Krrtek Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Vážení chronomagoři, zvu Vás na mojí výstavu, která zrovna probíhá v galerii Art Salon S, v Tančícím domě:-)Všechno ruční práce, inhouse, žádnej digitál :-) včetně rámů na míru... dřina jak sviňaKdo koupí fotku přispěje na postižené děti :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2015 uživatelem Krrtek
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 K jakému tématu jsou fotky? Na stránkách artsalonu nic není.
Krrtek Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2015 no jo jsou trochu zpomalený, tak tady pro info tisková zpráva: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StanoBare Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Nebudem môcť prísť, ale už len za prístup k remeslu máš u mňa 100 bodov!
Klotzman Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Hmmm... za 14 dní jedu do Práglu, tak ti to přijdu zkontrolovat
Krrtek Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Super, dej pak vedet cos na to rikal. Diky.
klobadysek Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Líbí se mi téma, páč s ním v zásadě souhlasím. Snad se mi taky podaří se tam dostat až pojedu přes Prahu - je tam kde parkovat?
prischera Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 je tam kde parkovat? Na Karláku se dá za 40Kč za hodinu, max dvě hodiny. Jinak bez šance.
Krrtek Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Jo jo jak pise Prishera, parkovani nic moc. Sama modra zona. Ale zazitek z vystavy doufam stoji za to:-)V tehle velikosti jsou rucni zvetseniny na bromidovy papir celkem rarita.
bandicoot Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 (upraveno) Parking na druhém břehu v OC Nový Smíchov, pěšky 10 minut, tramvají 3.První 3 hoďky zdarma. edit: téma je super, najdu si čas Upraveno 11. března 2015 uživatelem bandicoot
Pirx Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 V tehle velikosti jsou rucni zvetseniny na bromidovy papir celkem rarita. Vypada to krasne, muzu se zeptat jak nebo cim je to zvetsovane? (predpokladam, ze negativ je z technoramy tj. 6x17)
Krrtek Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Presne tak, Linhof technorama 6x17, zvetsovak Durst 184.
Návštěvník Snow Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Děkuji mnohokrát za upozornění !!! Určitě přijdu, téma mě velmi zaujalo a to vzhledem k tomu, že i když je Detroit velkoměsto s největším úpadkem v USA je mým nejoblíbenějším. To z toho důvodu, že se zde nalézá mnoho nádherných historických budov zejména ve stylu Art-Deco. Magnáti automobilového průmyslu si stavěli paláce, které jsou nádherně vyzdobené, jako například překrásná stavba bratří Fisherů, kteří dali architektovi Albertu Kahnovi bianco šek, aby vytvořil to nejkrásnější co lze. Tak vznikl Fisher Building.
Krrtek Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Naprosto souhlasim se Snowem, Detroit i pres svou opustenost zustava melancholicky krasnym charismatickym mestem. Doufam, ze je to z mych fotek znat...
Návštěvník Alda Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Safra mam to sice dost z ruky, ale zajima me to hodne. Kdyz vyjde cas, zajdu se mrknout.
Ondrej71 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 To vypadá hodně zajímavě Stavím se určitě.
nividic Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Taky doufam ze mi to vyjde, vypada to paradne!
klobadysek Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Tak jsem dnes shlédl tvoji výstavu, doporučuji ostatním. Můj názor tam máš v knize návštěv, Pokud chceš pošlu SZ.
Krrtek Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2015 určitě pošli, nebo klidně sem veřejně jsem na kritiku zvyklej :-)A kdyby měl někdo čas a chuť tak ve čtvrtek 19týho, bude od 18:00 komentovaná prohlídka s kurátorem výstavy, fotografem Bořivojem Hořínkem :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se