Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Presne ako píše zekon nové pochrómované púzdro stojí 14 600 Kč a pozlátené 16 600 Kč. Citujem z renovačného cenníka "Nové mosazné pouzdro pozlacené s průhledným víkem - popis laserem, korunkou, vložka strojku a plastovým sklem - jiné nedáváme v rámci renovace do tohoto pouzdra "

Nové pozlátenie púzdra 3 000 Kč a pochrómovanie 1 800 Kč.  

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 263
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Děkuji za info.. No upřímně mi to přijde jako docela bída.. Myslíte, že ocelové pouzdro nedělají proto, aby lidi kupovali raději "nové" diplomaty 34C?

A mimochodem, nevíte, je-li možné si zlacené nechat přezlatit do bílého zlata? :-)

Odesláno

Děkuji za info.. No upřímně mi to přijde jako docela bída.. Myslíte, že ocelové pouzdro nedělají proto, aby lidi kupovali raději "nové" diplomaty 34C?

A mimochodem, nevíte, je-li možné si zlacené nechat přezlatit do bílého zlata? :-)

Oni to ocelove robia. Pytal som sa a pri renovacnom to stoji 60Kczk ale to myslim ze je i ve renovacnym cenniku nekde na konci.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Hodinky z Eltonu dorazili minulý týždeň a dnes dorazil remeň. Tak som to dal dohromady. Stroj, sklíčko a vyčistenie púzdra robil hodinár u nás v meste. V Eltone vymenili ručičky za renovačné, oživovali číselník a dodali tŕňovú sponu pracku. Celkovo som s výsledkom spokojný. Akurát to oživenie číselníka, som čakal trocha lepší výsledok. Bál som sa čakacej doby v Eltone, ale hodinky boli do týždňa doma od zaplatenia faktúry.

post-11853-0-30439700-1495458396_thumb.jpg

post-11853-0-51396500-1495458402_thumb.jpg

Odesláno

Pěkný je máš.No v Eltonu to někdy trvá,ale vždy mi to čekání stojí za to :-) 

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem se dočkal renovovaných Diplomatů. Provedení se mi hodně líbí. Bohužel je nějaký problém s ručičkami. Minutová i hodinová ručička se po chvíli chodu zastavuje, přestože vteřinovka si uhání pořád dál. Když s hodinkami zatřesu, minutová ručka se vychílí o 2 -3 minuty úplně volně. Posílat zpět se mi je tedy moc nechce, už proto, že problém mohl vzniknout právě při přepravě... 

Odesláno

Nikdy jsem nic podobného (renovace) nepodstoupil, ale taky bych reklamoval. Přihodit se taková věc může, nicméně je to, jak to jen napsat, trochu hanba...

Odesláno (upraveno)

Je to moje už sedmá renovace (nebo limitka) z Eltonu a nikdy předtím jsem žádný problém neměl.

Datum přehazují správně, tedy když hodinová i minutová ručka jsou na dvanáctce. Ručičiky jsou nasazeny správně, minutová je vždy přesně na 12, když hodinová je na celé. 

Když jsou v tom stavu, kdy běží jen vteřinovka a vytáhnu korunku, ručičiky se skokem přenastaví do jiné polohy, než  ve které se "zasekly".

Neskočí ale dopředu v čase, ale zpátky.

Upraveno uživatelem baza

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...