Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 http://vratislavia-watches.com/?page_id=7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Mě se ten design líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 tyhle vypadají ještě líp. A myslím že jsem je tu na foru zahlídnul.Až na ten quartz a malý subcifry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 tyhle vypadají ještě líp. A myslím že jsem je tu na foru zahlídnul.Až na ten quartz a malý subcifryTak ty jsou dost dobrý, co to má za strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 (upraveno) Tak ty jsou dost dobrý, co to má za strojek?nějaká čínská baterka. Pultovka je 750 zlotých, nečekej žádnou hitparádu Upraveno 8. března 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 nějaká čínská baterka. Pultovka je 750 zlotých, nečekej žádnou hitparáduKonec zájmu stop, jedu jen na ruční nebo automatický pohon stop. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 650 píšou na stránkách- a mají safír s AR. No, ošklivé nejsou- škoda že kvarcáče nenosím, mám jen jedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Přesně tak, škoda té baterky. Já mám baterky teď doma dvoje jedny jsou parádní vintage nosím je. A pak jedny které jsem koupil(dostal) na 20naroz. a ty už se asi na ruku nedostanou i když uplně zlé nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Já mám jen jedny co jsem vyhrál v nějaké soutěži, jsou fajnové tak jsem si je nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A nosíš je? Než jsem poznal chronomag jsem ty moje nosil ale teď mají jen vytaženou korunku a leží v hodinkovnici. :-( škoda jich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A nosíš je? Než jsem poznal chronomag jsem ty moje nosil ale teď mají jen vytaženou korunku a leží v hodinkovnici. :-( škoda jichNěkdy je dokonce i nosím. Jsou to pěkné Certina DS Podium v chronu. Pomáhají mi každou poslední minutu na AUKRu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 tie zelene sa mi hodne lubia. A fandim poliakom, podla mna to ma cele smrnc, podobne ako Gerlach, aj web stranka, aj modelova rada, originalne! Mimochodom Gerlach ma teraz tiez preorder na velmi podobne quartz chrono Enigma, rovnako sa mi paci. Vaham pri jednom aj druhom (dvoje Gerlachy uz mam), ale je fakt ze ich moc nenosim, tak neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Kdepak, mám Certina DS Podium chrono v kvarcu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Certina je mainstream jak hovado, toto je ina liga, raritka jak hovado. A polska :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 tie zelene sa mi hodne lubia. A fandim poliakom, podla mna to ma cele smrnc, podobne ako Gerlach, aj web stranka, aj modelova rada, originalne! Mimochodom Gerlach ma teraz tiez preorder na velmi podobne quartz chrono Enigma, rovnako sa mi paci. Vaham pri jednom aj druhom (dvoje Gerlachy uz mam), ale je fakt ze ich moc nenosim, tak neviem. kurvaclovece co je na nich originalne? pocul si niekedy slovo Autavia? este aj ten nazov.. VRATISLAVIA.. ved to je strasne daco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Áno, je to na zamyslenie. Ale taky G. GERLACH je s dizajnom trochu inde, idú svojou cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Autavia ano jasne, to ma napadlo ako predloha, poznam, ale skor mi zaslepilo oci to, ze su zelene, pre to mam slabost a malo je takych :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 nějaká čínská baterka. Pultovka je 750 zlotých, nečekej žádnou hitparádu nějaká čínská baterka. Pultovka je 750 zlotých, nečekej žádnou hitparáduStroj je Seiko VK64 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Stroj je Seiko VK64Teď dávají asi Seiko VK64, ve stříbrných a modrých je Miyota OS21. Desetidolarový strojky, osvědčená konstrukce.Dělají to po sériích 100ks, jeden design ala Autavia a jeden ala Tudor. Aktuálně jsou k dispozici žlutý a zelený. Pěkný baterky za příjemnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 zelene objednane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se