Přejít na obsah

Automaty do asi 30 000.

Mikkes

Doporučené příspěvky

Já bych na ně i měl, ale jde taky o to, že se mi za hodinky tolik peněz dávat nechce. Mně by stačily i normální seamastery, který jsou o 20000 levnější než planet ocean, jen se obávám těch 41mm, jestli to není málo. Nevíte, jestli se prodávají i s větším průměrem?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=230152406626

Mně se tyhle líbí už delší dobu, ale co mě odrazuje od koupě, je fakt, že se vyrábí už dost dlouho (7 let) a měla by se objevit (můj soukromý názor) nová, 6. generace seamasterů. Ale nikde jsem zatím neobjevil oficiální informace. Ale přesto, radši fakt ještě počkám :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To jsem si trochu myslel, stejně si je půjdu vyzkoušet do obchodu, třeba zas tak maly nebudou :crying_anim02:

Určitě si je běž zkusit. Já jsem řešil podobné dilema, podle internetu jsem se rozhodoval mezi Planet Ocean a klasickými Bondovkami a i když na fotce se mi líbily více Planet Ocean, tak v reálu na ruce víc Bondovky, mají propracovanější tah a vůbec mi líp seděly na ruce. Ty PO jsem zkoušel 42 i 45 mm v oranžové i černé variantě a ty větší už byly pro mě moc velké, každý má jinou ruku, tak proto není nad to si to osobně zkusit

Odkaz ke komentáři

Určitě si je běž zkusit. Já jsem řešil podobné dilema, podle internetu jsem se rozhodoval mezi Planet Ocean a klasickými Bondovkami a i když na fotce se mi líbily více Planet Ocean, tak v reálu na ruce víc Bondovky, mají propracovanější tah a vůbec mi líp seděly na ruce. Ty PO jsem zkoušel 42 i 45 mm v oranžové i černé variantě a ty větší už byly pro mě moc velké, každý má jinou ruku, tak proto není nad to si to osobně zkusit

V pátek budu mít čas, tak je půjdu vyzkoušet do obchodu a budu chytřejší. Ještě je tu potom možnost ušetřit dalších 250 dolarů a mít quartz místo automatů. Co myslíte, já se asi přikláním k automatům. díky za rady

Odkaz ke komentáři

Díky za tipy, ale pořád asi favorizuju ty mnou vybrané kousky. Uvítám reakce, který z nich by byl asi nejlepší volba, popř. nějaké nové návrhy. Hodinky chci kou pit až tak za měsíc a do té doby vše pořádně zvážit, nerad bych po koupi litoval, že už chci něco jiného. Ten průměr 42 mm mám jako minimum, raději bych něco 44-45.

Z tých hodiniek, ktoré favorizuješ sa mi najviac páčia tie druhé Longines. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

V pátek budu mít čas, tak je půjdu vyzkoušet do obchodu a budu chytřejší. Ještě je tu potom možnost ušetřit dalších 250 dolarů a mít quartz místo automatů. Co myslíte, já se asi přikláním k automatům. díky za rady

Určitě automaty, quartz jsou za tu cenu vyhozený prachy:-)

Odkaz ke komentáři

Je to vazne o osobnim pocitu me se zas libily mnohem vic PO a po vyzkouseni bylo jasny že vítez je PO mam vetsi zapesti a ty bondovky jsou vazne male... Propracovanejsi tah toje vec nazoru ja osobne preferuju spíše čistější tvary a křivky jednodušší = méně okoukatelné... Stejně tak s tou oranžovou původně jsem chtěl ty PO s oranžovou lunetou pak jsem to razantne přehodnotil ta oranžova je sice pěkna ale přiliš extravagantní a u hodinek za 70 litru potřebuju universalnost a ne aby se mi hodily jen k oranzovymu triku zas takovej bohač nejsem :)) Takže ja osobně jsem šel zlatou střední cestou černé lunety a oranžových čísel jsou decentní a přesto výrazné :). Ale rozhodně je musíš vidět o sobně ty fotky toho moc neřeknou. Jinak kupovat quartz za 40 litru je važně kravina... a taky šetřít na modelu kterej se mi sice tolik nelíbí ale je levnější je taky kravina když i ten levnější stoji nějakych 50k - 60k... Z vlastní zkušenosti když už tak už pak tě to bude srát žes zbytečně šetřil ... :D

Přeji dobrý pořízení :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Messiah
Odkaz ke komentáři

Je to vazne o osobnim pocitu me se zas libily mnohem vic PO a po vyzkouseni bylo jasny že vítez je PO mam vetsi zapesti a ty bondovky jsou vazne male... Propracovanejsi tah toje vec nazoru ja osobne preferuju spíše čistější tvary a křivky jednodušší = méně okoukatelné... Stejně tak s tou oranžovou původně jsem chtěl ty PO s oranžovou lunetou pak jsem to razantne přehodnotil ta oranžova je sice pěkna ale přiliš extravagantní a u hodinek za 70 litru potřebuju universalnost a ne aby se mi hodily jen k oranzovymu triku zas takovej bohač nejsem :)) Takže ja osobně jsem šel zlatou střední cestou černé lunety a oranžových čísel jsou decentní a přesto výrazné :). Ale rozhodně je musíš vidět o sobně ty fotky toho moc neřeknou. Jinak kupovat quartz za 40 litru je važně kravina... a taky šetřít na modelu kterej se mi sice tolik nelíbí ale je levnější je taky kravina když i ten levnější stoji nějakych 50k - 60k... Z vlastní zkušenosti když už tak už pak tě to bude srát žes zbytečně šetřil ... :D

Přeji dobrý pořízení :thumbsup_anim:

Souhlas, je to hlavně o pocitech, je nutné si hodinky zkusit na ruce, může se stát, že i když leží dvoje a více hodinek vedle sebe a jedny se Ti líbí na první pohled, tak po nasazení na ruku se to může zcela otočit. Hlavně nic neuspěchat, je to velká investice a ještě jednou: v této cenové relaci quartz rozhodně ne.

BTW: Ty PO si v budoucnu asi taky koupím, budou se s Bondovkami dobře doplňovat :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg
Souhlas, ty Longines s koženým řemínkem a malou vteřinovkou na 6, asi to nejhezčí v té volbě.

tak toto by bola rozumna volba!

ale zase Omegy su Ti asi blizsie ako to ja vidim!

Odkaz ke komentáři

To jsem si trochu myslel, stejně si je půjdu vyzkoušet do obchodu, třeba zas tak maly nebudou :crying_anim02:

probiralo se to tady asi 1.000x na velikosti nezalezi, mnohdy hodinky vypadaji mensi nebo naopak, zalezi na celkovych proporcich - velikost ciferniku, velikost lunety na tom jak jsou dlouhe nozky atp... rozdil 1mm mezi po a seamaster - je o pocitu. velke hodinky jsou trendy pravda, ale zase jsou nachylnejsi k otluceni - opravdu dost precuhuji. pokud uvazujes o seamastrech 300 - vem s cernou lunetou - maji hezci tah, hezci indexy a jen tak se neomrzi - jsou za slusne penize a ostudu ti neudelaji na zimu vypadaji dobre na krokodylu.

Odkaz ke komentáři

tak toto by bola rozumna volba!

ale zase Omegy su Ti asi blizsie ako to ja vidim!

No Omegy mně jsou bližší hlavně v tom, že jsou univerzálnější (na sport, koupání atd.) Ty Longinesky jsou zase krásny velky hodinky v takovym klasickym stylu. Zítra mám volno, tak to půjdu obhlídnout, ozkoušet a zas budu chytřejší.

Odkaz ke komentáři

Tak když vidím, co jsi vybral, musím zkonstatovat, že máme podobný vkus a zároveň podobný problém. Také nevím, co v této relaci pořídit. Mně tedy nevadí ani Hamiltony, Omega je pro mě osobně příliš "profláknutá" značka, protože ji nosí všichni moji známí, kteří chtějí jasně deklarovat, že mají drahé hodinky. Hezké jsou i některé Baume & Mercier Classima.

Odkaz ke komentáři

Tak když vidím, co jsi vybral, musím zkonstatovat, že máme podobný vkus a zároveň podobný problém. Také nevím, co v této relaci pořídit. Mně tedy nevadí ani Hamiltony, Omega je pro mě osobně příliš "profláknutá" značka, protože ji nosí všichni moji známí, kteří chtějí jasně deklarovat, že mají drahé hodinky. Hezké jsou i některé Baume & Mercier Classima.

Vieš, hodinky nemôžu za svojho majiteľa. Vyber si to, čo ti vyhovuje a z čoho máš dobrý pocit. Nosiť ich budeš ty a nie tvoji známi.

Odkaz ke komentáři

Omega je hlavne kvalitní znacka a jestli je proflaknuta, mozna to bude prave tim, ze je dobra. Dulezity je co se libi tobe a ne znamym. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zrovna jsem se vrátil z města (Bristol) a prohlídl a vyzkoušel na ruce většinu hodinek, co mám ve výběru. Omegy Seamastery nezklamaly i velikostně jsou myslím akorát (Pl. ocean 45mm jsou už moc velky) ale vůbec nevím jestli jsou lepší ty s čárkama na ciferníku, nebo bondovky s tečkama. Na ruce jsem měl oboje a těžko říct ktery se mně zdají lepší. Longinesky Master collection taky moc hezky (měli asi 3 druhy chronografů o průměru 40-44mm) Tyto jednoznačně s koženým páskem, kovový se k nim podle mně vůbec nehodí. Naopak Lungomare, ktery mně zaujaly na fotkách, tak v reálu vůbec. Tag Heuery nic moc, jenom překvapivě Monaco také s koženým páskem-ty vypadají na ruce fakt pěkně. Teď mám 14 dní dovolenou, tak mám o čem přemýšlet. Přikládám odkazy momentálních favoritů, budu rád za případné reakce.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=230152406626

http://cgi.ebay.com/NEW-JAMES-BOND-OMEGA-S...oQQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=230146386853

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=230149060621

PS: jinak jsem si samozřejmě prohlídl i Rolexky, ale ty spíš ze zvědavosti, asi tam ze mě měli radost :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Díky všem za rady, dnes jsem koupil ne Ebayi hodinky. Po zhlédnutí všech kandidázů jsem se rozhodl pro seamastery. Hodinky se chystám zítra zaplatit, tak budu rád za rady, jestli je mám zaplatit nebo ne (riziko, že by nebyly pravy se mně zdá celkem maly) Už se na ně těším jak malej kluk na vánoce, přikládám link s mou vítěznou nabídkou, díky všem za reakce.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...N:IT&ih=013

ps: zaregistroval jsem se znovu pod nickem "mikes" místo "mikkes" protože se mi nedařilo přihlášení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...