Seamaster Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) Hele Kosto, das dohromady souveti, takze uplne debil nebudes, ja si tedy jen dovolim poradit, uz v tom hovne dale netanci. Upraveno 20. června uživatelem Seamaster 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Takže já bych poprosil, jestli až bude mít cestu kolem nějaký opravdový fotograf s opravdovým foťákem, aby se zastavil a uděláme konečně pořádné fotky. Mě to tím mobilem prostě vyfotit nejde a nejde. Furt to vypadá úplně jinak než v reálu tak to radši ani necvaknu. Teda teďka se mi podařila fotka, kde je krásně vidět brus i to že indexy nejsou modré. I když co já budu povídat když mám vadu barvocitu jak kráva. Za to mám ale čistou nulu dioptrií na obou očích. Takže brus moje oči vidí že je stejný jako byl. Hrany jsou taky úplně stejné jako byly. Tedy lehce zahlazené ta ostrá horní míň. A potěšilo mě, že přesně jak píše Ruda, radši tam ten kousek záseků necháme než vzít víc materiálu, tak z toho jediného většího záseků tam opravdu trošku zbylo. Ale tak málo, že to člověk musí hledat. Zatím jsem nenašel šupleru, před renovací mělo pouzdro 41,2mm, takže Aleš byl první kdo ho měl v ruce. Předpokládám, že pod 41 se nedostaneme, ale najdu ji a změřím. Rudo, já už ti nic zpátky posílat nebudu, pod tlakem jsem přiznal, že trojúhelník není dokonalej, ale já jsem spokojenej, a rozhodně tě s takovou prkotinou otravovat nebudu. Jestli ho chceš zkusit znovu, tak při dalším servisu, ale pořádně se podívej, v jakým stavu ho má většina ostatních hodinek, jak už jsem někde psal, buď flek, nebo už aftermarket. Navíc mám vždycky blbej pocit, když cestujou poštou. Tak tady je ta fotka, tady snad všichni uvidí barvu indexů i brus. To kolem koncovky je mastnota, hydraulika, špína z práce, ne vada brusu. No prostě je nosím. Furt. Já na vás kluci nedám dopustit, to pouzdro je fakt dokonalý, stroj chodí +2 s chronem, bez chrona se to těžko sleduje. Ale bude to hodně podobný. Kdybych nebyl spokojenej, tak bych si přece nenechal dělat kompletu i s pouzdrem na dalších hodinkách. A tady můžeš ostatním potvrdit, že pokud ciferník za něco stojí, tak na něj sahat nebudem, přece nejsem kokot, u těch Pogue už jsem měl strach, že se to začne drolit do stroje po servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Tak se zatáhlo a venku jsem konečně chytil dobré světelné podmínky. Pár detailů nožek a hran, myslím, že kvalita je dokonalá. Ne fotek, ale i ta už je dostačující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) před 16 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Zeptám se ještě tady. Mám u Rudy ještě tyhle hodinky. A přemýšlím jaký tah. Zatím se mi líbí nejvíc ten na obrázku. Cenovka 47 liber mi přijde taky ok. Má někdo ještě jiný návrh. Ještě jsem je viděl na Stellux presidentu, ale tohle mi přijde lepší. Jirko, pouzdro už máme taky udělané a povedlo se nad míru. Fotky přidávám jen jaké svedu. Nejsem žádný fotograf a nemám ani speciální vybavení. Upraveno 20. června uživatelem ONYX servis hodinek Omylem odkliknuté bez textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června K té diskusi nahoře jen doplním, že jsou mezi námi i takový pitomci, jako třeba já, kterejm je u prkýnka, jestli jsou hodinky vintážní nebo ne, ale prostě nesnesou, když jsou dojebaný, proto já si vždycky jednou za čas nechám odstranit všechny nedostatky a zase mám radost, když se podívám na zápěstí a vidím, jak to září novotou a to nehledě na fakt, že to některý hodinky "znehodnotí" a nebo vlastně ani nezhodnotí, stejně jako u těhle mejch starejch klasik, který jsem léta tahal den co den a včera mi je z Onyxu vrátili jako nový. Tím také Rudovi, Alešovi a všem ostatním děkuji, že se o nás tak starají. Howg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) Tak opět paráda, to abych objednal ten tah, ať to nenosím na nějakém uni. Když na to koukám, budou taky těsnit jak nový. Upraveno 20. června uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června (upraveno) Dnes dorazilo puzdro z Polska od Kamila. Usudok si spravte kazdy podla toho, co preferujete. Mne sa to velmi pozdava. Horna hrana je ostra ale nemam pocit, zeby to bolo extremne. Lestene povrchy su ako zrkadlo, horny povrch je bruseny tak ako ma byt - ak to porovnam s puzdrom na druhych 6002 co tu mam. Premeral som sirku puzdra - povodne, nelestene, nebrusene, ma 41,11 cm, toto po renovacii ma 40,73 cm - ale tomu sa velmi necudujem, s ohladom na stav, v akom bolo pred renovaciou. Takze ja som spokojny. Teraz este cakam na "drahe kamene z Australie" aby som mohol dat dokopy strojcek. Upraveno 24. června uživatelem kosti123 lebo neviem pisat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Prikladam este par fotiek - rucicky a cifernik su ako nove, takze sa to celkom hodi. Strojcek tiez ako novy - az na jednu vadu krasy - vid foto - netusim ako sa toto niekomu podarilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Jako břitva, jako dobrý, ale myslím si, že takhle ostrý to není ani z výroby 4 desetiny je dost. No ale viděli jsme to pouzdro předtím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Z vyroby to vyzera ako na tejto fotke - to je NOS puzdro, bez uprav. Ano, je to trochu menej ostre, ale stale ostre. To moje sa po chvili nosenia snad "prisposobi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Jaja, moje rada zní nosit nosit nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června a mame hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Sklo máš jaký? Vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června (upraveno) Jinak celkově dobrý, ty příliš ostrý hrany se zaleští nošenim. Ruda má teda věrnější horní kruhovej brus. Vložka lunety pěkná ale obávám se že ani tahle, ani ta moje co mám schovanou jako původní možná ani původní nejsou. Nakonec to je fuk, ta tvoje má patinu a já mám tu s patinou schovanou. A chytám novou patinu, pouzdro už nějaký vlasovky má. Navíc máš moc pěknej ciferník i ručky. Tah mám už na ceste. Každá záchrana takového kusů se cení. Protože chceš potkávat lidi na ruce s tímhle a ne s Apple watch. Snad už brzy přijdou další. Do komba tzv. baby Pogue. Když už tak už. Ty budou lepší k vodě, protože o tlačítka míň a taky straight end tah bez plechový koncovky, co líp drží. Upraveno 28. června uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Sklo je toto: https://speedtimerkollektion.com/product/148811 Nie je dokonale, asi tam dam original 330W18GN, ked niekde najdem nejake za prijatelnu cenu. Zatial toto staci. Nosim ich uz druhy den, takze skor ci neskor sa vsetko zas zaobli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Tak mi přišel H-link, na fotkách byly koncovky v pořádku, ale přišly s vylosovanými dvěma proužky. Trvalo mi hodinu než jsem je přebrousil. Už tam nejsou. Prostě Ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Děkuji hodinářství Onyx za renovaci hodinek PRIM Aeskulap opravdu krásná práce. Posílám pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se