Fester Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Radku popsal jsi to skvěle, tak nějak to bylo myšleno. Je otázkou jak moc velké napadení ze strany JC to bylo, jestli to byla facka, nebo ho ztloukl do bezvědomí. A zrovna BBC se svými pedofilními skandály má na hlavě hromadu másla. Jasně, chování JC bylo asi přehnané a pro spoustu Dušínů zavrženíhodné, nicméně když člověk ví, jak se dokáží chovat hvězdičky lokální České kotliny, není to nic výjimečného a JC je na rozdíl od nich opravdu celebrita, i když velmi kontroverzní. A pokud mě chcete odsuzovat za podporu JC, tak ano, jsem zlej a žeru malý děti!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Nejde mi editovat příspěvek, napíšu další. Než se tu strhne zase nějaký flame, ne, lidi nebiju, ani když jsem hladovej a někteří by si to zasloužili... Na druhou stranu, každý má svoji práci a tu má dělat tak nejlíp, jak může. Jeremyho práce je (bylo) dělat TG a vydělávat BBC (a samozřejmě i sobě) nemalé peníze. A k tomu má kolem sebe hromadu lidí, kteří se mají starat o to, aby byl Jeremy spokojený. Není jediný důvod, proč by měl jít spát hladový, když dlouho do noci točil. Není přece takový problém zajistit, aby byla hotelová kuchyně otevřená déle, nebo tam zůstal alespoň jeden kuchař. A pokud není štáb schopný tohle zajistit, je to špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Lenin - milujem takychto diskuterov. Precitaj si oficialne vyjadrenie BBC a nespekuluj "kdovi jak moc velke napadeni to bylo". Clarkson mu cely den hrubo nadaval vratane nadavok typu "irsky zm*d" a skoncilo to tym, ze ho napadol a bil suvisle aspon pol minuty kym ho ostatni pritomni v hoteli neodtiahli. Od nejakeho vychovneho "kres papulu" to malo daleko, a asi ani nebol uplne triezvy. Ak mu vadil, mal ho dat vymenit, a nie takto. Aj chapem ze irsky chlapik dokaze cloveku roz*ebat cakry, mal som niekolko rokov irskeho sefa, ale mlatit ich nie je nikdy dobry napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 (upraveno) Instant-njn, nemůžou být všichni diskutéři ideální, někdo musí být ten špatnej, víš jaká by to byla bez nás nuda? Edit: Doplnění: Já jsem násilník a ty můžeš být označen za rasistu, protože já jsem o národnosti toho zbitého neřekl ani slovo, natož abych je paušalizoval podle státní příslušnosti... :lol2: Upraveno 1. dubna 2015 uživatelem Lenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Z nejakeho naprosto nepochopitelneho perverzniho duvodu me desne bavi siroky letni kola a v nizky rychlosti urcity nerovnosti na silnici, kdy to auto najednou ziska mozek z malyho strelenyho stenete bigla a presvedcuje me, ze proste kazdou chvili chce jet trochu nekam jinam a i pres servo se se mnou proste lehce pere o volant... Magor? Asi jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Z nejakeho naprosto nepochopitelneho perverzniho duvodu me desne bavi siroky letni kola a v nizky rychlosti urcity nerovnosti na silnici, kdy to auto najednou ziska mozek z malyho strelenyho stenete bigla a presvedcuje me, ze proste kazdou chvili chce jet trochu nekam jinam a i pres servo se se mnou proste lehce pere o volant... Magor? Asi jo :-)chce to nový servo nebo auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 chce to nový servo nebo auto :-)Nastesti pro me s timhle prave nepomuze ani jedno. Jediny co by pomohlo je dat na to uzky kola. Ale me to proste bavi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Z nejakeho naprosto nepochopitelneho perverzniho duvodu me desne bavi siroky letni kola a v nizky rychlosti urcity nerovnosti na silnici, kdy to auto najednou ziska mozek z malyho strelenyho stenete bigla a presvedcuje me, ze proste kazdou chvili chce jet trochu nekam jinam a i pres servo se se mnou proste lehce pere o volant... Magor? Asi jo :-)mas dojem, akoby ti pridali dva valce a zopar konikov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 S Jeremym uletel kôn..mam rad jeho anglicky humor.aj tu jeho papulu v kabriu pri 200..nic s toho ho vsak neospravedlnuje..takto sa problemy neriesia kor v jeho ..postaveni..cit.(v BMW i8 sa nemozete sparat v nose..ste vzdy na ociach) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Z nejakeho naprosto nepochopitelneho perverzniho duvodu me desne bavi siroky letni kola a v nizky rychlosti urcity nerovnosti na silnici, kdy to auto najednou ziska mozek z malyho strelenyho stenete bigla a presvedcuje me, ze proste kazdou chvili chce jet trochu nekam jinam a i pres servo se se mnou proste lehce pere o volant... Magor? Asi jo :-) A co teprve bez serva - to mně fakt baví. Široká kola, nízký tvrdý podvozek a malý volant = krásný kontakt s vozovkou a adrenalín jak sviň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 A co teprve bez serva - to mně fakt baví. Široká kola, nízký tvrdý podvozek a malý volant = krásný kontakt s vozovkou a adrenalín jak sviň. klasika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Instant-njn, nemůžou být všichni diskutéři ideální, někdo musí být ten špatnej, víš jaká by to byla bez nás nuda? Edit: Doplnění: Já jsem násilník a ty můžeš být označen za rasistu, protože já jsem o národnosti toho zbitého neřekl ani slovo, natož abych je paušalizoval podle státní příslušnosti... :lol2: no vy to tu uz riesite - bitkar, rasista.... uz sme ako na Novinkach?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Njn Gabo, není nad to, když někdo moralizuje a pak se projeví úplně stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 (upraveno) Instant-njn, nemůžou být všichni diskutéři ideální, někdo musí být ten špatnej, víš jaká by to byla bez nás nuda? Edit: Doplnění: Já jsem násilník a ty můžeš být označen za rasistu, protože já jsem o národnosti toho zbitého neřekl ani slovo, natož abych je paušalizoval podle státní příslušnosti... :lol2: Prosím Ťa, daj si chvíľu pauzu, počas ktorej si ujasníš význam pojmov, ktoré sa snažíš používať. V škole nás o Leninovi učili iba samé pekné veci. Sa mi po prečítaní Tvojich príspevkov zrútil svet. Upraveno 1. dubna 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Okok. Gabo, měl jsi s těmi Novinkami pravdu. Tož se tu mějte famfárově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Pan Skála - the Rock. Bývalý wrestler a současný akční herec. Jasan Gabo, beru to jako srandu, jen zkouším dělat Zagorku... Každému se líbí něco jiného a Sibiř by zase nemusel schvalovat můj výběr. Ale takovém je život....Zagorka, milacku,....ved nemozes cakat, ze vzdy a vsade budu milovat Lenina!Ved tak ako ty si povies svoj nazor a nieto sa moze citit dotknuty, ( ja sa tu urazam dva-krat denne!), tak aj s tebou nemusi kazdy suhlasit ( najme ked pises same cocotiny!!!) a o tom to je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 kedze ja som dost silne zdeformovany a mam pomerne divny vkus a pacia sa mi auta, ktore su casto odsudene do krabicky Skarede auto - tak nebude prekvapenim, ze mne sa tento novy kusok zapacil na prvy pohlad! Je to tak trochu Darth Vader ( sorry!) a fakt ulet! s technikou som nikdy nemal problem, stary kus mi vzladom nikdy nesadol ( zadne svetla ala tuning), ale novsie modely znacky su mi uz blizsie a tento novy model RX je pre mna velmi prijatelny Lexus http://www.autorevue.cz/lexus-v-new-yorku-predstavil-novou-generaci-modelu-rx#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=RSSfeed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Pekny, ale starsi se me libil vice. Nejak me ta bocni silueta malinko pripomina CX-7/9 ? A ta predni maska je takova nejaka divna. Ale rict bych si dal , ne ze ne:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Pekny, ale starsi se me libil vice. Nejak me ta bocni silueta malinko pripomina CX-7/9 ? A ta predni maska je takova nejaka divna. Ale rict bych si dal , ne ze ne:)tlhm, no ved to sa mi paci najviac, ta divna maska.... Darth Vader osobne.som vedel, ze som divny aj ja! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 kedze ja som dost silne zdeformovany a mam pomerne divny vkus a pacia sa mi auta, ktore su casto odsudene do krabicky Skarede auto - tak nebude prekvapenim, ze mne sa tento novy kusok zapacil na prvy pohlad! Je to tak trochu Darth Vader ( sorry!) a fakt ulet! s technikou som nikdy nemal problem, stary kus mi vzladom nikdy nesadol ( zadne svetla ala tuning), ale novsie modely znacky su mi uz blizsie a tento novy model RX je pre mna velmi prijatelny Lexus http://www.autorevue.cz/lexus-v-new-yorku-predstavil-novou-generaci-modelu-rx#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=RSSfeedMne z těch fotek zrovna neoslovil. Převisy karoserie jako první Octávka. Nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se