Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 350
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já bych to chtěl vidět na vlastní oči jak se nějaký cizí slečny ptáš na kozy a ideálně, když bude v doprovodu nějakého soudruha :D myslím, že bys nestačil říct ani "promiňte" :D

Odesláno

Pánové, Mischu nepodceňovat ! Už jsem ho slyšel vést s leckterou dámou hovory, na které bych já odvahu nenašel, a odmítnutí se nedočkal- má pro ženský zvláštní kouzlo, tenhle chlápek... 

Návštěvník YPO
Odesláno

Hele a nepride vam divny ze beznej smrtelnik kterej se z nostalgie utrhne a koupi si ty hodinky treba v Pansky za 80 se v ramci fandovstvi dostane i na todle forum kde zjisti ze se daji pres Prim vexlaka koupit treba za 40. Vnimal bych to jako trochu levarnu a to ne od vexlaka ale vod ty firmy ktera vlastne ty vexlaky zamestnava takze je vsechno v cajku . Pro to si slusne firmy drzi ceny a vyzaduji to i od svych distributoru.

Trochu se mi z toho chce zvracet ale chapu ze slovo Prim je tady pro spoustu lidi modlitebni knizka, tak todle berte jenom jako odplivnuti :)

Odesláno (upraveno)

Hele a nepride vam divny ze beznej smrtelnik kterej se z nostalgie utrhne a koupi si ty hodinky treba v Pansky za 80 se v ramci fandovstvi dostane i na todle forum kde zjisti ze se daji pres Prim vexlaka koupit treba za 40. Vnimal bych to jako trochu levarnu a to ne od vexlaka ale vod ty firmy ktera vlastne ty vexlaky zamestnava takze je vsechno v cajku . Pro to si slusne firmy drzi ceny a vyzaduji to i od svych distributoru.

Trochu se mi z toho chce zvracet ale chapu ze slovo Prim je tady pro spoustu lidi modlitebni knizka, tak todle berte jenom jako odplivnuti :)

Ceny mohou držet firmy, jejichž ceny jsou udržitelné.

Domnívám se, že všichni fandové značky PRIM už na fóru jsou...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

na kole se mi několikrát stalo že mi v ústech skončilo něco nechutnýho, tak jsem to jednoduše vyplivl, prosím tě, tady mi neplivej :lol2:

Odesláno

Nestěžuj si, vždyť seš mezi vyvolenejma.

Odesláno

Ona Ti i ta kozata slečna může říct, běž do p.rdele uchyle.

To rict muze, ale je chyba to nezkusit. Minimalne polovina vhodne zvolenych dotazovanych zen nebude reagovat tak, jak pises a vse dopadne k oboustranne spokojenosti. A protoze te na prechodu pro chodce muze smest nakladak neznamena, ze nebudes prechazet :clap: U tech hodinek to muze byt slozitejsi, kdyz me poslou s mym dotazem do prdele, mohou dalsiho zajemce, na rozdil od te slecny, hledat treba dalsich nekolik mesicu. Ale zatim jsem pripraven trpelive cekat na odpoved jinou, nez jdi do prdele. Mlceni, budu povazovati vyznamem za vyse uvedene :lol2:

Odesláno

Já bych to chtěl vidět na vlastní oči jak se nějaký cizí slečny ptáš na kozy a ideálně, když bude v doprovodu nějakého soudruha :D myslím, že bys nestačil říct ani "promiňte" :D

Kdyz chces vydat rozkaz, aby vyslo slunce, musis vedet, kdy ho vydat. U te slecny to nebude jinak. Jen muz mimo misu by oslovoval slecnu v doprovodu nabuseneho svalovce. Ale oslovit slecnu- pani, ktera je osamocena, nebo se jen nudi, nepovazuji za nic nevhodneho, vyber tematu jsem vzal spise jako literarni material. Nicmene, muj dotaz smerem k Eltonu a jeho hochum je zcela nezaludny a ani neni vulgarni. Cim pozdeji se ozvou, tim vice se budu bat, ze  treba o jeden z poslednich dvou kusu prijdu. A to bych nerad. Na druhou stranu, jestli jich jsou na skladu desitky, neni kam spechat a jsou u Eltonu v bezpeci ulozeny a mohu si napred koupit to, co opravdu hori a nepocka....

Odesláno

Ahoj, moc moc toužím po safírových Eltonech, oslovil jsem proto Davida- financ. Cena mně moc neoslovila, ale pokud nás bude víc, můžeme se dostat na cca 30000kč, což je už mnohem atraktivnější, kdo má zájem pište se, děkuji za pozornost.

Kolik nás musí být?

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Před koupí Orlíků od Viktora jsem o Elton Sport L.E. uvažoval, o víkendu si je během výletu do Prahy vyzkouším a dám vědět.

Ceníková cena je dle aktuálního ceníku 39.640,-CZK a cena díky hromadné objednávce kolem 30.000,-CZK je pro mne velmi zajímavá.

Jsou známy volné číselné pozice této limitky ?

Včera jsem měl možnost si je prohlédnout a vyzkoušet ve značkové prodejně Prim. Prodejce byl velmi aktivní, asi tuší, že po realizaci hromadné objednávky přes Chronomag další kusy za ceníkovou cenu neprodá. K objednávce se nebudu připojovat, jedny Primky mě zatím musí stačit.

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Sice je mám, ale kdyby byly za patnáctku, šel bych do toho taky !

To byl , "bohužel" jen v současné době rádoby vtipný příspěvek, ale rád bych to tahkle nějak v budoucnosti viděl. Kdoví, třeba se dočkám, stačí , aby se sešlo  Príma vedení a rozhodlo se změnit obchodní strategii .

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Volné jsou prý dvouciferné čísla. Poslední je také pryč.

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

To byl , "bohužel" jen v současné době rádoby vtipný příspěvek, ale rád bych to tahkle nějak v budoucnosti viděl. Kdoví, třeba se dočkám, stačí , aby se sešlo  Príma vedení a rozhodlo se změnit obchodní strategii .

Já vím- a rád jsem se připojil. Ono by se mi hodilo mít jedny do sbírky a jedny na nošení...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...