Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

V A4 bola niekedy kozena palubovka?

vies, ze ani neviem....

pozrel som nejake foto interierov a mne Jagy celkom vyhovuje.

Odesláno

V A4 bola niekedy kozena palubovka?

Nebyla, myslel jsem to tak, že od auta z nižší střední nelze čekat zázraky.  Ale třeba při porovnání jednotlivých A4 mi připadá, že aktuální generace je na tom poměrně dobře. Když zavzpomínám na pogumovanou B6, kde se interiér loupal, tvrdou B7, tam byl introš jak z petek, B8 velký posun díky integrovanému display ve stylu C6.

U B9 mě trochu děsí výdechy ventilátorů, které tvoří jednu velkou plochu, a ta lišta pod ním mi tam taky moc nesedí.

2016-audi-a4-avant-b9-photos-videos-and-

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

mas pravdu, ale napriklad C medved vedia postavit pomerne v luxusnej verzii a aj Jagy celkom fajne

Odesláno

Nebyla, myslel jsem to tak, že od auta z nižší střední nelze čekat zázraky. Ale třeba při porovnání jednotlivých A4 mi připadá, že aktuální generace je na tom poměrně dobře. Když zavzpomínám na pogumovanou B6, kde se interiér loupal, tvrdou B7, tam byl introš jak z petek, B8 velký posun díky integrovanému display ve stylu C6.

U B9 mě trochu děsí výdechy ventilátorů, které tvoří jednu velkou plochu, a ta lišta pod ním mi tam taky moc nesedí.

Jasne, takto to dava zmysel. Nejako mi z Tvojho prispevku vyplynulo ze A4 ma interier ci dalej tym horsi. Nemozem sice osobne posudit, nikdy som A4 nevlastnil, ale mal som uplne opacny pocit, presne ako pises. B8 sa mi v danej dobe pacila, bol to velky skok.

V kazdom pripade, A4(/Pasat/Superb) nieje nizsia stredna trieda. Tam patri A3/Golf/Octa.

Odesláno

Já mám pocit, že ten výdech mezi kolečkama pro regulaci vzduchu je jen design, výdech tam není.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tie svetla bola vtedy klasika

aj Ferrari a ostatne auta maliokruhle, jednoduche zadne svetla

no a aj traktor!

C111 je klenot

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Ja bych dal Ledvinu jen Za to ji Ridit

ale asi nie svoju, zeeee?!

Návštěvník Jagman
Odesláno

Gabo i svoji tomu ver! Ale jako neaka Tatarka na dily by byla lepsi nevis o neake?

Odesláno

Zajímavý je že C111-II s 3litrovým motorem měla výkon 190k, to má dnes běžné auto, ale tenkrát to bylo pro lidi masakr...

Odesláno

C111 jsem nezal, díky fakt paráda

Mě z aut co se nevyrobily mrzí Škoda Tudor, protože to bylo takový "GT continental" pro chudý. S 3,6 benzínem by to mohla být celkem pecka, ale i 1,8T co byl v TT by tomu asi sedl dobře.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Gabo i svoji tomu ver! Ale jako neaka Tatarka na dily by byla lepsi nevis o neake?

nieco vymyslime, pozriem nejaky server s modelkami a nejake uz jazdene by sme mohli zneuzit....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...