim cocek vs oci nebo cim ...

Odesláno (upraveno)

Nojo, chce to vyzkouset venku kdyz je slunce, nebo objednat pres net a v zakonne lhute vratit. Ja si na to zkousel par hodin zvyknout, ale vadilo me to tak, ze jsem to poslal zpet do UK, v takove mire jsem ty vnitrni odlesky jeste u zadnych cocek nezazil. Neni mi ale uplne jasne jestli to vadi jen nekomu, jinak by to preci nemohli prodavat, jestli je to ocima, nebo zakrivenim cocek vs oci nebo cim ...

No já to právě nechápu, docela slušná řada tradičního výrobce a takové překvapení ;) Asi to bude očima :D a smutný je, že se jedná o důvod, proč nenakupovat v kamenném obchodě (měli slevu, nalákali :D) a raději příště zvolit internet a případné vrácení. Jinak provedení opravdu dle očekávání, vážně bych si je rád nechal. Napadla mě varianta takových těch "krytů na bočnice", co by mohly na maximum omezit vstup světla, ale stejně si myslím, že stačí i to, co projde skrz skla a navíc velmi hezké bočnice byly jeden z důvodů koupě.

Jsem z toho voľaký rozladěný, dám jim možná ještě hodinu na rozchození, ale v autě je to třeba vyloženě nebezpečné, musel jsem je sundat hned při výjezdu od baráku a tak se obávám, že to nebude mít smysl.

Upraveno uživatelem gougy
  • po měsících...
Odesláno

S ohledem na to, že jsem již několik brýlí různými způsoby zničil a jedny ztratil, tak nosím Aviatory z tržnice a jsem spokojen ;)

Odesláno

S ohledem na to, že jsem již několik brýlí různými způsoby zničil a jedny ztratil, tak nosím Aviatory z tržnice a jsem spokojen ;)

Tedy, abychom si rozuměli. Ty nosíš Ray-Ban Aviator z tržnice?

Odesláno (upraveno)

Ja koupil posledni opet pres Ebay a kamarad mi je dovezl. Cena byla polovicni oproto cenam v CR. V Praze pry maji velky vyber v Naplavni - http://www.oakleyshop.cz/ Zitra se tam chystam podivat na nejake doplnky. Mam nove Jawbone a jsem maximalne spokojen. Maji fakt dobra skla, lepsi nez obe moje Oil Drum.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Me se libi Flak Jacket a mozna Half Jacket - ale nikdy jsem je nemel na xichte - tak si je chci vyzkouset.... Oakley mam tyden dioptricke a jsem navysost spokojen.

Odesláno

Me se libi Flak Jacket a mozna Half Jacket - ale nikdy jsem je nemel na xichte - tak si je chci vyzkouset.... Oakley mam tyden dioptricke a jsem navysost spokojen.

Ja je kupuju podle toho jak kde na kom je vidim :) Nastesti mam nejaky univerzalni xicht, takze mi sedi temer vsechny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...