wave ceptor Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Asi sem divnej, ale tohle je kycovitej hnus :-( Pro oligarchu asi dobry, ale jinak brrrrrrrPřesně tak, hnus a kýč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 pani, gyc vyzera uplne inac. ja vidim absolutny vrchol ludskej zrucnosti a dovtipu... klobuk dolu patek a supakovi ako som ja zostava uz len utriet slinu z brady a zahryznut sa do roboty aby som raz mal aspon na tie calatrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Ať je o čem mluvit. KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Tohle je umelecke dilo, to nejsou hodinky. A u toho videa jsem se pristihl, ze se mi taji dech, aby mu tam treba neujela ruka pri tom ryti. Nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Jako hodinky je to pro mě strašné, jako exhibice ve smyslu "hele, co umíme!" je to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 neviem ci je to gyc, ale podla mna je to vrchol hodinarskeho remesla a mozeme len hadat co chystaju dalsie, ked im toto trvalo sedem rokov vyvoja tak co uz kazu za dalsich sedem. keby bola moznost si ich vyskusat aspon na chvilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Indikator nastaveni korunky me teda dostal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 vůbec nechápu jak někdo kdo na tohle kydá hnůj se tady dokázal registrovat a ještě se tvářit že má rád hodinky. je to naprostá bomba a HH na druhou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Asi sem divnej, ale tohle je kycovitej hnus :-( Pro oligarchu asi dobry, ale jinak brrrrrrrjsem taky asi divnej,ale vidím to stejně,ale kdyby byly v jiném obalu.....hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 pustil sis to video? udělej to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Asi bych je nenosil, ale vzato po technické stránce je to paráda. Vezmeme li velikost tohoto produktu, komplikace, provedení, počet dílů, tak je asi jasné, že to Patek umí. Už jen to vymyslet je umění. Nemalý obdiv pak patří i těm, kteří dokáží naprogramovat stroje, i těm, kteří takové stroje dokáží vymyslet a vyrobit. To se ale týče hodinařiny obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tak to video me opravdu dostalo. Souhlasim s tim, ze je to mistrovske dilo - nejlepsi cast toho filmu je ten rucne delany vryp do listku... To je vazne spis na vystaveni do nejake galerie nez na noseni. Respect ++++ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Neskutečny hodinky a video v 1080p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Cvrnknul jsem si...parádní video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Nádhera, je jasné, že kousek k 175 výročí a nejkomplikovanější Pateky musí vypadat výstředně. Jinak minimální plat každého z těch bláznů na hodinu je tak 45 ChF ( a to jsem podle mě podstřelil ), k tomu zlato, programování, 7 let vývoje...prodávají je za dardu, ale rád bych věděl skutečné výrobní náklady, budou astronomické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 vůbec nechápu jak někdo kdo na tohle kydá hnůj se tady dokázal registrovat a ještě se tvářit že má rád hodinky. je to naprostá bomba a HH na druhou. No vidíš - a jde to se tu zaregistrovat a zdatně lásku k hodinkám předstírám. A je nás tu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 vůbec nechápu jak někdo kdo na tohle kydá hnůj se tady dokázal registrovat a ještě se tvářit že má rád hodinky. je to naprostá bomba a HH na druhou.klidne si onanujte nad tou nadherou, je fajn videt, ze je tady spousta znalcu..........jdu si zrusit registracivubec nechapu tyhle postbolsevicky nazory "kdo nejde s nami, jde proti nám"...........ale respektuju je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 To video je parádní, díky. Akorát, že se tomu pánovi chvílema klepou prsty, jak někdy mně po ránu.Strojek je neskutečná nádhera, o tom není žádná, právě tím víc nechápu, proč to strčili do pouzdra z Matějský/tržnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Ten strojek je poměrně vysokej??, a vypadal by podle mě blbě i ve zlatým jednoduchým pouzdře. 47 mm/16 mm. Tak jako tak by byla cena mimo a nosit to podle mě nikdo nebude. A z hlediska řemesla, je to super. Do trezoru bych se na to chodil dívat rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Tak mi takový věci v městský tržnici prosím tě ukaž, chytráku mantáku !!! Nádherný, drahocenný, inovativní, přehledný, komplexní, vybroušený, výjmečný - co víc si přát od PP hodinek ? A to si nepomáhaj třeba diamantama. Jsem unešen, každý lísteček má vlastní originální žilkování, každá stupnice ručku, všechno něco měří a ukazuje, každá součást slouží svému účelu, ale jej nemaskuje, ani nezveličuje, přirozeně tak vypadá, dekor je tam, kde být má, je jednotný, proporční a naturalizmus umocňuje dojem svým kontrastem k technicismu uvnitř. Možná nejsou úplně nejelegantnější a formálně extravagantní, ale to jistě nebylo jejich cílem a nedá se to ani od takhle nadupanýho přístroje čekat. PŘÍSTROJE - to je to nejlepší, pořád je to jednoznačně přístroj, a nádherný. Deprimuje mne, že to někdo může považovat za kýč při té mé snaze tady...... Upraveno 17. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se