villain83 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Opravdu dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Diky pani! vazim si to ten pocit ked sa hodinky rozbehnu a pocut tikot stal za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 No, jestli ses takhle naučil odkoukáním z videí na youtube a k tomu metodou pokus/omyl rozložit a složit strojek s chronografem, tak k tomu snad ani není potřeba nic dodávat. Výborná práce, a ten pocit při poslechu znovu rozběhnutých hodinek si dokážu živě představit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 jj hlavne z tejto 6 dielnej serie zakladom mojho uspesneho pokusu bolo z tychto videi pochopit preco rozobera najskor tuto a potom dalsiu cast. Co ma zhruba ktora cast nastarosti. A kedze ten stojcek ma trochu ine usporiadanie, pochopit co namazat a co nie... je tam pekne vidiet ako vysuvat jednotlive casti... a naspat nasadzat.No nastastie sa nic nezlomilo a jediny problem bol ked mi sroubik spadol na koberec, najst ho No vlastne este jeden problem som mal, ze stopky sa rozbehli iba na par sekund, dve hodiny som pod lupou skumal co je kde zle, az ma napadlo ze stopkova sekundovka trci do hora a opiera sa o sklicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) To je frajeřina, klobouk dolů. Gratuluju k odvaze. Tomu říkám udělat renovaci a ne odvézt k hodináři a pak vyzvednout. :-)...asi s tebou nemůžu úplně souhlasit. Některé věci bych na svých Omegách doma neudělal i kdybych se snažil sebevíc. Jedny Seamastery byly u třech hodinářů a až 4ten čtvrtý - Tondako si s nimi poradil. Teď jsem mu posílal další dvoje Omega Dynamic a ty jedny měly taky hromadu neopravitelných věcí - takže přes pokusy o opravu byly nutné výměny za nové díly. Namazat správně taky není jednoduché atd. atd. Potřebuješ znalosti, přípravky, vercajk a přístup k dílům.Roky opravuji kola a x-krát nastala chvíle, kdy jsem potřeboval cizí pomoc. Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Wanderer to urcite myslel v ramci mojho pripadu, teda ze tam nebol ziadny zadrhel a islo iba o rozobratie a vycistenie. Samozrejme keby tam bol nejaky problem, tak by som to nevyriesil a museli by putovat odbornikovi. To je bez debaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 ...proto s ním nesouhlasím jen částečně, jak jsem psal úplně v úvodu svého komentu. Jinak samozřejmě fandím všem, co se toho nebojí. Viz výše a vlákno ateliér Jeronimo. To sleduji s velkým obdivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Zdravím pánové, od kolegy jsem dostal tyhle Bullheady. Bohužel nefungují, ale chtěl bych je někomu svěřit k renovaci. Je utržená korunka a sklo je taky potřeba vyměnit. Strojek jsem bohužel neotvíral. Komu bych to mohl na ose Znojmo-Brno-Olomouc svěřit? Poradíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Hodinář Antonín Kodýtek- Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Stav při nákupu A po lehkém tuningu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 A to je ocelove pouzdro a nebo v chromu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Pěkná práce. Já tipuju ocel. Na to, že to pouzdro mělo ran a šrámů celkem dost, nic zlatého neprosvítá ani není vidět žádná koroze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 To je určitě ocelové. Pěkné jsou !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Jo, je to naštěstí ocel, po pár hlubších děrách tam něco zbylo, ale nechtěl jsem z toho dělat NOS hodinky, když je někdo poctivě nosil, takže mírná patina vítána.Podobného principu se držím i u repase starých dýmek, prostě to tak cítím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Jo, je to naštěstí ocel, po pár hlubších děrách tam něco zbylo, ale nechtěl jsem z toho dělat NOS hodinky, když je někdo poctivě nosil, takže mírná patina vítána.Podobného principu se držím i u repase starých dýmek, prostě to tak cítím.Ten brus se ti moc povedl. Zbytek už byla určitě rutina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Nádhernej kus a tuning se povedl, hodinky neuvěřitelně prokoukly. Více takových... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Ty seš dobrej, rutina jsem z toho furt vyklepanej, abych někde náhodou neujel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Dorazili tlacitka, tak "renovacia" pokracuje. nakoniec som dospel k rozhodnutiu, ze aj puzdro dostane novu vrstvu zlata. ale to az neskor a zase home made zatial len par foto tlacitiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Pánové, oběma gratuluji. A hlavně se těším na výsledek domácího zlacení, pokud k němu dojde. To si nedovedu představit ani teoreticky, natož prakticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se