JR_2010 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Tohle je ale foto původních originálů, tam safír určo nebude. Jinak, tohle vlákno jsem založil pro případné zájemce, další podobné debaty patří spíš do vlákna ES specifikace a pod.Nebudu Ti to tady tedy plevelit, ale nedalo mi to, jen snad ještě poznamenám, že zákazník nemůže vědět, že na fotkách je něco jiného, pak je to snad ještě větší tragédie, a už to spíš odbočuje od Aukra do Sbazaru, kde jsou u fejků fotky originálů, tady je to ale tak nějak naruby...
zekon7302 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nebudu Ti to tady tedy plevelit, ale nedalo mi to, jen snad ještě poznamenám, že zákazník nemůže vědět, že na fotkách je něco jiného, pak je to snad ještě větší tragédie, a už to spíš odbočuje od Aukra do Sbazaru, kde jsou u fejků fotky originálů, tady je to ale tak nějak naruby...Ale kdyby si to případný zákazník pozorně přečetl, tak by pochopil že je to předloha té limitky. Já jsem to pochopil hned, i bez toho abych to četl, jsou tam dvě kolonky, první je informace o vzniku těch hodinek a tá druhá, vlastnosti konkrétního modelu, to už aby každá webovka měla návod pro význam a orientaci.
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Ale kdyby si to případný zákazník pozorně přečetl, tak by pochopil že je to předloha té limitky. Já jsem to pochopil hned, i bez toho abych to četl, jsou tam dvě kolonky, první je informace o vzniku těch hodinek a tá druhá, vlastnosti konkrétního modelu, to už aby každá webovka měla návod pro význam a orientaci.on fakt, že se jedná o předlohu, nějak vylepšuje či nedejbože omlouvá kvalitu prezentace? Každopádně ještě před tím, než pošlete objednávku a peníze, dej mi vědět Zekone, pošlu Ti pár snímků bez retuší.....
zekon7302 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 on fakt, že se jedná o předlohu, nějak vylepšuje či nedejbože omlouvá kvalitu prezentace? Každopádně ještě před tím, než pošlete objednávku a peníze, dej mi vědět Zekone, pošlu Ti pár snímků bez retuší.....Můžeš mi je klidně poslat hned, jedny ES už mám, mně se líbí ale safír je lepčí. A navíc, můžeš za to hlavně ty, jinak bych si je nevšiml.
Držák Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Hmm 3000 příspěvků Zekona, taky pěkné výročí, honem posílám, než se to změní
financ Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 pro upřesnění - jedná se o tyto hodinky z limitované edice. kal. 94, safír, plné dýnko. Pokud se najde více vážných zájemců, jdu do Eltonu vyjednat lepší cenu. http://www.prim.cz/kolekce/limitovane-edice/prim-sport-38-le.htm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 (upraveno) , můžeš za to hlavně ty, jinak bych si je nevšiml. Proto je mou povinností tu chybu napravit Edit: vydrž tak týden, prosím, musím je vydolovat z ext. HDD. Pomůžeme Eltonu tam, kam směřuje... Nebo vlastně můžu udělat nové, to nebude problém akorát ještě nemám Sporty z druhého Primu, chtěl jsem srovnání kvality, tak přiložíme nějaký jiný low end, třeba Skagen.Edit2: ono to vlastně nebude mít žádnou vypovídací hodnotu, každý kus, co z tama vyleze, je originál... Upraveno 4. března 2015 uživatelem gougy
zekon7302 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 No, já jsem onehdá navštívil tu prodejnu tady v F-M a srovnával, vlastně to ani nešlo, ale asi jsem ujetej z ES, dá se říct že víc než z Orlíků.
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 (upraveno) No, já jsem onehdá navštívil tu prodejnu tady v F-M a srovnával, vlastně to ani nešlo, ale asi jsem ujetej z ES, dá se říct že víc než z Orlíků. Já byl též, než jsem zjistil že i Igeny jsou okopírovaný design :D (sice asi jen pouzdro, ale i tak) Upraveno 4. března 2015 uživatelem gougy
Flipik Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Já byl též, než jsem zjistil že i Igeny jsou okopírovaný design :D (sice asi jen pouzdro, ale i tak)Pouzdro? A zase Omega nebo něco jiného?
t.p Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Spíš Zodiac. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března 2015 uživatelem t.p
Flipik Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Spíš Zodiac. Něco na tom bude: "In 1953 Zodiac launches the SEA WOLF. The SEA WOLF model was one of the first serious divers watches manufactured and marketed to the masses." Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Tož chlapi, už se tu nějak strácí pointa toho vlákna, nemyslíte? Když už ale jsme u toho, tak v tom období byly skoro všechny potápky, pilotky a jiné, na jedno kopyto, vlastně i teď se kde co okoukává.
brut12358 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Ahoj, moc moc toužím po safírových Eltonech, oslovil jsem proto Davida- financ. Cena mně moc neoslovila, ale pokud nás bude víc, můžeme se dostat na cca 30000kč, což je už mnohem atraktivnější, kdo má zájem pište se, děkuji za pozornost. To jsme už 2. Jdu do toho.
odjinud Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 No a kdo je chce za normální renovační cenu, může si je nechat "zrenovovat".Myslím, že plast x safír, cal.68 vs.94 za ten rozdíl cca 18kkč stojí.
financ Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 No a kdo je chce za normální renovační cenu, může si je nechat "zrenovovat".Myslím, že plast x safír, cal.68 vs.94 za ten rozdíl cca 18kkč stojí.Renovaci s pololesklým ciferníkem, bombírovanýma ručkama, plechovou vložkou lunety a pětkošestkou na dýnku za 12k nepořídíš. A to ještě nemáš strojek.
zekon7302 Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 No a kdo je chce za normální renovační cenu, může si je nechat "zrenovovat".Myslím, že plast x safír, cal.68 vs.94 za ten rozdíl cca 18kkč stojí.Tak to přidej, 2013 ceny nejsou podobné dnešku a ty moje krásky mně vyšli na 20k, ano, připlatil jsem si za průhled a modřené šroubky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Co takhle No Date?Teda, čumím, četl jsi vůbec, o čem je tohle vlákno?
Držák Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) Renovaci s pololesklým ciferníkem, bombírovanýma ručkama, plechovou vložkou lunety a pětkošestkou na dýnku za 12k nepořídíš. A to ještě nemáš strojek. Přesně tak. Já měl jenom strojek a paní Krsková po mně chtěla 17-18 tísíc Kč bez nějakých dalších výmyslů. A jen modření šroubků vyjde na cca 2000,- Kč. Tahle Zekonem avizovaná limitka se snížením ceny na 30 tisíc Kč je slušná a člověk má fungl nové hodinky. Tož tak . Upraveno 5. března 2015 uživatelem Držák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se