monika1910 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Link od Murphyho mi nesiel otvorit, tak som hladala... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 To je ono, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Oranžové monstrum na Chodově u dealera, ta barva mu fakt sluší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Tak ten je hodně luxusní. Ta barva je na něm zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Akorát ceníkovka 6,6M je za takové auto dost úlet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ufff, tak to už je opravdu dost. Chtěl jsem přidat odkaz na YouTube na můj oblíbený díl Top Gear s G63 AMG 6x6 z Abu Dhabi, ale nejde mi tam ten odkaz vložit. Tam bude ta cena jistě vyšší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Kdyby se někomu zdálo, že to G je drahé, což samozřejmě je, tak tam mají ještě jeden hodně drahý nesmysl. Dvoumístného Smarta od Brabus, ten je bez 7tis. za milion. A to se vyplatí Třeba to někdo vezme dohromady a bude mít doma zelené kombo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Pěkný. To jsem zvědavý, jestli s tím uvidím někoho jezdit. Fakt se vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Možno to je tak že keď si kúpiš veľkého žabaka tak maly je v cene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Oranžové monstrum na Chodově u dealera, ta barva mu fakt sluší.Docela by mě zajímalo, co vydrží ty portálový nápravy při dálničních rychlostech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Docela by mě zajímalo, co vydrží ty portálový nápravy při dálničních rychlostech...To mě taky, snad to mají pořádně otestovaný. Konstrukčně je to řešení pro Offroad skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Od kaviarne po kaviareň to určite vydrží a tiež to uvezie aspoň desať foootbalistov takze auto v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Cestarska oranžová,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ajbysomsnoucestoval, kurna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 To by byla jízda. By mě zajímalo, kolik je na taková monstra pojistka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Na toho Smarta to moc nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Teď nedávno jsem v AT potkal toto krásné DKW Auto Union. Fakt hezký veterán, který byl svého času podle loga součástí závodů Grand Prix... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Pěkně udržovaná tříhrnková dvoutaktní "západní setra" východoněmeckých Wartburgů 311, na společném předválečném základě...Apropos Grand Prix - nepřekládalo se ve své době DKW jako "Do Kopce Wytlač"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Jasně! DKW samotné by se na GP nemohlo ani podívat Ale všichni společně pod logem Auto Union dělali špičková sportovní auta. A tady ten "tříhrnek" si to logo prostě přilepil na čumák. Někde mi v tom původním příspěvku vypadl smajl na konci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Matne zlata metalizaSuper perverze :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se