Josef01 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Hele ale promysli ten Superb, píšou že je je skoro jako RR a kdybys tam nějak narval twin turbo
gas Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Chtěl jsem to céčko zrušit, ale záloha byla vysoká
notabene Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Mám s novým Ceckem najeto 14tkm za 4 měsíce a super. Mám airmatic, Burmester, amg pakety a jsem super spokojený. Žena bude spokojená.
gas Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Co máš za motor? Já zvažoval 250 benzín, ale nakonec vyhrála V6, uvidime
sibirnaya Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Sibiř, co jiného nechcu už MB, BMW. 530d kombi koupím za mega bez roční, ale fakt chci něco min nasiraciho, malomesto, no... Stačí, že si na podzim koupím nové Véčko...Čekací doba půl roku je šílená. Ale má čím jezdit, nebyl by to problém. Zase když to má 4 roky být v baráku, tak ať to má přesně podle sebe. hehe, ja ti to rikal
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Když jsme u MB, tak výběr auta pro ženu skončil jak se dalo čekat. MB C400 avangarda... Za dva měsíce by mělo být doma.vyborna volba!ja som u teba aj dufal, ze skoncis u C, je to vyborne postavene auto.to je v tej triede novinka, ze ponukaju tak dobry podvozok - myslim, ze obcas ( ak ti to zena dovoli ) sa aj ty rad zvezies!!!
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Opustil bych téma jako Superb, spotřeba, Renault a vrátil bych se k podstatě vlákna: http://www.topgear.com/car-news/classic/porsche-911-40-singer-greatest-car-you-can-buy-today#1Mirek, tak Singer je uzasne auto a aj mi tu tak raz za mesiac snivame na tuto temu! Super postavene auto, zial nepoznam nikoho nazivo, kto by ho vlastnil...
Duke650 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Mám s novým Ceckem najeto 14tkm za 4 měsíce a super. Mám airmatic, Burmester, amg pakety .....AMG? Nevim proc jsem si myslel, ze to cecko mas v Brabusu... Aha uz vim, mam lepsi usi nez oci ;-)
enslow Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 dajte fotky tych Cečiek. (schvalne č aby ste si nemysleli ze chcem videt cecky :-D )
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 pozeram, ze nova MX5 uz ma ceske cenyzacina na prijemnych 629 tisic v zaklade, co je celkom fajn cena. Mazda sa naozaj snazila a postavila vyborne a zabavne auto. Je to vraj velky navrat k podstate roadsteru - mala hmotnost a doraz na odlahcenie a super podvozok. Jazdne testy vsade velka chvala, podvozok aj zivi maly motor ponukaju velku zabavu.Dvojliter bude zaujimavejsi pre ostrejsie jazdy aj v priamom smere alebo pre tucniakov ako som ja ( vraj miesta je tam celkom dost!)Kto miluje presnu jazdu po okreskach ma riesenie!
notabene Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Co máš za motor? Já zvažoval 250 benzín, ale nakonec vyhrála V6, uvidimeJe to 250 benzín s brabus kitem, nechtěl jsem 4 matic.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Je to 250 benzín s brabus kitem, nechtěl jsem 4 matic.heh, tak ako?uz v tom mam chaos...AMG alebo Brabus? alebo mas dva kusy!?
Návštěvník Jagman Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Maxi to vis tady si menime reminky a notabene meni Narazniky
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Maxi to vis tady si menime reminky a notabene meni Narazniky a ja uz len trenirky!ale ved v pohode, len ako aj Duke tak aj ja sme sa v tom stratili....
m.n. Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 notabene má vizuální AMG pakety a výkonový Brabus kit...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 tak aj ja som mal CL s Lorinsen kolami....
Trojan Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 pozeram, ze nova MX5 uz ma ceske cenyzacina na prijemnych 629 tisic v zaklade, co je celkom fajn cena. Mazda sa naozaj snazila a postavila vyborne a zabavne auto.První dvě věty jsem četl asi 4x, pak mě napadlo si přečíst další... spletl jsem si X5M a MX5 :-D Jinak kde kupujete gumy? Jestli teda řešíte cenu.
Josef01 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Dneska jsem byl v Mercedesu, tak jsem mrknul na to GLE - děsný auto, velký jak krá.va a uvnitř místa míň jak v C-čku. Zato S-ko kupé moc pěkný i když vzadu nevím kam si někdo dá nohy
Liqid Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Zadní "sedačky" jsou pro příruční zavazadla, proto je to označené jakou auto 2+2. I když v nouzi by se asi pár km dalo.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 v teme o filmoch som to nechcel riesit, ale v UNCLE maju zname auta ( Trabant,....) trochu ine zvuky, ako sme nauceny. A aj Wartburg ma privela valcov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se