Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 V A4 bola niekedy kozena palubovka?vies, ze ani neviem....pozrel som nejake foto interierov a mne Jagy celkom vyhovuje.
Liqid Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 V A4 bola niekedy kozena palubovka? Nebyla, myslel jsem to tak, že od auta z nižší střední nelze čekat zázraky. Ale třeba při porovnání jednotlivých A4 mi připadá, že aktuální generace je na tom poměrně dobře. Když zavzpomínám na pogumovanou B6, kde se interiér loupal, tvrdou B7, tam byl introš jak z petek, B8 velký posun díky integrovanému display ve stylu C6. U B9 mě trochu děsí výdechy ventilátorů, které tvoří jednu velkou plochu, a ta lišta pod ním mi tam taky moc nesedí.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 mas pravdu, ale napriklad C medved vedia postavit pomerne v luxusnej verzii a aj Jagy celkom fajne
ewolucionar Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Ma niekto skusenosti s akrapovicom ci inym ladakom s klapkami?
eskimak Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Nebyla, myslel jsem to tak, že od auta z nižší střední nelze čekat zázraky. Ale třeba při porovnání jednotlivých A4 mi připadá, že aktuální generace je na tom poměrně dobře. Když zavzpomínám na pogumovanou B6, kde se interiér loupal, tvrdou B7, tam byl introš jak z petek, B8 velký posun díky integrovanému display ve stylu C6. U B9 mě trochu děsí výdechy ventilátorů, které tvoří jednu velkou plochu, a ta lišta pod ním mi tam taky moc nesedí. Jasne, takto to dava zmysel. Nejako mi z Tvojho prispevku vyplynulo ze A4 ma interier ci dalej tym horsi. Nemozem sice osobne posudit, nikdy som A4 nevlastnil, ale mal som uplne opacny pocit, presne ako pises. B8 sa mi v danej dobe pacila, bol to velky skok.V kazdom pripade, A4(/Pasat/Superb) nieje nizsia stredna trieda. Tam patri A3/Golf/Octa.
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 U B9 mě trochu děsí výdechy ventilátorů, které tvoří jednu velkou plochu, a ta lišta pod ním mi tam taky moc nesedí. Já mám pocit, že ten výdech mezi kolečkama pro regulaci vzduchu je jen design, výdech tam není.
Návštěvník Jagman Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Nevratime se k Autum? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. C111 to nejkrasnejsi co mohlo byt a neni........
Návštěvník Jagman Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 To neni kombik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Musim zase do muzea udelame Chrono trip? Mercedes, porsche a BMW?
Tondaa73 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Asi to stálo u nás v ulici......páč to má vymlácený skla...
Liqid Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 To měla být asi konkurence pro Panteru ne? Jinak ty zadní svítilny jsou děs, skoro jak na traktor.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 tie svetla bola vtedy klasikaaj Ferrari a ostatne auta maliokruhle, jednoduche zadne svetlano a aj traktor!C111 je klenot
geometr Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) C111 - toho jsem měl. Na kabel. Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem geometr
Návštěvník Jagman Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Ja bych dal Ledvinu jen Za to ji Ridit
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Ja bych dal Ledvinu jen Za to ji Riditale asi nie svoju, zeeee?!
Návštěvník Jagman Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Gabo i svoji tomu ver! Ale jako neaka Tatarka na dily by byla lepsi nevis o neake?
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Zajímavý je že C111-II s 3litrovým motorem měla výkon 190k, to má dnes běžné auto, ale tenkrát to bylo pro lidi masakr...
Lamiczka Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 C111 jsem nezal, díky fakt paráda Mě z aut co se nevyrobily mrzí Škoda Tudor, protože to bylo takový "GT continental" pro chudý. S 3,6 benzínem by to mohla být celkem pecka, ale i 1,8T co byl v TT by tomu asi sedl dobře.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Gabo i svoji tomu ver! Ale jako neaka Tatarka na dily by byla lepsi nevis o neake?nieco vymyslime, pozriem nejaky server s modelkami a nejake uz jazdene by sme mohli zneuzit....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se