financ Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 No jasně, já už to takhle mám dlouho.ty máš Rolexy?
Makos Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) Ahoj, moc moc toužím po safírových Eltonech, oslovil jsem proto Davida- financ. Cena mně moc neoslovila, ale pokud nás bude víc, můžeme se dostat na cca 30000kč, což je už mnohem atraktivnější, kdo má zájem pište se, děkuji za pozornost. Prejavujem záujem o množstevnú cenu. Moje info-už staré o voľných číslach: 9, 14-29, 31, 32, 35-49. 18 by sa mi páčila:). Upraveno 5. března 2015 uživatelem Makos
Mirek Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Pokud si dobře pamatuju, já jsem měl číslo 24, takže pokud 14-29 má znamenat, že čísla 14 až 29 jsou volný, tak to určitě nebude pravda...o to jsem byl v iniciační sérii, takže moje 24 byla zabraná prakticky hned od začátku
zekon7302 Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Číslo je my volný, já chci hodinky.
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Je k dispozici informace, v jakém balení bude tato limitka dodávána ?
MaraThon Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Je k dispozici informace, v jakém balení bude tato limitka dodávána ?Si rozklikni odkaz v příspěvku 63.
Mirek Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Tak se omlouvám, měl jsem číslo 30, kupoval jsem si je k třicetinám a byly v dřevěné krabičce z takovýho světlýho dřeva, eukaliptu myslím...
financ Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Je k dispozici informace, v jakém balení bude tato limitka dodávána ?Použiju fotku z místní inzerce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) Si rozklikni odkaz v příspěvku 63.Díky za info. Není možné nacenit a změnit krabičku v balení za jiný typ, který by se více přiblížil původní krabičce ? Upraveno 5. března 2015 uživatelem dabelM
straspol Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 ty máš Rolexy?Něco tak hnusného bych si v životě nekoupil.
straspol Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Díky za info. Není možné nacenit a změnit krabičku v balení za jiný typ, který by se více přiblížil původní krabičce ?Ta dřevěná krabička je moc pěkná, myslím že si ji ty hodinky zaslouží. K téhle limitce tak nějak patří. Co vím, tak s krabičkou kopírující originál, která se dělala k jiné limitce minulý rok, měli kluci nějaké problémy s kvalitou.
malda Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 To s tou kvalitou krabičky kopírující originál je pravda (mně se na pár místech odlepilo plátno - nic hrozného). Nicméně dřevěná krabička potažená tiskařským plátnem a vyložená obyčejným molitanem mi přijde pořád lepší, než ta hrůza z fotky o pár postů výš. Vždyť to je univerzál krabička, kterých se na ebayi válí hromada. Kdyby aspoň na sobě měla logo prim...
cigi Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 (upraveno) primky by se měly balit do novinovýho papíru .......... autentické retro, ne ? Upraveno 6. března 2015 uživatelem cigi
straspol Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 primky by se měly balit do novinovýho papíru .......... autentické retro, ne ? teďstoroštíp. Ba ne, ta krabka ze dřeva špatná není. Rozhodně má svůj smysl mít k hodinkám v limitce všechno, co k nim patří.
Návštěvník eloga Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 primky by se měly balit do novinovýho papíru .......... autentické retro, ne ? to je jasná zlatá mříž, numero uno. **
t.p Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Proč nejde zveřejnit kolik je volných čísel? To jako aby se nevědělo, že krom těch x kusů zde na fóru se neprodalo nic?
long Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 To je vo tom pocitu důležitosti Ne ne ne.Je to jinak. Psal jsem že velice výraznou část zisku fabriky tvoří kačky od místních členů.To hlavně za repase a také jak je nyní vidět za limitky. Zkuste se prosím někdo podívat, kolik se jich tady za poslední tři roky naflákalo.Možná je to hloupost, ale něco mi říká, vzhledem k těm utajovaným informacím o číslech,že prodej přes ulici bude hodně slabý a zveřejněním by vyšlo najevo že bych mohl mít náhodou pravdu. Ale třeba nám kluci co jsou tady k té komunikaci s námi určení odpovědí ????
tmoris Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Tak to s tou kalkulackou zkus mozna radsi jeste jednou..
straspol Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Ne ne ne.Je to jinak. Psal jsem že velice výraznou část zisku fabriky tvoří kačky od místních členů.To hlavně za repase a také jak je nyní vidět za limitky. Zkuste se prosím někdo podívat, kolik se jich tady za poslední tři roky naflákalo.Možná je to hloupost, ale něco mi říká, vzhledem k těm utajovaným informacím o číslech,že prodej přes ulici bude hodně slabý a zveřejněním by vyšlo najevo že bych mohl mít náhodou pravdu. Ale třeba nám kluci co jsou tady k té komunikaci s námi určení odpovědí ????Třeba...
mischa Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Ti jsou tu prave jen na zbytecnou komunikaci, ne na poskytovani informaci. A ja bych si myslel, ze o uverejneni takove informace by mel rozhodnout nekdo z vedeni Eltonu, nejlepe reditel, ne nejaci poradci, kteri za to vubec nic nedostavaji. Nemohou prece nest zodpovednost za unik tak citlivych a duvernych informaci. Kdyz potkam na ulici hezkou kozatou babu a zeptam se ji na velikost jejich prsou, proc by mi nemohla odpovedet 85C. Mam pak jistotu, ze to, co vidim je real a ne vycpavka. Kdyz se hochu zeptam, jaka cisla a kolik jsou volna, take nevidim duvod, proc by mi nemohli odpovedet. Tak se tedy se vsi skromnosti a nenucenosti ptam... Slecno, jak veky mate ty kozy ve skutecnosti, pane rediteli, soudruzi poradci, kolik ze mame tech volnych kusu a jaka cisla? Nebo na to musite usporadat vnitropodnikovou schuzi? Ta kozata slecna se take nemusi ptat maminky, jestli smi sdelovat velikost sveho poprsi pripadnym zajemcum. Vzdyt, za to kouknuti nikdo nic neda a pripadny zajemce o tu slecnu, nebo alespon o jeji poprsi, zvysi po takove informaci aktivitu vedouci k dosazeni cile. U tech lidodemo Primek by to mohlo byt stejne, ne? Ale mozna se mylim. Kozy 85C ma skoro kazda dvacata holka na zemekouli, avsak kolik lidi ma na ruce takhle exkluzivni limitku? Proste jsem jen zvedavy, kolik jich je, no, tak mi to prominte..... Upraveno 7. března 2015 uživatelem mischa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se