Jan_Jan_2006 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Kupujte si ruské hodinky - jsou nejkvalitnější a nejrychlejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Budu se na ně moct znovu těšit aspoň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Jsou krásné ty Diplomaty. Kdyby to bylo nerez pouzdro, už bych jedny měl S reklamací mě to mrzí. Snad se jim je podaří opravit na poprvé a nebudeš muset reklamovat dvakrát tu samou závadu jako já Každopádně, nevíte někdo jak je na tom ten chrom teď? Dávají nějakou silnější vrstvu nebo tak něco? Si říkám, že takové hodinky si necháš ideálně pro svého syna a když právě vidím ten chrom na starých Primkách, odrazuje mě i to nové pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Ano,kupujme si ruský hodinky,páč na ty český má málo kdo...Vyhazujme starý Primky do popelnic,v Eltonu už přišli na to,že jsou lidé,co starý Primky mají rádi a posílají je na renovace a Elton už neví,co si za to účtovat a aby to nebylo málo,chce dopředu zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 nojo, na železnici dějí se věci.... , ruský Pobědy byly v padesátých letech lepší a kvalitnější než první primky,takže proč ne.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Diplomat happy end: stačilo přitáhnout pastorek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 By mně zajímalo, jak se ten pastorek utahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Byla to citace z mailu, jen jsem tam nedal úvozovky. No, hlavně že od rána šlapou jak mají, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Jasně, setkal jsem se i s podivnějším zdělením. Ale hlavní je že jsou již v pořádku a ty si jich můžeš užívat. Další z mála krásných primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Děkuji, užívám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Psávalo/říkávalo se "Sovětské hodiny - nejlepší, nejrychlejší...!" a taky "Sovětské hodiny do každé rodiny - všude se vejdou a nikde nejdou...!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Ahoj, pokud správně koukám, je pouzdro nově pochromované?Elton píše nové pochromování, (3000kč, dojde k zaoblení hran).Vypadají moc pěkně docela zvažuji, zda tam neposlat pouzdro.Diplomaty se mi moc líbí, jen ta velikostJá mám také renovační a u toho zlacení je vidět zaoblení hran, ale jinak jsem moc spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Muze mi nekdo vysvetlit, proc koupim dalsi, v podstate stejny, kdyz uz je mam? Never ending story Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Naprosto normální, nepotřebuješ ručky do těch nalevo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Muze mi nekdo vysvetlit, proc koupim dalsi, v podstate stejny, kdyz uz je mam?Never ending story Sent from my iPhone using TapatalkJsi šťastnej muž, že Ti stačí dvoje... Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 To zekon7302: diky, nastesti mam jeste jedny rezervni v perfektnim stavu, tak nekdy necham vymenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 To straspol: no prave, ze nestaci :-) Minimalme bych jeste mohl prikoupit s incablocem. Pak jeste stribrne ...... a porad dokola:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 vzdycky je dulezity najit si nejaky zduvodneni a ja ho vlastne mam, hura. Mam dva kluky, takze vse potrebuji minimalne dvakrat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Ahoj, pokud správně koukám, je pouzdro nově pochromované?Elton píše nové pochromování, (3000kč, dojde k zaoblení hran).Vypadají moc pěkně docela zvažuji, zda tam neposlat pouzdro.Diplomaty se mi moc líbí, jen ta velikostJá mám také renovační a u toho zlacení je vidět zaoblení hran, ale jinak jsem moc spokojenýty stříbrný o post výš mají nový pouzdro, přechromování vypadá jinak. Hůř, celý pouzdro se před novou povrchovkou musí vyleštit. Dělá se to na velkým kotouči a hrany dostanou na prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Muze mi nekdo vysvetlit, proc koupim dalsi, v podstate stejny, kdyz uz je mam?Never ending story Sent from my iPhone using TapatalkNejsou stejný !!! Mají přece jiný pásek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se