Přejít na obsah

Prim Diplomat

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 263
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsou krásné ty Diplomaty. Kdyby to bylo nerez pouzdro, už bych jedny měl :) S reklamací mě to mrzí. Snad se jim je podaří opravit na poprvé a nebudeš muset reklamovat dvakrát tu samou závadu jako já :) 

Každopádně, nevíte někdo jak je na tom ten chrom teď? Dávají nějakou silnější vrstvu nebo tak něco? Si říkám, že takové hodinky si necháš ideálně pro svého syna a když právě vidím ten chrom na starých Primkách, odrazuje mě i to nové pouzdro. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano,kupujme si ruský hodinky,páč na ty český má málo kdo...Vyhazujme starý Primky do popelnic,v Eltonu už přišli na to,že jsou lidé,co starý Primky mají rádi a posílají je na renovace a Elton už neví,co si za to účtovat a aby to nebylo málo,chce dopředu zaplatit.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Ahoj, pokud správně koukám, je pouzdro nově pochromované?

Elton píše nové pochromování, (3000kč, dojde k zaoblení hran).

Vypadají moc pěkně docela zvažuji, zda tam neposlat pouzdro.

Diplomaty se mi moc líbí, jen ta velikost

Já mám také renovační a u toho zlacení je vidět zaoblení hran, ale jinak jsem moc spokojený

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, pokud správně koukám, je pouzdro nově pochromované?

Elton píše nové pochromování, (3000kč, dojde k zaoblení hran).

Vypadají moc pěkně docela zvažuji, zda tam neposlat pouzdro.

Diplomaty se mi moc líbí, jen ta velikost

Já mám také renovační a u toho zlacení je vidět zaoblení hran, ale jinak jsem moc spokojený

ty stříbrný o post výš mají nový pouzdro, přechromování vypadá jinak. Hůř, celý pouzdro  se před novou povrchovkou musí vyleštit.  Dělá se to na velkým kotouči a hrany dostanou na prdel. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...